Serie A (36): JUVENTUS 1-1 Lecce
- warqula
- Juventino
hehe chciał wystrugać wielkiego kozaka i ma, nie srasz nie strasz bo się zesrasz ;D
Juventus jak dyktator niepodzielnie panuje w Serie A, czy w przechodzącej kryzys lidze, ktoś rzuci wyzwanie Juve i będzie walczył do końca?
- annihilator1988
- Juventino
Oddo ma nazwisko, które w zupełności ukazuje jego zdolności defensywne, natomiast Juve w jutrzejszym meczu zmiecie Lecce. Byle ogórasy nie powstrzymają "Starej Damy" w marszu po 30 Scudetto. 4-0 dla Dumy Turynu 

- filippo
- Juventino
Szczerze mówiąc, biore ten scenariusz pod uwagę, bo Atalanta to nie są ch do bicia i do dzwonienia jak to ktoś kiedyś ładnie powiedział. Z tego co wiem to Atalancie odjęto w tym sezonie 7 punktów, więc powinni być wyżej - na 7 miejscu zaraz za Lazio i walczyć o CLTomassoAG pisze:Bierze ktoś pod uwagę fakt, że jak Milan jutro przegra z Atalantą to mamy Scudetto?Marne szanse ale jednak
edit: ktoś już wcześniej o tym pisał ale tak dla podtrzymania wiary przypomnę

- kosciu88
- Juventino
Mam nadzieje ze szybko strzelona bramka ustawi caly mecz i wynik bedzie podobny jak z Novara, licze na 45 minut Alexa.
"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
- pakman
- Juventino
3-1 Juve
2-0 Milan
Inter - Milan 2-1
Cagliari - Juve 1-2
Scudetto
Tak mi sie marzy wlasnie
2-0 Milan
Inter - Milan 2-1
Cagliari - Juve 1-2
Scudetto

Tak mi sie marzy wlasnie

"Białe seRce , kRew w czeRni MY na zawsze JUVE wieRni " ★ ★ ★
Pirlo przyszedl z Mialnu za darmo ? Niemozliwe!
Nawet Chuck Norris nie strzelil tylu goli co DEL PIERO !
Pirlo przyszedl z Mialnu za darmo ? Niemozliwe!
Nawet Chuck Norris nie strzelil tylu goli co DEL PIERO !
- jareckijuve
- Juventino
Pięknie by było gdyby Milan zremisował swój mecz z Atalantą, a w 37 kolejce przegrał z Interem
to by było coś, świętowanie jeszcze przed ostatnią kolejką! Marzenie...

Z Juventusem od 2004 roku!
- pablo1503
- Juventino
Prośba. Dziś z przyczyn niezależnych ode mnie, nie będę w stanie oglądnąć meczu. Czy były ktoś taki miły i wysłał 2 sms'y: w przerwie i po meczu?.
Ostatnim razem spisaliście się na medal i jestem wam wdzięczny. Proszę, a nawet żądam pozytywnych wieści o dzisiejszym wyniku.
530621518 - Play
PS. Jak to nie problem, to mógłby ktoś wspomnieć o wyniku Milanu
Ostatnim razem spisaliście się na medal i jestem wam wdzięczny. Proszę, a nawet żądam pozytywnych wieści o dzisiejszym wyniku.
530621518 - Play
PS. Jak to nie problem, to mógłby ktoś wspomnieć o wyniku Milanu

- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Jeżeli wygramy oba mecze to i tak świetujemy przed ostatnią kolejka kolegojareckijuve pisze:Pięknie by było gdyby Milan zremisował swój mecz z Atalantą, a w 37 kolejce przegrał z Interemto by było coś, świętowanie jeszcze przed ostatnią kolejką! Marzenie...

"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- pan Zambrotta
- Juventino
szalone pokolenie amnestii maturalnej?daretti87 pisze:Atalanta nie musi wygrać, wystarczy że zremisuje i przy naszej wygranej jesteśmy 30krotnym mistrzem Włoch
po remisie Milanu i zwyciestwie Juve:
1. Juve 80
2. Milan 75
dwie kolejki do końca, zakładając czarny scenariusz:
1. Milan 81
2. Juve 80
długi weekend nie służy jak widzę. Wyedytowałes swojego posta, ale każdy już wie, że nie umiesz dodawać.
- mateo369
- Juventino
oj tam, czepiasz się, koledze po prostu chodziło o to, że 5 pkt przewagi na 2 kolejki przed końcem wystarczy do mistrzostwa, bo porażki w tym sezonie nie wchodzą przecież w rachubępan Zambrotta pisze:długi weekend nie służy jak widzę. Wyedytowałes swojego posta, ale każdy już wie, że nie umiesz dodawać.

Musimy dziś zrobić kolejny "mały krok w kierunku wielkiego marzenia"
"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- @D@$
- Juventino
W sumie to nie wiem czy chce dzisiaj zobaczyć Del Piero, w sensie jeśli na 100 % nie wyleczył swoich problemów. Najważniejsze żeby był zdorowy (i wystąpił) w ostatniej kolejce na fecie no i oczywiście w finale pucharu. Ciekawe czy Conte będzie konsekwentny i wystawii go w Coppa (w pierwszym składzie).
@mateo369 ma rację, my nie przegrywamy w tym sezonie.
Co do Atalanty to faktycznie jest jakąś tam rewelacją sezonu, ale też nie grają już o nic, więc różnie może być z motywacją, ja bym się tu nie napalał na niespodziankę.
Derby Mediolanu zapowiadają się o tyle ciekawie, że...każdy wynik będzie dobry. Wygrana bardziej niebieskich prawdopodobnie pozbawia Milan szans na mistrzostwo, wygrana bardziej czerownych prawdopodobnie pozbawia szans Inter na LM. W sumie remis nie byłby zły (ze wskazaniem na Inter).pakman pisze:3-1 Juve
2-0 Milan
Inter - Milan 2-1
Cagliari - Juve 1-2
Scudetto![]()
@mateo369 ma rację, my nie przegrywamy w tym sezonie.
Co do Atalanty to faktycznie jest jakąś tam rewelacją sezonu, ale też nie grają już o nic, więc różnie może być z motywacją, ja bym się tu nie napalał na niespodziankę.
- bastek13
- Juventino
Nie ma co kalkulować - niech grają tak jak dotychczas, a Milan może sobie wygrywać nawet po 10:0
Co do meczu to specjalnie o wynik się nie obawiam, biorąc pod uwagę że gramy przed własną publicznością. W Juve dawno nie było czuć takiej atmosfery jak teraz. Zbyt dużo wysiłku włożyli, żeby być tam gdzie są, żeby odpuścić na kilka kolejek przed końcem. Pozdrawiam

Juventus był nieprawdopodobnie silny, tak wielki i mocny jak pełen talentów. Już samo stanie koło nich w tunelu było onieśmielające.
~G. Neville
~G. Neville