Serie A 12/13 (16): Palermo 0-1 JUVENTUS
- Dybala 4ever
- Juventino
Ogórka jak ogórka. Palermo ma trudną sytuację w tabeli. Mają tylko 2 punkty przewagi nad miejscem spadkowym. Więc będą chcieli zrobić wszystko aby zdobyć dziś chociaż 1 punkt. Bardzo dobrze, że gramy mocnym składem. Trzeba podejść do tego meczu poważnie. My także mamy tylko 2 oczka przewagi nad Napoli, więc nie wolno nam pozwolić sobie na chwilę odprężenia. W Coppa Italia możemy wystawić rezerwowy skład.mazi12 pisze:Prawie najmocniejszym składem na ogórka? :? Chciałem dzisiaj zobaczyć Pogbę...
- Wojtek
- Juventino
Po primo na sycyli zawsze sie nam ciężko gra, zawsze dostawaliśmy tam baty, dopiero rok temu po dłuższym czasie udało nam sie to przełamać.mazi12 pisze:Prawie najmocniejszym składem na ogórka? :? Chciałem dzisiaj zobaczyć Pogbę...
Po drugie nasz najmocniejszy odpocznie w środe podczas meczu Coppa Italia wiec dobra decyzja Conte, bo nie możemy ich lekceważyć.
Conte tak jakby ma 38 meczy bez porażki i dalej śróbuje rekord?

FORZA JUVE!!
- whitesignus
- Juventino
Serce w barwach bialo czarnych od 2003r.

- pumex
- Juventino
Auć. Patrząc przez pryzmat całej pierwszej połowy prezentujemy się marnie. Dowodem tego są próby rozgrywania Chielliniego. Jeśli on się bierze za prowadzenie gry, to znaczy, że coś nie działa. Przycisnęliśmy w okolicach 35-tej minuty i od razu stwarzaliśmy realne zagrożenie, nie rozumiem, dlaczego musieliśmy stracić ponad pół godziny gry, żeby zacząć chcieć?!?
Nie podoba mi się dziś Asamoah. Gra bardzo słabo, jest niezdecydowany, po jego stratach Palermo miało dwie kontry. Ghańczyk jest dziś bezproduktywny, ale nic nie przebije... tadamm... Matriego. CO MATRI ROBI NA BOISKU?? Conte takimi decyzjami utrudnia drużynie wygraną, bo MaTREE jest KOSZMARNY!!!!111oneone. Miał cały krótki róg, by umieścić piłkę w bramce a kopie prosto w bramkarza
Nie podoba mi się dziś Asamoah. Gra bardzo słabo, jest niezdecydowany, po jego stratach Palermo miało dwie kontry. Ghańczyk jest dziś bezproduktywny, ale nic nie przebije... tadamm... Matriego. CO MATRI ROBI NA BOISKU?? Conte takimi decyzjami utrudnia drużynie wygraną, bo MaTREE jest KOSZMARNY!!!!111oneone. Miał cały krótki róg, by umieścić piłkę w bramce a kopie prosto w bramkarza

- rosomak
- Juventino
Sory ale jezeli Matri nie strzela tak wylozonych pilek jaka mu dal Vidal to co on wogule jest wstanie strzelic?
poki jest szansa to pozbyc sie go jak najpredzej, bez przesady.
Napewno mozna go pochwalic za akcje z wylozeniem pily Marchisio, zrobil to fajnie, nie wiem czy tak chcial czy to nie byl przypadek ale obronca sie dal nabrac, myslal ze bedzie uderzal a ten podal.
No ale panowie ta akcja z podaniem pilki przez Vidala to bez przesady, no nie ma prawa czegos takiego nawet rasiak przestrzelic, poprostu nie mozna.
poki jest szansa to pozbyc sie go jak najpredzej, bez przesady.
Napewno mozna go pochwalic za akcje z wylozeniem pily Marchisio, zrobil to fajnie, nie wiem czy tak chcial czy to nie byl przypadek ale obronca sie dal nabrac, myslal ze bedzie uderzal a ten podal.
No ale panowie ta akcja z podaniem pilki przez Vidala to bez przesady, no nie ma prawa czegos takiego nawet rasiak przestrzelic, poprostu nie mozna.
Ostatnio zmieniony 09 grudnia 2012, 15:57 przez rosomak, łącznie zmieniany 1 raz.
- strong return
- Juventino
Graiśmy nieźle od połowy tej połowy. Ale takie sytuacje jak się wytworzyła po strzale Marchisio wypadałoby wykorzystywać, że o znakomitym podaniu Vidala, które zakończyło się "w brzuchu" bramkarza Palermo, już nie wspomnę...
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
W tym deszczu to my chyba zremisujemy 0:0.
Btw. http://www.bollebal.com/2.php też dobry link. StreamTorrent.
Btw. http://www.bollebal.com/2.php też dobry link. StreamTorrent.
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy