Serie A (25): Milan 1-1 JUVENTUS [DPL na meczu!]

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Marchisio87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lutego 2012, 02:50

Sorek21 pisze:Nie ma co kombinować tylko wystawić najlepszy obecnie skład 4-3-3

Buffon
Liechsteiner -na swojej pozycji gra najlepiej
Barzagli - profesor
Chiellini- musi zagrać na środku,eliminacja najsłabszego ogniwa-Bonucciego
De Ceglie- ostatnio dobrze wrzuca, Milan nie gra skrzydłami
Vidal-ostatnio strasznie było widać jego brak
Pirlo
Marchisio
Giaccherini- Pepe jeszcze się nie pozbierał po kontuzji
Qagliarella- pierwsza 11 mu się po prostu należy,Matri niech ochłonie
Vucinić -kreatywność z przodu
nic dodać nic ująć! choć zamiast Giacherini wolał bym Del Piero widzieć od pierwszych minut lub na końcówkę, może lepiej nawet na końcówkę na zmęczonych rywali

----------Buffon--------------
-DeSciglio-Benatia-Caldara--Taglafico
------Marchisio---Pjanić-----
-------------Dybala------------
--Costa---Higuain---Martial--

FOOTBALL LOVE THE GAME! 4-2-1-3, 4-3-1-2
Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lutego 2012, 10:03

Marchisio87 pisze:Del Piero widzieć od pierwszych minut lub na końcówkę, może lepiej nawet na końcówkę na zmęczonych rywali
Bez różnicy czy wejdzie na świeżych czy na zmęczonych rywali bo on i tak szybko biegać nie potrafi :D

Hoffman

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lutego 2012, 10:20

Lepiej na podmęczonych bo będą mieli chociaż trochę większy problem z dogonieniem go jak na początku meczu ;p

JuveFilip_8_

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lutego 2012, 10:32

Bubu1899 pisze:Jak "odwieszą" Ibre to bedzie "skandal" ale ze Aronica nie został w zaden sposób ukarany to jest ok? :lol:
Resztki obiektywizmu by sie przydały...
Znajdź mi jeden cytat z forum gdzie ktoś napisał, że Aronice NIE należało się zawieszenie. Wszyscy są zgodni, że federacja popełniła błąd nie nakładając na niego kary.
Poczytaj, potem pisz.

Na Milan chętnie ujrzałbym właśnie 352 lub tak na prawdę bardziej 532.
Według mnie najważniejszą sprawą w meczu będzie postawa Bonucciego, jeżeli zagra na poziomie (brak babola), będę spokojny o wynik (czyt. X2).

Obrazek
ewerthon

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 lutego 2012, 10:32

Ouh_yeah pisze:
Marchisio87 pisze:Del Piero widzieć od pierwszych minut lub na końcówkę, może lepiej nawet na końcówkę na zmęczonych rywali
Bez różnicy czy wejdzie na świeżych czy na zmęczonych rywali bo on i tak szybko biegać nie potrafi :D
Teraz to i babcia z zakupami dogoniłaby Del Piero... Pamiętam, że on nigdy nie był demonem szybkości. Technika, drybling, strzały, podania, nawet gra głową przy takim wzroście, wszystko tylko nie szybkość.

Obawiam się, że jednak zacznie mecz na ławce, chciałbym żeby Fabio kontynuował strzelanie, w końcu już kiedyś pomógł nam wygrać w Mediolanie.

Monte Cristo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lutego 2012, 10:35

Slyszeliscie o co nas oskarza Milan? Ze to niby Juve wyslalo ta reporterke, specjalnie po to zeby Zlatan ja "przez przypadek" uderzyl samochodem, niby zeby mu nie zmniejszyli kary. :lol:

D-Rose

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 lutego 2012, 10:49

Bubu1899 pisze:Jak "odwieszą" Ibre to bedzie "skandal" ale ze Aronica nie został w zaden sposób ukarany to jest ok? :lol:
Czy tylko mnie ten typ zaczyna tak samo irytowac jak swego czasu fredzle z drugiej strony mediolanu? :roll: Idz ty chłopie wypłacz sie na fcinter.pl a nie tyłek trujesz już od trzech tygodni piszac jedno i to samo... Wybacz, popleczników tu nie znajdziesz. :ok:

Acha i uprzedzajac twoj kolejny post na ten temat, tak bedzie to skandal, zadowolony? I mało mnie obchodzi co tam sobie bedziesz myslec, bo zdanie milanistów lata mi kolo Wacława.

Z ibra czy bez ibry, w weekend po raz trzeci w tym sezonie san siro ucichnie 8)

PS: I jeszcze jedno. Jedynymi resztkami jakie by sie tu przydały to nie "resztki obiektywizmu" a "resztki przyzwoitosci", i nie nam a Tobie.

Obrazek
Negri

Juventino
Juventino
Podziekował: 5 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 22 lutego 2012, 11:02

it doesn't matter pisze:Z ibra czy bez ibry, w weekend po raz trzeci w tym sezonie san siro ucichnie 8)
San Siro to ucichnie (może nie zapeszajmy) po raz drugi, jeśli chodzi o ścisłość ;)
ewerthon pisze:chciałbym żeby Fabio kontynuował strzelanie, w końcu już kiedyś pomógł nam wygrać w Mediolanie
No ba, i to po idealnej wrzutce De Ceglie(!), która w tamtych czasach uchodziła raczej na zdecydowanie niespotykane zjawisko.

stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lutego 2012, 11:03

Stary, co nas obchodzi jakaś Aronica? Gramy z Wami, więc interesujemy się zawieszeniem Cygana.

Żeby nie było - tak bedzie to skandal, może nie tak wielki jak Calciopoli, ale dużo mu nie brakuje.

kosciu88

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lutego 2012, 12:26

Monte Cristo pisze:Slyszeliscie o co nas oskarza Milan? Ze to niby Juve wyslalo ta reporterke, specjalnie po to zeby Zlatan ja "przez przypadek" uderzyl samochodem, niby zeby mu nie zmniejszyli kary. :lol:
O co chodzi bo nie jestesm w temacie?

"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
Izi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lutego 2012, 12:30

kosciu88 pisze:
Monte Cristo pisze:Slyszeliscie o co nas oskarza Milan? Ze to niby Juve wyslalo ta reporterke, specjalnie po to zeby Zlatan ja "przez przypadek" uderzyl samochodem, niby zeby mu nie zmniejszyli kary. :lol:
Podbijam.

Ibrahimowic znowu w coś zamieszany? Teraz poza boiskiem?

Franciszek I wydaje się być uroczo pokorny.
Monte Cristo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lutego 2012, 13:12

Izi pisze:
kosciu88 pisze:
Podbijam.

Ibrahimowic znowu w coś zamieszany? Teraz poza boiskiem?

Jakas reporterka, Valentina ­Ridolfo, wyciagnela mikrofon do samochodu Zlatana gdy ten jechal i uderzyl ja w reke lusterkiem. Teraz w Italii ze strony Milanu (nie wiem czy oficjalnie, czy tylko jakies plotki) sa glosy ze to Juve wyslalo ta reporterke, po to zeby kara Ibry nie zostala zawieszona.

pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lutego 2012, 13:29

Monte Cristo pisze:Jakas reporterka, Valentina ­Ridolfo, wyciagnela mikrofon do samochodu Zlatana gdy ten jechal i uderzyl ja w reke lusterkiem. Teraz w Italii ze strony Milanu (nie wiem czy oficjalnie, czy tylko jakies plotki) sa glosy ze to Juve wyslalo ta reporterke, po to zeby kara Ibry nie zostala zawieszona.
Sytuacja i atmosfera jak przed finałem LM z udziałem Mou. Śmiesznie jest.

Dziś gdzieś przeczytałem, że w ustawieniu 3-5-2 możliwe skrzydła to Kuczer-Pepe :/ Na szczęście chyba mało to prawdopodobne.

Obrazek
jakku1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lutego 2012, 13:46

pumex pisze: Dziś gdzieś przeczytałem, że w ustawieniu 3-5-2 możliwe skrzydła to Kuczer-Pepe :/ Na szczęście chyba mało to prawdopodobne.
Tez to czytalem i jesli tak bedzie to dziwne, ze Lichy ostatnio nie gra (najpierw absencja w meczu z Catania, teraz Milan?). Bo rozumiem, ze to jego miejsce zajmie Pepe w 352. Z kolei jesli zobaczymy i Pepe i Lichego to pewnie bedzie to 433 mimo innych doniesien gazet.

kosciu88

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lutego 2012, 13:50

Jesli wyjdziemy 352 to watpie zeby zamiast Lichtsteinera wyszedl Pepe.

"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
Zablokowany