Serie A (25): Milan 1-1 JUVENTUS [DPL na meczu!]
- Marchisio87
- Juventino
nic dodać nic ująć! choć zamiast Giacherini wolał bym Del Piero widzieć od pierwszych minut lub na końcówkę, może lepiej nawet na końcówkę na zmęczonych rywaliSorek21 pisze:Nie ma co kombinować tylko wystawić najlepszy obecnie skład 4-3-3
Buffon
Liechsteiner -na swojej pozycji gra najlepiej
Barzagli - profesor
Chiellini- musi zagrać na środku,eliminacja najsłabszego ogniwa-Bonucciego
De Ceglie- ostatnio dobrze wrzuca, Milan nie gra skrzydłami
Vidal-ostatnio strasznie było widać jego brak
Pirlo
Marchisio
Giaccherini- Pepe jeszcze się nie pozbierał po kontuzji
Qagliarella- pierwsza 11 mu się po prostu należy,Matri niech ochłonie
Vucinić -kreatywność z przodu
----------Buffon--------------
-DeSciglio-Benatia-Caldara--Taglafico
------Marchisio---Pjanić-----
-------------Dybala------------
--Costa---Higuain---Martial--
FOOTBALL LOVE THE GAME! 4-2-1-3, 4-3-1-2
-DeSciglio-Benatia-Caldara--Taglafico
------Marchisio---Pjanić-----
-------------Dybala------------
--Costa---Higuain---Martial--
FOOTBALL LOVE THE GAME! 4-2-1-3, 4-3-1-2
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Bez różnicy czy wejdzie na świeżych czy na zmęczonych rywali bo on i tak szybko biegać nie potrafiMarchisio87 pisze:Del Piero widzieć od pierwszych minut lub na końcówkę, może lepiej nawet na końcówkę na zmęczonych rywali

- JuveFilip_8_
- Juventino
Znajdź mi jeden cytat z forum gdzie ktoś napisał, że Aronice NIE należało się zawieszenie. Wszyscy są zgodni, że federacja popełniła błąd nie nakładając na niego kary.Bubu1899 pisze:Jak "odwieszą" Ibre to bedzie "skandal" ale ze Aronica nie został w zaden sposób ukarany to jest ok? :lol:
Resztki obiektywizmu by sie przydały...
Poczytaj, potem pisz.
Na Milan chętnie ujrzałbym właśnie 352 lub tak na prawdę bardziej 532.
Według mnie najważniejszą sprawą w meczu będzie postawa Bonucciego, jeżeli zagra na poziomie (brak babola), będę spokojny o wynik (czyt. X2).

- ewerthon
- Juventino
Teraz to i babcia z zakupami dogoniłaby Del Piero... Pamiętam, że on nigdy nie był demonem szybkości. Technika, drybling, strzały, podania, nawet gra głową przy takim wzroście, wszystko tylko nie szybkość.Ouh_yeah pisze:Bez różnicy czy wejdzie na świeżych czy na zmęczonych rywali bo on i tak szybko biegać nie potrafiMarchisio87 pisze:Del Piero widzieć od pierwszych minut lub na końcówkę, może lepiej nawet na końcówkę na zmęczonych rywali
Obawiam się, że jednak zacznie mecz na ławce, chciałbym żeby Fabio kontynuował strzelanie, w końcu już kiedyś pomógł nam wygrać w Mediolanie.
- Monte Cristo
- Juventino
Slyszeliscie o co nas oskarza Milan? Ze to niby Juve wyslalo ta reporterke, specjalnie po to zeby Zlatan ja "przez przypadek" uderzyl samochodem, niby zeby mu nie zmniejszyli kary. :lol:
- D-Rose
- Juventino
Czy tylko mnie ten typ zaczyna tak samo irytowac jak swego czasu fredzle z drugiej strony mediolanu? :roll: Idz ty chłopie wypłacz sie na fcinter.pl a nie tyłek trujesz już od trzech tygodni piszac jedno i to samo... Wybacz, popleczników tu nie znajdziesz.Bubu1899 pisze:Jak "odwieszą" Ibre to bedzie "skandal" ale ze Aronica nie został w zaden sposób ukarany to jest ok? :lol:

Acha i uprzedzajac twoj kolejny post na ten temat, tak bedzie to skandal, zadowolony? I mało mnie obchodzi co tam sobie bedziesz myslec, bo zdanie milanistów lata mi kolo Wacława.
Z ibra czy bez ibry, w weekend po raz trzeci w tym sezonie san siro ucichnie 8)
PS: I jeszcze jedno. Jedynymi resztkami jakie by sie tu przydały to nie "resztki obiektywizmu" a "resztki przyzwoitosci", i nie nam a Tobie.

- Negri
- Juventino
- Podziekował: 5 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
San Siro to ucichnie (może nie zapeszajmy) po raz drugi, jeśli chodzi o ścisłośćit doesn't matter pisze:Z ibra czy bez ibry, w weekend po raz trzeci w tym sezonie san siro ucichnie 8)

No ba, i to po idealnej wrzutce De Ceglie(!), która w tamtych czasach uchodziła raczej na zdecydowanie niespotykane zjawisko.ewerthon pisze:chciałbym żeby Fabio kontynuował strzelanie, w końcu już kiedyś pomógł nam wygrać w Mediolanie
- stahoo
- Juventino
Stary, co nas obchodzi jakaś Aronica? Gramy z Wami, więc interesujemy się zawieszeniem Cygana.Bubu1899 pisze:Jak "odwieszą" Ibre to bedzie "skandal" ale ze Aronica nie został w zaden sposób ukarany to jest ok? :lol:
Żeby nie było - tak bedzie to skandal, może nie tak wielki jak Calciopoli, ale dużo mu nie brakuje.
- kosciu88
- Juventino
O co chodzi bo nie jestesm w temacie?Monte Cristo pisze:Slyszeliscie o co nas oskarza Milan? Ze to niby Juve wyslalo ta reporterke, specjalnie po to zeby Zlatan ja "przez przypadek" uderzyl samochodem, niby zeby mu nie zmniejszyli kary. :lol:
"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
- Izi
- Juventino
Podbijam.kosciu88 pisze:O co chodzi bo nie jestesm w temacie?Monte Cristo pisze:Slyszeliscie o co nas oskarza Milan? Ze to niby Juve wyslalo ta reporterke, specjalnie po to zeby Zlatan ja "przez przypadek" uderzyl samochodem, niby zeby mu nie zmniejszyli kary. :lol:
Ibrahimowic znowu w coś zamieszany? Teraz poza boiskiem?
Franciszek I wydaje się być uroczo pokorny.
- Monte Cristo
- Juventino
Izi pisze:Podbijam.kosciu88 pisze:O co chodzi bo nie jestesm w temacie?Monte Cristo pisze:Slyszeliscie o co nas oskarza Milan? Ze to niby Juve wyslalo ta reporterke, specjalnie po to zeby Zlatan ja "przez przypadek" uderzyl samochodem, niby zeby mu nie zmniejszyli kary. :lol:
Ibrahimowic znowu w coś zamieszany? Teraz poza boiskiem?
Jakas reporterka, Valentina Ridolfo, wyciagnela mikrofon do samochodu Zlatana gdy ten jechal i uderzyl ja w reke lusterkiem. Teraz w Italii ze strony Milanu (nie wiem czy oficjalnie, czy tylko jakies plotki) sa glosy ze to Juve wyslalo ta reporterke, po to zeby kara Ibry nie zostala zawieszona.
- pumex
- Juventino
Sytuacja i atmosfera jak przed finałem LM z udziałem Mou. Śmiesznie jest.Monte Cristo pisze:Jakas reporterka, Valentina Ridolfo, wyciagnela mikrofon do samochodu Zlatana gdy ten jechal i uderzyl ja w reke lusterkiem. Teraz w Italii ze strony Milanu (nie wiem czy oficjalnie, czy tylko jakies plotki) sa glosy ze to Juve wyslalo ta reporterke, po to zeby kara Ibry nie zostala zawieszona.
Dziś gdzieś przeczytałem, że w ustawieniu 3-5-2 możliwe skrzydła to Kuczer-Pepe

- jakku1
- Juventino
Tez to czytalem i jesli tak bedzie to dziwne, ze Lichy ostatnio nie gra (najpierw absencja w meczu z Catania, teraz Milan?). Bo rozumiem, ze to jego miejsce zajmie Pepe w 352. Z kolei jesli zobaczymy i Pepe i Lichego to pewnie bedzie to 433 mimo innych doniesien gazet.pumex pisze: Dziś gdzieś przeczytałem, że w ustawieniu 3-5-2 możliwe skrzydła to Kuczer-PepeNa szczęście chyba mało to prawdopodobne.
- kosciu88
- Juventino
Jesli wyjdziemy 352 to watpie zeby zamiast Lichtsteinera wyszedl Pepe.
"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti