LE (gr. A) [06]: JUVENTUS 1-1 Manchester City

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 15 grudnia 2010, 20:52

Vincitore pisze:Wiadomo, że mecz bez większego znaczenia, niechaj nasze asy odpoczywają a grają teoretycznie słabsi jak Motta, Lanzafame itd. Remis będzie fajny.
Błędzik się wkradł :D Wymienieni zawodnicy są słabsi PRAKTYCZNIE :smile:

Delneri zapowiada, że drużyna wyjdzie na boisko z założeniem uzyskania dobrego rezultatu i dla niego nie jest to spotkanie bezużyteczne. Chce w większości wystawić skład rezerwowy - zawodników, którzy do tej pory grali mniej, a którzy mogliby być przydatni w przyszłości. Mądre to było.

@Maras@

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 grudnia 2010, 23:42

mateo369 pisze:
^FAZZI^ pisze:Gdybym to ja wybierał skład:

----------DP---?????-----------------
---------------------------------------
Lanza---Marchisio--Sissoko---Pepe
----------------------------------------
Traore---Sorensen---Legro---Motta
----------------------------------------
-------------Manninger---------------

[...] Pepe ostatnio grał krótko więc 60 min spokojnie może zagrać a później powinien za niego wejść Krasić, Serb ma żelazne płuca więc o jego kondycję przed niedzielą jestem spokojny :wink:

PS. Jeśli ten skład się spełni, to patrzenie na Lanzafame przez pełne 90 min będzie niezłą mordęgą, dlatego proponuję uzbroić się w cierpliwość i oby jej nie brakło :wink:
Właśnie o to chodzi że jest szansa an to że Pepe zagra 90 minut ponieważ nie ma powołania ani dla Lanzafame, ani dla Marchisio (więc nie ma kogo zapodać na lewą stronę). Wynika z tego że Pepe pójdzie na lewo a Krasic pewnie zagra minimum ze 45 minut i później wejdzie za niego np. Boniperti, bo innego skrzydłowego tutaj nie widzę (ewentualnie jeszcze Buchel)...
No w czwartek się przekonamy jaki pomysł na grę będzie miał Del Neri. Mam nadzieję, że pograją Ci co niezbyt dużo okazji na grę mieli w tym roku (szczególnie liczę na Traore, Camilleri'ego i Gianetti'ego). W ogóle dziwne że w składzie nie ma jeszcze Libertazzi'ego...

ObrazekObrazekObrazek
Adi666666

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 grudnia 2010, 23:48

jutro o godzinie 19:00 na Stadio Olimpico pojedynek Juventus - Man City, ostatni mecz w LE i mam nadzieję, że prędko do niej nie wrócimy bo to wstyd dla Nas grać w tych rozgrywkach liczy się tylko LM. Mecz bez większego znaczenia w zasadzie remis uszczęśliwia obie drużyny ... Juve podtrzymuje passę 17 meczy bez porażki a City awansuje z pierwszego miejsca (przy założeniu że Lech nie wygra różnicą 3 bramek w Austrii ). Luigi Del Neri będzie miał okazję do przetestowania graczy nieogranych oraz wracających po kontuzjach.

Przewiduje nudny mecz z małą ilością bramek 0-0 lub 1-1 :whistle:

Gdybym miał dwa życia oba oddałbym Tobie ... FORZA JUVE PER SEMPRE !!
fruwajacy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 grudnia 2010, 00:27

Również spodziewam się niezbyt porywającego spektaklu. Mam nadzieję, że będzie remis, nikt nie dostanie kontuzji, zobaczymy na boisku Camilleriego i że Adebayor strzeli coś żeby pokazać co potrafi przed Turyńską publicznością - w końcu przecież ma dla nas grać już niedługo :lol:

Obrazek
SirRose

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 grudnia 2010, 08:30

Szkoda, że dzisiejszy mecz będzie o pietruszkę, bo jeszcze parę tygodni temu ostrzyłem sobie na niego zęby. Liczę, że spotkanie mimo wszystko będzie ciekawe i że nie przegramy podtrzymując nadal serię bez porażki.
Pozdrawiam :)

juventusprzemek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 grudnia 2010, 11:52

Nie wie ktoś czy na jakimś włoskim kanale jak rai 1,2,3 i rai sport dają ten mecz? Bo mam problem z kartą graficzną i internet odpada.
Jakiś kanał na hotbirdzie?
Wpisywałem różnie w google ale żaden wynik nie pasujee jest tylko o streamingu w internecie.

Maku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 grudnia 2010, 13:29

myślę że będzie remis i zakończymy LE bez porażki :-D

mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 16 grudnia 2010, 15:47

Ciekawostka. Na dzisiejsze spotkanie do Turynu przyleciał były gitarzysta Oasis Noel Gallagher. Powyższe zdjęcie pochodzi z oficjalnego profilu Alexa na Facebooku. Jak ktoś nie jest zarejestrowany - jego strata. :D

Nie od dziś wiadomo, że Alex jest wielkim fanem brytyjskiej grupy, a sam Noel dzisiaj Juve kibicować raczej nie będzie. :D

jsduga

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 grudnia 2010, 16:24

Niby mecz o pietruszkę, a jednak porażka będzie boleć. Byle nie przegrać. Każdy inny wynik przyjmę pozytywnie, a jesteśmy w stanie osiągnąć pozytywny rezultat nawet w tym okrojonym składzie.
Dałbym szansę wszystkim młodzikom. Kiedy mają się ogrywać jak nie teraz?
A rywal do pokazania swojego talentu( lub jego braku) jest idealny.
Nic tylko grać.
Obstawiam remis bezbramkowy, lub 1:1
Pozdrawiam! :happy:

„Będąc na początku sezonu czwartą-piątą siłą tej ligi, udało nam się zdobyć mistrzostwo. Gdybym mógł, podpisałbym je własną krwią." - Gigi Buffon
KondzioJuveFans

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 grudnia 2010, 18:15

OFICJALNE:
Juventus: Manninger - Grygera , Legro , Chiellini , Traore - Krasić , Melo , Sissoko , Pepe - Del Piero , Giannetti

Man City: Given - Boateng , Richards , Boyata , Bridge - SWP , Milner , Vieira , Johnson - Jo , Nimely-Tchuimei

dałbym odpocząć Krasiciowi ...

Fino Alla Fine Forza Juventus!
tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 grudnia 2010, 18:28

KondzioJuveFans pisze:OFICJALNE:
Juventus: Manninger - Grygera , Legro , Chiellini , Traore - Krasić , Melo , Sissoko , Pepe - Del Piero , Giannetti

Man City: Given - Boateng , Richards , Boyata , Bridge - SWP , Milner , Vieira , Johnson - Jo , Nimely-Tchuimei

Ponownie proszę Cię o źródło (oficjalne), bo może tylko u mnie się na oficjalnej nie wyświetla..

Edit: pojawiły się dokładnie o 18.30, co prawda ale Twoje posty zawsze są wcześniej niż na oficjalnej. Masz jakiegoś kreta?

Obrazek
KondzioJuveFans

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 grudnia 2010, 18:49

tabo89 pisze:
KondzioJuveFans pisze:OFICJALNE:

Ponownie proszę Cię o źródło (oficjalne), bo może tylko u mnie się na oficjalnej nie wyświetla..

Edit: pojawiły się dokładnie o 18.30, co prawda ale Twoje posty zawsze są wcześniej niż na oficjalnej. Masz jakiegoś kreta?
haha ;D www.livesports.pl

Bartek88

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 grudnia 2010, 19:10

No wkoncu jakis napastnik z primavery! Moze ktos polecic jakis link gdzie nie zacina :>

MOZE MI KTOS POWIEDZIEC, CO ZA BEZCZELNY MOD BLOKUJE TEMATY PODCZAS MECZU I NA JAKIEJ PODSTAWIE?!? :|

KLIK ==>www
KondzioJuveFans

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 grudnia 2010, 19:48

Giannetti padake grał a gola strzelił ;D
mecz nudny , bez sytuacji.
Melo i Sissoko dobrze w środku pola i Del Piero też fajnie.
Czy mi się wydaje czy Pepe jest gruby ? :think:

zakiii

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 16 grudnia 2010, 19:48

Zablokowany