Serie A (23): Bologna 1-1 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
@Maras@

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lutego 2012, 18:49

mrozzi pisze:Inni grają, my musimy obejść się smakiem. Szkoda. Dzisiaj Udinese ma szansę "zrobić robotę".
Jak na razie dobrze sobie radzą i prowadzą po 1 połowie. Myślę że remis byłby tutaj optymalny (ale jeśli wygrana to oczywiście Udine :P) ;)

ObrazekObrazekObrazek
Pan Mietek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lutego 2012, 18:51

mrozzi pisze:Inni grają, my musimy obejść się smakiem. Szkoda. Dzisiaj Udinese ma szansę "zrobić robotę".
Na razie robią dobrą robotę :)
Nie chcę się przedwcześnie jarać ale możemy mieć lidera mając 2 mecze rozegrane mniej :)

Co do odwołania to trudno się mówi. Ja akurat wróciłem z urlopu także trochę wkurzony jestem bo nie mogłem zobaczyć także poprzednich dwóch spotkań :(

Dochodzę do wniosku, że przydałby się mundial we Włoszech bo by pobudowali nowe obiekty :D

Vanquish

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy
Otrzymał podziękowanie: 6 razy

Nieprzeczytany post 11 lutego 2012, 19:05

Mietson pisze:Nie chcę się przedwcześnie jarać ale możemy mieć lidera mając 2 mecze rozegrane mniej :)
Czyli teoretycznie 7 punktów przewagi. Tak się jednak składa, że w pierwszej rundzie też mieliśmy 7 punktów przewagi nad Milanem w jednej chwili i nagle znaleźli się tuż za nami. Na nic przewaga skoro Milan kosi wszystkich po kolei i odrabia co mecz dwa punkty, bo my remisujemy z ogórkami :(

Mietson pisze:Dochodzę do wniosku, że przydałby się mundial we Włoszech bo by pobudowali nowe obiekty :D
Do tego samego wniosku ostatnio doszedł Platini, ale w kwestii ME ;)

LordRahl

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 lutego 2012, 19:18

Kimi pisze:
Mietson pisze:Nie chcę się przedwcześnie jarać ale możemy mieć lidera mając 2 mecze rozegrane mniej :)
Czyli teoretycznie 7 punktów przewagi. Tak się jednak składa, że w pierwszej rundzie też mieliśmy 7 punktów przewagi nad Milanem w jednej chwili i nagle znaleźli się tuż za nami. Na nic przewaga skoro Milan kosi wszystkich po kolei i odrabia co mecz dwa punkty, bo my remisujemy z ogórkami :(
Coś w tym jest, lecz im bliżej końca sezonu tym każda przewaga jest "więcej warta", wiadomo, że teraz mając kilka pkt w zapasie wywieramy na nich presję i niejako zmuszamy do wygrywania, każde potknięcie Milanu w przypadku np różnicy 7 pkt będzie zapewne powodować panikę.
Jednak ochłońmy tej przewagi narazie nie ma, trzeba grać swoje i liczyć na Udinese w dalszej części meczu.

lenor

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 6 razy
Otrzymał podziękowanie: 12 razy

Nieprzeczytany post 11 lutego 2012, 19:50

No niestety, Milan wygrywa. Więc z 7 pkt przewagi nici, póki co ;]

@Maras@

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lutego 2012, 19:58

lenor pisze:No niestety, Milan wygrywa. Więc z 7 pkt przewagi nici, póki co ;]
No niestety Udine dało dupy :/ A mogło być tak pięknie :/

Mecz z Bologną przewidywany na 7 marca... Ciekawe czy będzie to ostateczny termin. Oby tylko udało się rozegrać zaległy mecz z Parmą teraz w środę, bo tak jak ktoś już wspominał, w jeśli znowu zostanie przełożony to później może być ciężko z upychaniem tych wszystkich meczy :/

ObrazekObrazekObrazek
Smok-u

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 13 lutego 2012, 13:01

Meczyk przełożony na 7 marca ;)

Mate.G

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2012, 07:35

Mecz będzie transmitowany na Canal + (GOL albo Sport HD nie pamiętam :prochno: )
To już trzeba wygrać...

Sorek21

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2012, 08:33

Niech zagrają ci ktòrym zależy i będą zapierniczać przez cały mecz.

Buffon
Caceres ( Lichy chyba pauzuje za kartki) Barzagli Bonucci De Ceglie
Vidal Pirlo Marchisio
Pepe Qagliarella Giaccherini

kosciu88

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2012, 09:22

@Up
Sklad mi sie podoba ale czy czasem Vidal nie odpoczywa jeszcze w tym meczu? Dostal bezposrednio czerwona kartke wiec chyba 2 mecze pauzuje :think:

"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
Buzol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2012, 09:34

kosciu88 pisze:@Up
Sklad mi sie podoba ale czy czasem Vidal nie odpoczywa jeszcze w tym meczu? Dostal bezposrednio czerwona kartke wiec chyba 2 mecze pauzuje :think:
Z tego co mi się wydaje to po czerwo jest normalnie jeden mecz zawieszenia. Lichy chyba nie jest zawieszony, nie wyłapał kartki z Chievo, nikt nie dostał kartki w tym meczu.

Antek666

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2012, 09:38

no właśnie jak to z tym Vidalem? Może zagrać już pojutrze czy nihuhu? No i jak z Lichtem? Już chyba raz w sezonie miał nadmiar żółtych jeśli dobrze kojarzę,nazbierał już na drugą pauzę? Ktoś coś wie? No i ciekawe czy Barzagli na pewno będzie gotów do gry,niby miał drobny uraz no ale wiadomo różnie to bywa...

powyższy skład w porządku,ale ja Giaca wcisnął bym na środek za Markiza(chłop jest totalnie bez formy,niemalże nic nie grał z Chievo ostatnio...),na skrzydło Elię,bo co szkodzi wyjść z nim w pierwszym składzie? Gorszy od ostatnio Mireczka nie będzie raczej... no chyba,że na treningach naprawdę nic nie robi tylko truchta...

i ewentualnie za Vidala Padoin,bo źle nie grał z Chievo...
Buzol pisze: Z tego co mi się wydaje to po czerwo jest normalnie jeden mecz zawieszenia. Lichy chyba nie jest zawieszony, nie wyłapał kartki z Chievo, nikt nie dostał kartki w tym meczu.
obyś miał rację z tym Vidalem :wink: Ale z Lichym racji nie masz, dostał na 100% kartkę z Chievo,pamiętam do teraz jak był na nią wkurzony :prochno: ale czy to kartka zawieszająca jego to nie wiem...
Hmmm,może jakoś źle spamiętałem bo ani tu ani na SJ ani na guardian nie widzę by jednak Licht kartkę dostał :prochno: więc jednak zagra na pewno :P

Mate.G

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2012, 10:08

Ani Lichy ani Vidal nie mają zawieszenia na ten mecz. Przynajmniej tak podaje La Gazetta Dello Sport.
Zagramy w obronie Lichy bonu/Caceres(ze wskazaniem na pana b.) Barzagli De Ceglie.

pakman

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2012, 10:22

Czy barzagli zagra to nie jest takie pewne. Chlop zlapal kontuzje - przemeczenie miesni wiec czy jest sens ryzykowac taki sam uraz 3 dni pozniej ? Watpie :/ Bonu zagra z Caceresem na srodku i to chyba tyle bo nic innego nie uda sie wymyslic.

"Białe seRce , kRew w czeRni MY na zawsze JUVE wieRni " ★ ★ ★

Pirlo przyszedl z Mialnu za darmo ? Niemozliwe!

Nawet Chuck Norris nie strzelil tylu goli co DEL PIERO !
koki90

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2012, 11:29

Wg tego newsa Vidal zawieszony został wyłącznie na jedną kolejkę, czyli mecz z Chievo

http://www.acmilan24.com/news/id/14325/ ... szony.html

Nieważne kto, jak, jakim ustawieniem, byle były 3 pkt.

Zablokowany