Sparing (13.08) JUVENTUS 0-0 Betis
- Castiel
- Juventino
Dajcie spokój. Betis jest przy piłce i poza ostatnią akcją w pierwszej połowie nic nie pokazują. Gdyby nie brak skuteczności byłoby 2-0 dla nas. Jak na tyle nowych piłkarzy to gramy poprawnie. Myślę, że coś strzelimy w 2 połowie.
- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Pumexie, gdybyśmy tak grali z kimś, kto powiedzmy liczy się w Europie, to wtedy nie byłoby tragicznie, ale gramy z zespołem, który jeszcze w zeszłym sezonie grał w drugiej lidze.pumex pisze:Eeee no bez przesadyAntichrist pisze:Na naszą grę patrzeć nie można byłoW pierwszej połowie nie było może rewelacyjnie, ale tragicznie też nie było. Chłopaki starają się nie grać na przypał, grają w miarę mądrze. Pirlo gra świetnie, Pasquato dobrze, nawet Cegła daje radę. Trochę raził brak zrozumienia Vucinica (w ogóle niewidoczny) z Matrim, ale kaszany nie było.
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- pumex
- Juventino
Noooo w sumie coś w tym jest, ale to tylko sparingAntichrist pisze:Pumexie, gdybyśmy tak grali z kimś, kto powiedzmy liczy się w Europie, to wtedy nie byłoby tragicznie, ale gramy z zespołem, który jeszcze w zeszłym sezonie grał w drugiej lidze.
Ps. Początek drugiej połowy nie wygląda zbyt ciekawie..

- Wojtek
- Juventino
ehh gramy słabuitko. Vucinic ładnie grał w drugiej połowie, wszędzie go było pełno
Kapitalne wejście Del Piero, szkoda że Milos tego nie uderzył. Na Iaquinte nie mam słów. Dlaczego Ziegler wogóle nie wszedł na boisko? Pasquato zaskoczył mnie na plus. Jak dla mnie może być rezerwowym lewoskrzydłowym. Nierozmumiem dlaczego nawet w sparingu Milos musi się męczyć przez prawie 90 minut :roll:
Słaby mecz, słaby wynik. Jedynie co ten mecz nam dał to potwierdzenie że mamy świetnych bramkarzy. Czekam na Vidala.

Słaby mecz, słaby wynik. Jedynie co ten mecz nam dał to potwierdzenie że mamy świetnych bramkarzy. Czekam na Vidala.
- FoX
- Juventino
Generalnie mecz w wykonaniu Juventusu kiepski.
Pierwsza połowa słaba, początek drugiej jeszcze gorszy. Szczególnie rzucał się w oczy brak zrozumienia Vucinica i Matriego, oraz fatalna gra Krasica. Na plus Pirlo i Pasquato.
Trochę się gra ożywiła po wejściu Del Piero i Iaquinty, ale tylko na moment. Dużo niecelnych podań, przegranych pojedynków o piłkę i Betis przy piłce przez większość czasu.
To niby tylko sparing ale, jak słusznie zaznaczył Antichrist, gramy z drużyną która zeszły sezon spędziła w drugiej lidze...
Pierwsza połowa słaba, początek drugiej jeszcze gorszy. Szczególnie rzucał się w oczy brak zrozumienia Vucinica i Matriego, oraz fatalna gra Krasica. Na plus Pirlo i Pasquato.
Trochę się gra ożywiła po wejściu Del Piero i Iaquinty, ale tylko na moment. Dużo niecelnych podań, przegranych pojedynków o piłkę i Betis przy piłce przez większość czasu.
To niby tylko sparing ale, jak słusznie zaznaczył Antichrist, gramy z drużyną która zeszły sezon spędziła w drugiej lidze...
- Bartek88
- Juventino
Mam nadzieje, ze Marotta na tej trybunie to mial taka mine myslac 'qrcze to miala byc plota na stargowanie ceny Vargasa ale chyba jednak bede musial kupic tego Riberiego'
Przyszedl Vucinic zamiast Rossiego, gwiazda z romy, ktora potrafi odmienic oblicze meczu. To ja sie pytam dlaczego tam jest 0-0?
I Krasic ewidentnie potrzebuje kogos z kim bedzie mogl konkurowac, bo wychodzac na boisku ze swiadomoscia 'ta pozycja jest na pewno moja' robi to, ze zamiast grac to traci sobie pilki...
Dodam jeszcze, ze ten Betis to jest beniaminek Primera División...
Przyszedl Vucinic zamiast Rossiego, gwiazda z romy, ktora potrafi odmienic oblicze meczu. To ja sie pytam dlaczego tam jest 0-0?
I Krasic ewidentnie potrzebuje kogos z kim bedzie mogl konkurowac, bo wychodzac na boisku ze swiadomoscia 'ta pozycja jest na pewno moja' robi to, ze zamiast grac to traci sobie pilki...
Dodam jeszcze, ze ten Betis to jest beniaminek Primera División...
Ostatnio zmieniony 13 sierpnia 2011, 22:42 przez Bartek88, łącznie zmieniany 1 raz.
- bbbbbbba
- Juventino
Matri i Vucinić niczym Amauri i Iaquinta :lol: Pasquato ma świetne zejścia do środka niczym Ribery
Ogólnie mecz jak każdy naszego ulubionego klubu z ogórkami..

@lenor było 0:0

@lenor było 0:0
Ostatnio zmieniony 13 sierpnia 2011, 22:42 przez bbbbbbba, łącznie zmieniany 1 raz.
- daroo89
- Juventino
Ależ to marne było... Nie dostrzegłem raczej wielkich powodów do optymizmu w tym spotkaniu, choć oczywiście to tylko sparing. Wymienienie kilkunastu dokładnych podań w 1 akcji to dla tej drużyny zbyt wiele w konfrontacji z beniaminkiem La Liga. Nie chcę oglądać takiego Juventusu w najbliższym sezonie, bo zakończy się to trwałym uszczerbkiem na mojej psychice. Oby było lepiej...
- rosomak
- Juventino
To okres przygotowawczy a wtakim momencie dzieja sie tez cuda.
Ewidentnie juve mialo sie dzisiaj bronic i udalo sie bo w obronie graja coraz lepiej.
Wstyd maly mimo wszystko pozostaje bo ten glupi nawyk wybijania dlugich pilek do przodu pozostal.
Jak mamy grac ofensywnie to mimo wszystko powinnismy grac troche spokojniej i inteligentnie.
Zobaczymy jak to bedzie wygladalo jak dojdzie Vidal i boczny pomocnik.
Niby wynik ok ale wstyd ze taka druzyna tak sie meczy z wyjsciem ze swojej polowy:(
Ewidentnie juve mialo sie dzisiaj bronic i udalo sie bo w obronie graja coraz lepiej.
Wstyd maly mimo wszystko pozostaje bo ten glupi nawyk wybijania dlugich pilek do przodu pozostal.
Jak mamy grac ofensywnie to mimo wszystko powinnismy grac troche spokojniej i inteligentnie.
Zobaczymy jak to bedzie wygladalo jak dojdzie Vidal i boczny pomocnik.
Niby wynik ok ale wstyd ze taka druzyna tak sie meczy z wyjsciem ze swojej polowy:(
- blackadder
- Juventino
Niby to tylko sparing, ale żeby beniaminek La Liga robił w środku pola co chciał..
Co prawda nie oglądałem początku meczu a jakość transmisji nie powalała, ale miałem niezły ubaw jak w drugiej połowie dowiedziałem się że gra Marchisio. Chłopak może niech wraca na lewą stronę bo już zapomniał jak się gra na środku. Najbardziej rozczarował mnie Milos.
Co prawda nie oglądałem początku meczu a jakość transmisji nie powalała, ale miałem niezły ubaw jak w drugiej połowie dowiedziałem się że gra Marchisio. Chłopak może niech wraca na lewą stronę bo już zapomniał jak się gra na środku. Najbardziej rozczarował mnie Milos.