Serie A (35): Lazio 0-1 JUVENTUS
- Wojtek
- Juventino
No dzisiaj ostatni raz, jak przegrają to już nawet matematycznie nie mamy szansdiegoool pisze: p.s. Ciekawe ile razy Juventus musi dać ciała żebyście przestali wierzyć w tą Ligę Mistrzów??? do końca sezonu zostały 4 mecze i Juve zdobędzie w nich maksymalnie 5 pkt..

- Marchisio87
- Juventino
Lazio 0-2 Juventus Zwycięstwo będzie i to po dobrej grze 

----------Buffon--------------
-DeSciglio-Benatia-Caldara--Taglafico
------Marchisio---Pjanić-----
-------------Dybala------------
--Costa---Higuain---Martial--
FOOTBALL LOVE THE GAME! 4-2-1-3, 4-3-1-2
-DeSciglio-Benatia-Caldara--Taglafico
------Marchisio---Pjanić-----
-------------Dybala------------
--Costa---Higuain---Martial--
FOOTBALL LOVE THE GAME! 4-2-1-3, 4-3-1-2
- ewerthon
- Juventino
Czy ktoś mi może podać chociaż jeden powód przez który ten patałach Motta gra w pierwszym składzie? Chiellini wraca, ciekawe w jakiej formie będzie.jakku1 pisze: Buffon - Motta, Bonucci, Chiellini, Grosso - Krasic, Melo, Aquilani, Pepe - Matri, Del Piero.
- mixery
- Juventino
Przychodzi mi do głowy pewien cytat, tutaj w zmienionej formie - "piąty mecz ostatniej szansy dla Motty".
No oczywiście liczę na wygraną, dwóch Alexów w ataku wygląda fajnie. Może Krasic w końcu znowu zagra tak jak byśmy chcieli? :x
No oczywiście liczę na wygraną, dwóch Alexów w ataku wygląda fajnie. Może Krasic w końcu znowu zagra tak jak byśmy chcieli? :x
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
ewerthon, powiedz mi czy myślę dobrze. W avatarze masz aktorkę, która grała w Roswell?
Co do meczu - Motta ma piętnasty mecz na przełamanie [mixery z ust mi to wyjąłeś] a Chiellini lepiej żeby był w formie, bo w innym wypadku nie widzę powodu żeby Barzagli miał siedzieć na ławie. Nie ma świętych krów kiedy klub jest w tarapatach!
Co do meczu - Motta ma piętnasty mecz na przełamanie [mixery z ust mi to wyjąłeś] a Chiellini lepiej żeby był w formie, bo w innym wypadku nie widzę powodu żeby Barzagli miał siedzieć na ławie. Nie ma świętych krów kiedy klub jest w tarapatach!
Ostatnio zmieniony 02 maja 2011, 20:23 przez Ouh_yeah, łącznie zmieniany 2 razy.
- Pan Mietek
- Juventino
Delneri to uparty głąb - najważniejszy i zaraz jedyny powód dla którego Maro Motta cały czas wybiega w pierwszej jedenastce. A wybiega po to, żeby zostać zmienionym na Sorensena z powodu swojego kolejnego fatalnego meczu (o ile dotrwa).ewerthon pisze:Czy ktoś mi może podać chociaż jeden powód przez który ten patałach Motta gra w pierwszym składzie? Chiellini wraca, ciekawe w jakiej formie będzie.
Obstawiam 2-0: bramki zdobędą Scully, yyy.... Sculli i Zarate
Ostatnio zmieniony 02 maja 2011, 20:25 przez Pan Mietek, łącznie zmieniany 1 raz.
- tabo89
- Juventino
Nie siedzi. Zagra z Kielonem na środku.Ouh_yeah pisze:nie widzę powodu żeby Barzagli miał siedzieć na ławie.
Skład podany przez jakku1 to był przewidywany przez gazette.
Oficjalne tutaj: http://www.juvepoland.com/news.php?id=18890
Na www.juventus.com macie fajną nową relację live!
Ostatnio zmieniony 02 maja 2011, 20:31 przez tabo89, łącznie zmieniany 1 raz.
- malina
- Juventino
diegoool pisze:REMIS 1-1 lub SKROMNE ZWYCIĘSTWO LAZIO 1-0 i tyle w temacie.
p.s. Ciekawe ile razy Juventus musi dać ciała żebyście przestali wierzyć w tą Ligę Mistrzów??? do końca sezonu zostały 4 mecze i Juve zdobędzie w nich maksymalnie 5 pkt..
Troche wiary!!!!Nadzieja umiera ostatnia!!!
- Pan Mietek
- Juventino
Nie będę oryginalny - Nadzieja matką głupichmalina pisze:Troche wiary!!!!Nadzieja umiera ostatnia!!!

- strong return
- Juventino
Delneri wystawia Mottę, bo nie chce już prowadzić Juventusu, ale boi się tego głośno powiedzieć. 8)
Dzięki Beppe za Teveza!
I believe in Fernando GoLLente!
I believe in Fernando GoLLente!
- pezet1988
- Juventino
- ewerthon
- Juventino
Nadzieja to najgorsze ********* jakie wylazło z puszki Pandory.Mietson pisze:Nie będę oryginalny - Nadzieja matką głupichmalina pisze:Troche wiary!!!!Nadzieja umiera ostatnia!!!
Zgadza się.Ouh_yeah pisze:ewerthon, powiedz mi czy myślę dobrze. W avatarze masz aktorkę, która grała w Roswell?
Liczę na dobry mecz, wynik nie ma znaczenia, choć blamaż nie byłby taki przyjemny.
- wierzba
- Juventino
http://sportstream24.com/italy_football ... line_4.phparas191 pisze:ktoś da link do meczu z Polskim komentarzem
- jakku1
- Juventino
Gazzetta.it to zuo ; ( Chielliniego widzialbym na lewej, a Barzagliego z Bonuccim na srodku. Tak to wygladalo najlepiej. Ale zobaczymy dzisiaj.tabo89 pisze:Nie siedzi. Zagra z Kielonem na środku.Ouh_yeah pisze:nie widzę powodu żeby Barzagli miał siedzieć na ławie.
Skład podany przez jakku1 to był przewidywany przez gazette.
Oficjalne tutaj: http://www.juvepoland.com/news.php?id=18890
Na www.juventus.com macie fajną nową relację live!