Pożeganie Neville'a: Manchester Utd 1-2 Juventus (24.05.11)
- Brutalo
- Juventino
Mecz zaczyna się o 20:30 naszego czasu, a na głównej stronie jest licznik do meczu w porze brytyjskiej ? Bo już zwątpiłem na którą mam kumpla zaprosić 

- Tharp
Skoro zwolniony zostal Del Neri, to kto poprowadzi Old Boyowy Juventus dzisiaj wieczorem? >:V
Skoro zwolniony zostal Del Neri, to kto poprowadzi Old Boyowy Juventus dzisiaj wieczorem? >:V
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Nie będzie Old Boyowego Juventusu. Będzie obecny Juventus a poprowadzi go zwolniony Del Neri.Tharp pisze:Skoro zwolniony zostal Del Neri, to kto poprowadzi Old Boyowy Juventus dzisiaj wieczorem? >:V
- Dravil
- Juventino
To ciekawe bo wszędzie piszą, że będzie grał Zidane i Inzaghi.Ouh_yeah pisze:Nie będzie Old Boyowego Juventusu. Będzie obecny Juventus a poprowadzi go zwolniony Del Neri.Tharp pisze:Skoro zwolniony zostal Del Neri, to kto poprowadzi Old Boyowy Juventus dzisiaj wieczorem? >:V
Edit:
Choć podobno powołany jest obecny skład Juve z Del Nerim a występ old boyów jest potwierdzony tylko ze strony ManU.
- dr.DeV
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
nie nadają tego... Sky Sports 2 należy do platformy cyfrowej SkyMicassa pisze:na którym kanale jest skysport2 w pakiecie polsatu?@Maras@ pisze:A co to za problem... na necie i tak się znajdzieprobeert_juve pisze:Zapewne Cyfrowy Polsat :o a jak inne to nie wiem.

- Micassa
- Juventino
A manutv czy cos takiego jest na jakiejs platformie niekodowane?dr.DeV pisze:nie nadają tego... Sky Sports 2 należy do platformy cyfrowej SkyMicassa pisze:na którym kanale jest skysport2 w pakiecie polsatu?@Maras@ pisze: A co to za problem... na necie i tak się znajdzieMoże jest gdzieś na liście programów ale nie pooglądasz sobie
- pumex
- Juventino
Niektórzy mówią, że Zidane, Inazghi i inni tego typu zagrają w drużynie Neville'a a nie w JuventusieDravil pisze:To ciekawe bo wszędzie piszą, że będzie grał Zidane i Inzaghi.Ouh_yeah pisze:Nie będzie Old Boyowego Juventusu. Będzie obecny Juventus a poprowadzi go zwolniony Del Neri.Tharp pisze:Skoro zwolniony zostal Del Neri, to kto poprowadzi Old Boyowy Juventus dzisiaj wieczorem? >:V
Edit: Choć podobno powołany jest obecny skład Juve z Del Nerim a występ old boyów jest potwierdzony tylko ze strony ManU.

- Prusor
- Juventino
O no to...brak mi słów. Mam nadzieję że to tylko plotki wyssane z palca.pumex pisze:Niektórzy mówią, że Zidane, Inazghi i inni tego typu zagrają w drużynie Neville'a a nie w Juventusie

No Del Piero No Party Noo !..
- Maggot8
- Juventino
Niech nam naszych old boyów nie podkradająAdi12345 pisze:O no to...brak mi słów. Mam nadzieję że to tylko plotki wyssane z palca.pumex pisze:Niektórzy mówią, że Zidane, Inazghi i inni tego typu zagrają w drużynie Neville'a a nie w Juventusie

- juventusiak_94
- Juventino
a na ence gdzies puszczaja?
- Eric6666
- Juventino
wkurzony "młody" Juventus połamie i rozniesie dziadków z ManU;d już widzę jak Melo kosi Zizou itd.;d
"The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
Mark Twain
Mark Twain
- pumex
- Juventino
To chyba jednak była za informacja. Juventus najpewniej wyjdzie w swoim "(nie)normalnym" składzie. Bęcki będą pewnie...Maggot8 pisze:Niech nam naszych old boyów nie podkradająAdi12345 pisze:O no to...brak mi słów. Mam nadzieję że to tylko plotki wyssane z palca.pumex pisze:Niektórzy mówią, że Zidane, Inazghi i inni tego typu zagrają w drużynie Neville'a a nie w Juventusie