Serie A (38): JUVENTUS 3-1 Atalanta [DPL na meczu!!!]

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
johny55552

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 07 maja 2012, 14:33

Mecz ma się odbyć w sobotę także będą transmitować cały mecz mistrzów Włoch :) Pewnie za Vidala zagra Padoin w końcu to jego Atalanta.Liczę też ,żę Elia sobie pogra może też Krasic .FORŻA JUVE!!!!

Łukasz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 maja 2012, 14:35

Lippi w takim meczu wystawiłby ławkę, zobaczymy, co zrobi Conte. Tak czy siak - Del Piero zagra od pierwszych minut. Mam nadzieję, że z Matrim, bo przydałyby mu się bramki (yanquez - liczyłeś na bieżąco?).

Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!

http://wsamookno.bloog.pl
Łoles

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 07 maja 2012, 14:42

Głupio byłoby przegrać w ostatniej kolejce chociaż taki scenariusz to raczej s-f.

Można by zobaczyć jak radza sobie zmiennicy żeby 1wszy skład odpoczął przed finałem pucharu.

"Prawda jest taka, że ty jesteś słaby, a ja jestem tyranią złych ludzi. Ale staram się Ringo, naprawdę bardzo się staram być pasterzem..."
yamakasi

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 07 maja 2012, 14:51

w bramce może stanąć Storari a w finale pucharu Włoch Buffon ale zobaczymy jak będzie

To My Jesteśmy JUVENTUSEM :)
pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 maja 2012, 14:56

yamakasi pisze:w bramce może stanąć Storari a w finale pucharu Włoch Buffon ale zobaczymy jak będzie
Nie wiem, jak w meczu z Atalantą, ale w finale Coppa Italia z Napoli musi bronić Storari. Między innymi to jemu zawdzięczamy udział w tymże finale i to on bezwzględnie musi wyjść w pierwszym składzie 20-go maja, podobnie jak Del Piero.

Uważam, że z wystawianiem rezerw w meczu z Atalantą nie można przesadzić. Niech zagra Caceres, może Marrone z Padoinem lub Giacchiem i oczywiście Il Capitano, ale to tyle z eksperymentów

Obrazek
Robaku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 maja 2012, 14:57

A ja bym chciał super rezerwowy skład.
Storari/Alex
Caseres - Bonuc- Kielon
Krasic - Padoin - Marrone - Giac - Elia
Alex Boriello
i na zmiany Quaq, Pepe i własnie bramkarz jak dla mnie idealnie jakby tak było, żeby nasi najlepsi jednak byli wypoczęci na Napoli. Bo miło by było gdyby udało sie dwa trofea zdobyć w jednym sezonie.
I niewazne jesli ktoś mówi, że ostatni mecz to zasluzyli na wyjście w podstawowej jedenastce zawodnicy, którzy grali cały sezon - widać, że są już zmęczeni, że juz tak lekko ta piłka nie chodzi, więc niech lepiej odpoczną dwa tygodnie do tego meczu z Napoli, a niech zagrają rezerwowi nawet kosztem przegranej, bo lepiej przegrac teraz niż w Napoli, czy źle wejść w nowy sezon, więc rezerwowi do boju!
Pokazać się!

rekrut86

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 maja 2012, 15:12

Nie przesadzajcie z tym przemęczeniem, bo mielismy mniej meczów i stresów w tym sezonie niż Napoli i po 2gie oni w ostatniej kolejce musza ostro pobiegać a i strata LM może ich lekko zamulić. Tym bardziej, że w tych ostatnich meczach jakoś wielce nie biegali.

Obrazek
Giovani

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 maja 2012, 15:12

Myślę, że wyjdziemy podstawowym składem. Nie ważne jak, ważne, aby tego meczu nie przegrać. Chociaż jak sądzę Juventus rozniesie Atlantę. Stawiam na 4 : 1 dla Bianconerich.

Robaku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 maja 2012, 15:18

Wiesz Vidal zmieniony wczoraj po 45 minutach, to nie wyglądalo dobrze ani z Lecce ani wczoraj, gramy teraz co 3 dni, więc jakieś zmęczenie może się pojawić, a Napoli to Napoli a Milan Milanem. Inna sprawa grać co 3 dni od września do grudnia, a inna sprawa od stycznia do maja, ja tam jestem za rezerwami bo jednak wolałbym aby większość była gotowa na CI, a nie, żeby się okazało, że obrone mamy połamaną.
Właśnie widać to na przykładzie dwóch ostatnich spotkań, kiedy straciliśmy i DeCeglie i Lichego, więc może się okazać, że z Atalantą na obronie zagra Padoin, jeśli Conte będzie chciał kogoś zaoszczędzić.
Dawać rezerwy!

mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 07 maja 2012, 15:43

http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=93520

Spotkanie zostało oficjalnie przesunięte na godz. 15. Po meczu planowane świętowanie na stadionie i potem przejazd odkrytym autobusem przez Turyn. :dance: Nic nie odwróci uwagi od naszego święta, do tego będziemy mieć więcej czasu na "regenerację" i trzeźwienie przed meczem z Napoli. :prochno:

Co ciekawe, reszta spotkań nie odbędzie się w niedzielę o tej samej godzinie - dwa mecze zostaną rozegrane o 18:00, pozostałe dopiero o 20:45.

Mam nadzieję, że Conte wystawi Del Piero w pierwszym składzie. To najprawdopodobniej ostatnie spotkanie ligowe kapitana w barwach Juve, fajnie by było, gdyby zdobył bramkę. :pray:

CZEKAM NA ZAPOWIEDZIANĄ PRZEZ AGNELLEGO NIESPODZIANKĘ. :dance:

Angelu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 maja 2012, 15:47

Niespodziankę?
Wiesz, czytam wszystkie newsy, artykuły, felietony, komentarze na temat Juve, ale o jakiejś niespodziance widocznie musiałem przeoczyć.
Mógłbyś mi to przybliżyć? :)

mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 07 maja 2012, 15:54

Angelu pisze:Niespodziankę?
Wiesz, czytam wszystkie newsy, artykuły, felietony, komentarze na temat Juve, ale o jakiejś niespodziance widocznie musiałem przeoczyć.
Mógłbyś mi to przybliżyć? :)
W dzisiejszym wywiadzie Agnelli stwierdził, że zdobyliśmy 30 mistrzostw i kibice mogą się spodziewać niespodzianek, jeśli chodzi o 3 gwiazdki na koszulkach.

Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 07 maja 2012, 16:15

W niedzielę w czasie meczu Juve swoje spotkania rozgrywają dwa kluby z Manchesteru. Podczas wczorajszego meczu Newcastle- City komentator zapowiedział transmisję obu spotkań. Prócz tego zapowiedziano jakąś śmieszną multiligę, która ma obejmować spotkania drużyn walczących o trzecie i czwarte miejsca z tejże ligi. O transmisji z Turynu możemy raczej zapomnieć..

Nedved1983

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 07 maja 2012, 16:15

na sobotę czy jednak będzie w niedz? http://cdn.legaseriea.it/c/document_lib ... upId=10192 z tego wynika że w niedzielę

yanquez

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 9 razy
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 07 maja 2012, 16:19

Łukasz pisze:Lippi w takim meczu wystawiłby ławkę, zobaczymy, co zrobi Conte. Tak czy siak - Del Piero zagra od pierwszych minut. Mam nadzieję, że z Matrim, bo przydałyby mu się bramki (yanquez - liczyłeś na bieżąco?).
Gdzieś przestałem, ale Matri raczej wygra, choć będzie bliziutko. Dokładnie podliczę po pucharze. Mirko ostatnio "ostro" goni.

Myślę, że poza obroną zobaczymy głębokie rezerwy.

Zablokowany