BERLIN || sobota 28.07.12 || hertha - JUVENTUS ZBIÓRKA 13:30
- PietroBosman
- Juventino
Początkowo słyszałem,że to w niedzielę ma być...okazuje się,że sobota.Jeszcze lepiej dla mnie! :-D
- Maciek01
- Juventino
Mi się udało kupić za pomocą zwykłej karty płatniczejKuri pisze:hmm.. a co jeśli nie posiada się karty kredytowej?
Można zapłacić za pomocą karty innej osoby?

Oczywiście można skorzystać z karty innej osoby o ile ta osoba ci na to pozwoli
- AmericanPsycho
- Juventino
NIE ma czegoś takiego, że to MUSI być koniecznie karta KREDYTOWA. Ani tu, ani na żadnym innym internetowym (Amazon, LisTicket, SeatWave, Booking.com...) portalu! Wszystko zależy tylko od typu karty (Mastercard, Maestro, Visa...). Nie wszystkie karty płatnicze (np. American Express, Dinners, karty z blokadą na życzenie) można obciążyć 'ręcznie' (tj. bez fizycznej obecności karty) i dlatego sklepy ich nie akceptują. Zatem zawsze próbujcie, tudzież szukajcie wykazu akceptowanych kart.
Platon mawiał: Szlachetną rzeczą jest wybaczać, ale nigdy nie płać za spóźnioną pizzę.
- charles
- Juventino
Poznańskie drugie auto skompletowane! ruszamy w sobotę rano! w zależności o której przyjedziecie! będziemy to zgrywać, poczekamy też o której będzie meczyk!
szykuje się ładna grupka
melanzyk po lub przed meczowy trzeba zrobić 8)
szykuje się ładna grupka

Ostatnio zmieniony 18 lipca 2012, 15:38 przez charles, łącznie zmieniany 2 razy.
DRUGHI ULTRA' CURVA SUD
- Adi666666
- Juventino
uderzamy wczesnym ranem w sobote autem , Jasło 2 os , Kraków 2 os , Miechów 1 os
... do zobaczenia na miejscu 
Edit: juvepiotr18 oczywiście racja

Edit: juvepiotr18 oczywiście racja

Ostatnio zmieniony 18 lipca 2012, 17:27 przez Adi666666, łącznie zmieniany 1 raz.
Gdybym miał dwa życia oba oddałbym Tobie ... FORZA JUVE PER SEMPRE !!
- juvepiotr18(stare)
- Juventino
Adi małe sprostowanie... 2 osoby z Jasła, 2 osoby z Krakowa i 1 z Miechowa...

- Łyko
- Qualità Juventino
Postarajcie się dopasować do pierwszego posta, czyli nie przychodzcie na stadion w koszulkach meczowych - one są dla piłkarzy im najlepiej do twarzy w nich
Za to zabierzcie szaliki, niewyobrazam sobie zeby ktoś nie miał szala na meczu. Zabierzcie różnego rodzaju flagi związane z Juve, mogą być falgi Włoch oraz Polski - biało-czerwone (nie zadne tyskie, coca colowe itp) Jak ktoś nie ma kija plastikowego to postaram się zabrać ze sobą kilka metrów rurki plastikowej. Może wspolnymi siłami uda nam się zrobić małe flagowisko 
Także, spinamy poślady i nach Berlyn!

Także, spinamy poślady i nach Berlyn!
- juvepiotr18(stare)
- Juventino
na stronie z biletami pisze ze mecz o 15:15... troche lipa liczylem ze bedzie chociaz o 18
- charles
- Juventino
potwierdzam! info na niemieckiej i polskiej stronie Herty!juvepiotr18 pisze:na stronie z biletami pisze ze mecz o 15:15... troche lipa liczylem ze bedzie chociaz o 18
"Hertha BSC oraz Juventus F.C. ustaliły już godzinę sobotniego spotkania towarzyskiego na Olympiastadion. Obie drużyny uznały idealną godzinę 15.15 na początek spotkania w Berlinie."
no lipa lipa! nie dość ze to środek dnia to będzie trzeba ruszyć wcześniej! no wszystkim na to trochę komplikuje dojazd ;/
Ostatnio zmieniony 18 lipca 2012, 22:30 przez charles, łącznie zmieniany 1 raz.
DRUGHI ULTRA' CURVA SUD
- juvepiotr18(stare)
- Juventino
Karolu Wy macie blisko my troszke dalej a tu jeszcze trzeba byc wczesniej przed meczem nie wiem kiedy wyjedziemy jeszcze chłopaki z Jasła mają do krk dwie godzinki drogi...;/
- @Maras@
- Juventino
To prawda. My z ZG wystarczy że wyjedziemy ok. 10 i będziemy na 2-3 godziny przed meczem. Niektórzy niestety będą musieli wyjeżdżać praktycznie w nocyjuvepiotr18 pisze:Karolu Wy macie blisko my troszke dalej a tu jeszcze trzeba byc wczesniej przed meczem nie wiem kiedy wyjedziemy jeszcze chłopaki z Jasła mają do krk dwie godzinki drogi...;/

- Bob
- Juventino
jako ze do srody miałem znac z tym busem a chetnych niebyło tyle zeby opłacało sie go wziasć to niestety jestem zmuszony odwołać ja jade z Charlesem .
http://yanosik.org/nieoznakowani - niedajcie sie Tajniakom - Wszystkie nieoznakowane pojazdy Policyjne w Polsce ( o których wiadomo).
http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/
http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/