Serie A (38): JUVENTUS 3-1 Atalanta [DPL na meczu!!!]
- johny55552
- Juventino
Mecz ma się odbyć w sobotę także będą transmitować cały mecz mistrzów Włoch
Pewnie za Vidala zagra Padoin w końcu to jego Atalanta.Liczę też ,żę Elia sobie pogra może też Krasic .FORŻA JUVE!!!!

- Łukasz
- Juventino
Lippi w takim meczu wystawiłby ławkę, zobaczymy, co zrobi Conte. Tak czy siak - Del Piero zagra od pierwszych minut. Mam nadzieję, że z Matrim, bo przydałyby mu się bramki (yanquez - liczyłeś na bieżąco?).
- Łoles
- Juventino
Głupio byłoby przegrać w ostatniej kolejce chociaż taki scenariusz to raczej s-f.
Można by zobaczyć jak radza sobie zmiennicy żeby 1wszy skład odpoczął przed finałem pucharu.
Można by zobaczyć jak radza sobie zmiennicy żeby 1wszy skład odpoczął przed finałem pucharu.
"Prawda jest taka, że ty jesteś słaby, a ja jestem tyranią złych ludzi. Ale staram się Ringo, naprawdę bardzo się staram być pasterzem..."
- pumex
- Juventino
Nie wiem, jak w meczu z Atalantą, ale w finale Coppa Italia z Napoli musi bronić Storari. Między innymi to jemu zawdzięczamy udział w tymże finale i to on bezwzględnie musi wyjść w pierwszym składzie 20-go maja, podobnie jak Del Piero.yamakasi pisze:w bramce może stanąć Storari a w finale pucharu Włoch Buffon ale zobaczymy jak będzie
Uważam, że z wystawianiem rezerw w meczu z Atalantą nie można przesadzić. Niech zagra Caceres, może Marrone z Padoinem lub Giacchiem i oczywiście Il Capitano, ale to tyle z eksperymentów

- Robaku
- Juventino
A ja bym chciał super rezerwowy skład.
Storari/Alex
Caseres - Bonuc- Kielon
Krasic - Padoin - Marrone - Giac - Elia
Alex Boriello
i na zmiany Quaq, Pepe i własnie bramkarz jak dla mnie idealnie jakby tak było, żeby nasi najlepsi jednak byli wypoczęci na Napoli. Bo miło by było gdyby udało sie dwa trofea zdobyć w jednym sezonie.
I niewazne jesli ktoś mówi, że ostatni mecz to zasluzyli na wyjście w podstawowej jedenastce zawodnicy, którzy grali cały sezon - widać, że są już zmęczeni, że juz tak lekko ta piłka nie chodzi, więc niech lepiej odpoczną dwa tygodnie do tego meczu z Napoli, a niech zagrają rezerwowi nawet kosztem przegranej, bo lepiej przegrac teraz niż w Napoli, czy źle wejść w nowy sezon, więc rezerwowi do boju!
Pokazać się!
Storari/Alex
Caseres - Bonuc- Kielon
Krasic - Padoin - Marrone - Giac - Elia
Alex Boriello
i na zmiany Quaq, Pepe i własnie bramkarz jak dla mnie idealnie jakby tak było, żeby nasi najlepsi jednak byli wypoczęci na Napoli. Bo miło by było gdyby udało sie dwa trofea zdobyć w jednym sezonie.
I niewazne jesli ktoś mówi, że ostatni mecz to zasluzyli na wyjście w podstawowej jedenastce zawodnicy, którzy grali cały sezon - widać, że są już zmęczeni, że juz tak lekko ta piłka nie chodzi, więc niech lepiej odpoczną dwa tygodnie do tego meczu z Napoli, a niech zagrają rezerwowi nawet kosztem przegranej, bo lepiej przegrac teraz niż w Napoli, czy źle wejść w nowy sezon, więc rezerwowi do boju!
Pokazać się!
- rekrut86
- Juventino
Nie przesadzajcie z tym przemęczeniem, bo mielismy mniej meczów i stresów w tym sezonie niż Napoli i po 2gie oni w ostatniej kolejce musza ostro pobiegać a i strata LM może ich lekko zamulić. Tym bardziej, że w tych ostatnich meczach jakoś wielce nie biegali.

- Robaku
- Juventino
Wiesz Vidal zmieniony wczoraj po 45 minutach, to nie wyglądalo dobrze ani z Lecce ani wczoraj, gramy teraz co 3 dni, więc jakieś zmęczenie może się pojawić, a Napoli to Napoli a Milan Milanem. Inna sprawa grać co 3 dni od września do grudnia, a inna sprawa od stycznia do maja, ja tam jestem za rezerwami bo jednak wolałbym aby większość była gotowa na CI, a nie, żeby się okazało, że obrone mamy połamaną.
Właśnie widać to na przykładzie dwóch ostatnich spotkań, kiedy straciliśmy i DeCeglie i Lichego, więc może się okazać, że z Atalantą na obronie zagra Padoin, jeśli Conte będzie chciał kogoś zaoszczędzić.
Dawać rezerwy!
Właśnie widać to na przykładzie dwóch ostatnich spotkań, kiedy straciliśmy i DeCeglie i Lichego, więc może się okazać, że z Atalantą na obronie zagra Padoin, jeśli Conte będzie chciał kogoś zaoszczędzić.
Dawać rezerwy!
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=93520
Spotkanie zostało oficjalnie przesunięte na godz. 15. Po meczu planowane świętowanie na stadionie i potem przejazd odkrytym autobusem przez Turyn.
Nic nie odwróci uwagi od naszego święta, do tego będziemy mieć więcej czasu na "regenerację" i trzeźwienie przed meczem z Napoli. 
Co ciekawe, reszta spotkań nie odbędzie się w niedzielę o tej samej godzinie - dwa mecze zostaną rozegrane o 18:00, pozostałe dopiero o 20:45.
Mam nadzieję, że Conte wystawi Del Piero w pierwszym składzie. To najprawdopodobniej ostatnie spotkanie ligowe kapitana w barwach Juve, fajnie by było, gdyby zdobył bramkę.
CZEKAM NA ZAPOWIEDZIANĄ PRZEZ AGNELLEGO NIESPODZIANKĘ.
Spotkanie zostało oficjalnie przesunięte na godz. 15. Po meczu planowane świętowanie na stadionie i potem przejazd odkrytym autobusem przez Turyn.

Co ciekawe, reszta spotkań nie odbędzie się w niedzielę o tej samej godzinie - dwa mecze zostaną rozegrane o 18:00, pozostałe dopiero o 20:45.
Mam nadzieję, że Conte wystawi Del Piero w pierwszym składzie. To najprawdopodobniej ostatnie spotkanie ligowe kapitana w barwach Juve, fajnie by było, gdyby zdobył bramkę.

CZEKAM NA ZAPOWIEDZIANĄ PRZEZ AGNELLEGO NIESPODZIANKĘ.

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
W dzisiejszym wywiadzie Agnelli stwierdził, że zdobyliśmy 30 mistrzostw i kibice mogą się spodziewać niespodzianek, jeśli chodzi o 3 gwiazdki na koszulkach.Angelu pisze:Niespodziankę?
Wiesz, czytam wszystkie newsy, artykuły, felietony, komentarze na temat Juve, ale o jakiejś niespodziance widocznie musiałem przeoczyć.
Mógłbyś mi to przybliżyć?
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
W niedzielę w czasie meczu Juve swoje spotkania rozgrywają dwa kluby z Manchesteru. Podczas wczorajszego meczu Newcastle- City komentator zapowiedział transmisję obu spotkań. Prócz tego zapowiedziano jakąś śmieszną multiligę, która ma obejmować spotkania drużyn walczących o trzecie i czwarte miejsca z tejże ligi. O transmisji z Turynu możemy raczej zapomnieć..
- Nedved1983
- Juventino
na sobotę czy jednak będzie w niedz? http://cdn.legaseriea.it/c/document_lib ... upId=10192 z tego wynika że w niedzielę
- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Gdzieś przestałem, ale Matri raczej wygra, choć będzie bliziutko. Dokładnie podliczę po pucharze. Mirko ostatnio "ostro" goni.Łukasz pisze:Lippi w takim meczu wystawiłby ławkę, zobaczymy, co zrobi Conte. Tak czy siak - Del Piero zagra od pierwszych minut. Mam nadzieję, że z Matrim, bo przydałyby mu się bramki (yanquez - liczyłeś na bieżąco?).
Myślę, że poza obroną zobaczymy głębokie rezerwy.