Serie A (10): Inter 1-2 JUVENTUS [DPL na meczu!]
- Eric6666
- Juventino
JuveForeverPoznan pisze:dlugo na to czekalem. gramy z interem jako lider, do tego 8 pktow przewagi. musimy to wygrac, nie obchodza mnie ewentualne urazy. nasi maja gryzc trawe. pociesza ze na interek zawsze sie potrafilismy zmobilizowac, mam nadzieje ze zalosna postawa interu w lidze nie uspi naszych. teraz trzeba ich dobic osikowym kolkiem, wysokie zwyciestwo na ich terenie. chlopaki wygrajcie to a macie odpuszczone wszelkie grzechy!
najwazniejsze to opanowac srodek pola i pilnowac sie w defensywie.
w jakim wyjsc ustawieniu? asekuracyjnie 4-5-1? czy tez 4-3-3? bo 4-2-4 sie nie sprawdza kompletnie. zaryzykowal bym bardziej ofensywna wersje, jesli nie teraz ,kiedy inter jest prawie na dnie, to kiedy? Matri obowiazkowo w 1 skladzie, mysle ze trzeba tez dac pograc Alexowi, na ostatnie 20-30 min bedzie idealny.
motywowaliśmy się na nich kiedy byliśmy w dołku, teraz jest odwrotnie :? zobaczymy, ale jedno jest pewne, dajcie tyle z siebie co z Milanem a 3 pkt mamy.
"The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
Mark Twain
Mark Twain
- JuveForeverPoznan
- Juventino
inter to zawsze inter. zwyciestwo z nimi smakuje wyjatkowo. do tego wszyscy wiedza ze dla kibicow to zwyciestwo bedzie wynagrodzeniem za cierpienia z poprzednich sezonow. wiekszosc zawodnikow nie pamieta juz farsopoli, ale mysle ze z motywacja nie bedzie problemuEric6666 pisze:JuveForeverPoznan pisze:dlugo na to czekalem. gramy z interem jako lider, do tego 8 pktow przewagi. musimy to wygrac, nie obchodza mnie ewentualne urazy. nasi maja gryzc trawe. pociesza ze na interek zawsze sie potrafilismy zmobilizowac, mam nadzieje ze zalosna postawa interu w lidze nie uspi naszych. teraz trzeba ich dobic osikowym kolkiem, wysokie zwyciestwo na ich terenie. chlopaki wygrajcie to a macie odpuszczone wszelkie grzechy!
najwazniejsze to opanowac srodek pola i pilnowac sie w defensywie.
w jakim wyjsc ustawieniu? asekuracyjnie 4-5-1? czy tez 4-3-3? bo 4-2-4 sie nie sprawdza kompletnie. zaryzykowal bym bardziej ofensywna wersje, jesli nie teraz ,kiedy inter jest prawie na dnie, to kiedy? Matri obowiazkowo w 1 skladzie, mysle ze trzeba tez dac pograc Alexowi, na ostatnie 20-30 min bedzie idealny.
motywowaliśmy się na nich kiedy byliśmy w dołku, teraz jest odwrotnie :? zobaczymy, ale jedno jest pewne, dajcie tyle z siebie co z Milanem a 3 pkt mamy.
- Skibil
- Redaktor
Ktoś wyjaśni co to te "DPL na meczu"? Bo jakoś nie mogę tego skrótu z niczym skojarzyć... 
EDIT: dziękuję szczypku ;p Pierwszy raz to widzę... :shock:

EDIT: dziękuję szczypku ;p Pierwszy raz to widzę... :shock:
Ostatnio zmieniony 27 października 2011, 10:51 przez Skibil, łącznie zmieniany 1 raz.
- annihilator1988
- Juventino
Dokładnie, proszę nas uświadomićSkibil pisze:Ktoś wyjaśni co to te "DPL na meczu"? Bo jakoś nie mogę tego skrótu z niczym skojarzyć...

- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
http://www.drughipolska.juvepoland.comSkibil pisze:Ktoś wyjaśni co to te "DPL na meczu"? Bo jakoś nie mogę tego skrótu z niczym skojarzyć...
- Gość
Kurcze obawiam się o koncentracje przed meczem. Jak ostatnio bywało z ogórkami bywa ciężko coś strzelić. 16 miejsce w ligowej tabeli, pewnie zamurują bramkę jak Chievo....
- marek.siedlce
- Juventino
I co tam Panowie z tym Ictimai tv? Ja obejrzałem na tym kanale pierwsze 15 minut meczu z Fiorentiną. Potem tak jak by zakodowali. A wczoraj Inter pokazywali?
Co do meczu sobotniego... Inter to wróg, na własnej krwi wyhodowany... nieważne w jakim stylu i jakim wynikiem... liczę na 3 punkty
Co do meczu sobotniego... Inter to wróg, na własnej krwi wyhodowany... nieważne w jakim stylu i jakim wynikiem... liczę na 3 punkty
FORZA JUVE !!!
- annihilator1988
- Juventino
Nie wiem czemu, ale mam przeczucie, że inter będzie starał się wykluczyć z gry Pirlo. I to dosłownie. Bez czerwieni się nie obejdzie w sobotnim meczu, także tego....biegnij Adrea, biegnij ile sił w nogach i uważaj na <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> w niebiesko-czarnych piżamach.
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
My pamiętamy a Oni nie?;]JuveForeverPoznan pisze: zwyciestwo bedzie wynagrodzeniem za cierpienia z poprzednich sezonow. wiekszosc zawodnikow nie pamieta juz farsopoli, ale mysle ze z motywacja nie bedzie problemu
Boże , jak Ja chce wygrać ten mecz. Chyba bardziej niż po awansie do Serie A.
Sprawdzałem. 318 na N'ce. To Publiczna TV wiec nie kodują.Marian50 pisze:Panowie którzy nie mają Cyfry plus lub nie mają w pakietach sportu...Ictimai tv jest na Nce więc może i na innych platformach też jest.Nie powinni kodować meczu,bo pamiętam jak kiedyś pokazywali Puchar Uefa i nie było żadnego kodowania..
Podobno dziś tam jest też Atalanta - Inter więc tak dla pewności zobaczy się czy kodują
Mankamentem jest jakość. Na 50' obraz jest malutki i 'komputerowy'.
Lepsze to jednak bez lagow niż nic.
- Marian50
- Juventino
Właśnie pytanko mam...wczoraj leciał mecz interu na Ictimai, ale leciało 10 minut i potem czarny obraz był...osobiście nie podejrzewam kodowania,ale bardziej problemy z sygnałem...ale wole się upewnić i zapytać czy ktoś na tym kanale wczoraj widział mecz i hmm włączone kodowanie<na programie typu progdvb albo coś?>
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Jezeli tak bylo to mozliwe kodowanie, dziwne, bo to Publiczna TV.Marian50 pisze:Właśnie pytanko mam...wczoraj leciał mecz interu na Ictimai, ale leciało 10 minut i potem czarny obraz był...osobiście nie podejrzewam kodowania,ale bardziej problemy z sygnałem...ale wole się upewnić i zapytać czy ktoś na tym kanale wczoraj widział mecz i hmm włączone kodowanie<na programie typu progdvb albo coś?>
- Feeps
- Juventino
Powiem szczerze, że boję się tego meczu. Zajmujemy pierwszą lokatę w lidze, czyli w gruncie rzeczy idzie nam dobrze. Inter gra koszmarnie i zamykają stawkę, to suche fakty.
Gdy graliśmy z nimi w poprzednich sezonach, zawsze się mobilizowaliśmy i wychodziło w miarę fajnie, biorąc pod uwagę skoki formy naszej Damy.
Teraz gramy dobrze i mogą się za bardzo nie skupiać.. Tak czy siak, inter przegra
Gdy graliśmy z nimi w poprzednich sezonach, zawsze się mobilizowaliśmy i wychodziło w miarę fajnie, biorąc pod uwagę skoki formy naszej Damy.
Teraz gramy dobrze i mogą się za bardzo nie skupiać.. Tak czy siak, inter przegra

Nie ma nic piękniejszego niż Juve