Serie A (23): Bologna 1-1 JUVENTUS
- @Maras@
- Juventino
Jak na razie dobrze sobie radzą i prowadzą po 1 połowie. Myślę że remis byłby tutaj optymalny (ale jeśli wygrana to oczywiście Udinemrozzi pisze:Inni grają, my musimy obejść się smakiem. Szkoda. Dzisiaj Udinese ma szansę "zrobić robotę".

- Pan Mietek
- Juventino
Na razie robią dobrą robotęmrozzi pisze:Inni grają, my musimy obejść się smakiem. Szkoda. Dzisiaj Udinese ma szansę "zrobić robotę".

Nie chcę się przedwcześnie jarać ale możemy mieć lidera mając 2 mecze rozegrane mniej

Co do odwołania to trudno się mówi. Ja akurat wróciłem z urlopu także trochę wkurzony jestem bo nie mogłem zobaczyć także poprzednich dwóch spotkań

Dochodzę do wniosku, że przydałby się mundial we Włoszech bo by pobudowali nowe obiekty

- Vanquish
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Czyli teoretycznie 7 punktów przewagi. Tak się jednak składa, że w pierwszej rundzie też mieliśmy 7 punktów przewagi nad Milanem w jednej chwili i nagle znaleźli się tuż za nami. Na nic przewaga skoro Milan kosi wszystkich po kolei i odrabia co mecz dwa punkty, bo my remisujemy z ogórkamiMietson pisze:Nie chcę się przedwcześnie jarać ale możemy mieć lidera mając 2 mecze rozegrane mniej

Do tego samego wniosku ostatnio doszedł Platini, ale w kwestii MEMietson pisze:Dochodzę do wniosku, że przydałby się mundial we Włoszech bo by pobudowali nowe obiekty

- LordRahl
- Juventino
Coś w tym jest, lecz im bliżej końca sezonu tym każda przewaga jest "więcej warta", wiadomo, że teraz mając kilka pkt w zapasie wywieramy na nich presję i niejako zmuszamy do wygrywania, każde potknięcie Milanu w przypadku np różnicy 7 pkt będzie zapewne powodować panikę.Kimi pisze:Czyli teoretycznie 7 punktów przewagi. Tak się jednak składa, że w pierwszej rundzie też mieliśmy 7 punktów przewagi nad Milanem w jednej chwili i nagle znaleźli się tuż za nami. Na nic przewaga skoro Milan kosi wszystkich po kolei i odrabia co mecz dwa punkty, bo my remisujemy z ogórkamiMietson pisze:Nie chcę się przedwcześnie jarać ale możemy mieć lidera mając 2 mecze rozegrane mniej
Jednak ochłońmy tej przewagi narazie nie ma, trzeba grać swoje i liczyć na Udinese w dalszej części meczu.
- @Maras@
- Juventino
No niestety Udine dało dupylenor pisze:No niestety, Milan wygrywa. Więc z 7 pkt przewagi nici, póki co ;]

Mecz z Bologną przewidywany na 7 marca... Ciekawe czy będzie to ostateczny termin. Oby tylko udało się rozegrać zaległy mecz z Parmą teraz w środę, bo tak jak ktoś już wspominał, w jeśli znowu zostanie przełożony to później może być ciężko z upychaniem tych wszystkich meczy

- Mate.G
- Juventino
Mecz będzie transmitowany na Canal + (GOL albo Sport HD nie pamiętam
)
To już trzeba wygrać...

To już trzeba wygrać...
- kosciu88
- Juventino
@Up
Sklad mi sie podoba ale czy czasem Vidal nie odpoczywa jeszcze w tym meczu? Dostal bezposrednio czerwona kartke wiec chyba 2 mecze pauzuje
Sklad mi sie podoba ale czy czasem Vidal nie odpoczywa jeszcze w tym meczu? Dostal bezposrednio czerwona kartke wiec chyba 2 mecze pauzuje

"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
- Buzol
- Juventino
Z tego co mi się wydaje to po czerwo jest normalnie jeden mecz zawieszenia. Lichy chyba nie jest zawieszony, nie wyłapał kartki z Chievo, nikt nie dostał kartki w tym meczu.kosciu88 pisze:@Up
- Antek666
- Juventino
no właśnie jak to z tym Vidalem? Może zagrać już pojutrze czy nihuhu? No i jak z Lichtem? Już chyba raz w sezonie miał nadmiar żółtych jeśli dobrze kojarzę,nazbierał już na drugą pauzę? Ktoś coś wie? No i ciekawe czy Barzagli na pewno będzie gotów do gry,niby miał drobny uraz no ale wiadomo różnie to bywa...
powyższy skład w porządku,ale ja Giaca wcisnął bym na środek za Markiza(chłop jest totalnie bez formy,niemalże nic nie grał z Chievo ostatnio...),na skrzydło Elię,bo co szkodzi wyjść z nim w pierwszym składzie? Gorszy od ostatnio Mireczka nie będzie raczej... no chyba,że na treningach naprawdę nic nie robi tylko truchta...
i ewentualnie za Vidala Padoin,bo źle nie grał z Chievo...
Ale z Lichym racji nie masz, dostał na 100% kartkę z Chievo,pamiętam do teraz jak był na nią wkurzony
ale czy to kartka zawieszająca jego to nie wiem...
Hmmm,może jakoś źle spamiętałem bo ani tu ani na SJ ani na guardian nie widzę by jednak Licht kartkę dostał
więc jednak zagra na pewno 
powyższy skład w porządku,ale ja Giaca wcisnął bym na środek za Markiza(chłop jest totalnie bez formy,niemalże nic nie grał z Chievo ostatnio...),na skrzydło Elię,bo co szkodzi wyjść z nim w pierwszym składzie? Gorszy od ostatnio Mireczka nie będzie raczej... no chyba,że na treningach naprawdę nic nie robi tylko truchta...
i ewentualnie za Vidala Padoin,bo źle nie grał z Chievo...
obyś miał rację z tym VidalemBuzol pisze: Z tego co mi się wydaje to po czerwo jest normalnie jeden mecz zawieszenia. Lichy chyba nie jest zawieszony, nie wyłapał kartki z Chievo, nikt nie dostał kartki w tym meczu.

Hmmm,może jakoś źle spamiętałem bo ani tu ani na SJ ani na guardian nie widzę by jednak Licht kartkę dostał

- Mate.G
- Juventino
Ani Lichy ani Vidal nie mają zawieszenia na ten mecz. Przynajmniej tak podaje La Gazetta Dello Sport.
Zagramy w obronie Lichy bonu/Caceres(ze wskazaniem na pana b.) Barzagli De Ceglie.
Zagramy w obronie Lichy bonu/Caceres(ze wskazaniem na pana b.) Barzagli De Ceglie.
- pakman
- Juventino
Czy barzagli zagra to nie jest takie pewne. Chlop zlapal kontuzje - przemeczenie miesni wiec czy jest sens ryzykowac taki sam uraz 3 dni pozniej ? Watpie
Bonu zagra z Caceresem na srodku i to chyba tyle bo nic innego nie uda sie wymyslic.

"Białe seRce , kRew w czeRni MY na zawsze JUVE wieRni " ★ ★ ★
Pirlo przyszedl z Mialnu za darmo ? Niemozliwe!
Nawet Chuck Norris nie strzelil tylu goli co DEL PIERO !
Pirlo przyszedl z Mialnu za darmo ? Niemozliwe!
Nawet Chuck Norris nie strzelil tylu goli co DEL PIERO !
- koki90
- Juventino
Wg tego newsa Vidal zawieszony został wyłącznie na jedną kolejkę, czyli mecz z Chievo
http://www.acmilan24.com/news/id/14325/ ... szony.html
Nieważne kto, jak, jakim ustawieniem, byle były 3 pkt.
http://www.acmilan24.com/news/id/14325/ ... szony.html
Nieważne kto, jak, jakim ustawieniem, byle były 3 pkt.