Coppa Italia (1/8): JUVENTUS 2-0 Catania

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
LordRahl

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 stycznia 2011, 21:25

Brutalo pisze:
News z wypowiedzią Contiego z dzisiaj pisze: (...) Do naszej dyspozycji jest już też Momo Sissoko, który może liczyć na nasze pełne zaufanie i poparcie. Zamierzamy stawiać na niego do samego końca" - powiedział.
Filip pisze:Lista powołanych, dziwi brak Sissoko bo podobno miał być :)
Nie wiem dlaczego, ale jakoś przypomniało mi się:
18.08.2010, Gigi Del Neri pisze: Co z Diego? Czy Brazylijczyk odejdzie z Juve? "Diego zostaje z nami, tak jak już to powiedzieliśmy. Pokazał, że jest w stanie tu zostać i wiele zdziałać i bardzo się z tego cieszymy. Pogłoski transferowe nas nie ruszają".
Krótko mówiąc Ciao Diego, witaj Malako. Ciao Sissoko, witaj... ?
Jutrzejszy mecz wyjątkowo jak dotychczas mnie nie interesuję. Jutro mam obronę pracy licencjackiej. Jak byście nie mieli co robić z kciukami to o 14:30... :ok:

Powodzenia! :)

Juventus w optymalnym składzie i w optymalnej formie nie miał problemu z Catanią, ale każdy wie jak to teraz z nami jest. Mecz świetny,a nagle 2 mecze padaka... Patrząc, że kontuzje nadal nas nie omijają będzie ciężko. Szanse Juve na awans oceniam na 60-70%, przy sporym zaangażowaniu nie powinno być wielkich problemów, jednak kto wie jak zagrają nasi ulubieńcy? Jak mówiłem nieprzewidywalność to ich cecha!:D

pcpcpc

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 13 stycznia 2011, 09:51

AVE JUVE!!!

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 stycznia 2011, 10:21

w Europie sie nie liczylismy w serie a na scudetto nie ma szans , to moze puchar wloch ? :D tak dawno niczego nie wygralismy

yosdu

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 13 stycznia 2011, 11:13

AVE JUVE!!! pisze:w Europie sie nie liczylismy w serie a na scudetto nie ma szans , to moze puchar wloch ? :D tak dawno niczego nie wygralismy
haha ja bym powiedzial inaczej:) tak dawno meczu nie wygralismy:P do finalu daleka droga i zeby o nim myslec trzeba wygrac ten mecz jak i nastepne:)

licze na zwyciestwo i dobra gre (zwlaszcza w obronie) i co najwazniejsze czyste konto buffona

AVE JUVE!!!

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 stycznia 2011, 13:59

co do Buffona to jestem bardzo ciekaw jak sie zaprezentuje , mam nadzieje ze jest wlasciwie przygotowany i zachowa czyste konto

Brutalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 stycznia 2011, 15:36

deszczowy pisze:
Brutalo pisze: Krótko mówiąc Ciao Diego, witaj Malako. Ciao Sissoko, witaj... ?
DIARRA!! :D
Diarra byłby fajny, ale nie przyjdzie do nas. Sorry.
deszczowy pisze:
Brutalo pisze:Jutrzejszy mecz wyjątkowo jak dotychczas mnie nie interesuję. Jutro mam obronę pracy licencjackiej. Jak byście nie mieli co robić z kciukami to o 14:30... :ok:
Juventus jutro dostosuje się do poziomu Twojej obrony, więc... Sam rozumiesz, bracie. :wink:
:D :-D :) 8) :lol: :twisted: :P :wink: :prochno: :dance: :happy: :ok:
Zdałem na 4. Jak dzisiaj Catanii czterech nie zaaplikujemy, to....

Obrazek
WWW.PAJACYK.PL <-- KLIKNIJ
Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 stycznia 2011, 15:56

Hmm Catania w niedziele zagra o "6 pkt" z Chievo więc (jak wycztałem) podobno Catania nie wyjdzie w najmocniejszym składzie m.in nie zagra Lopez i Izco który nas pogrążył rok temu i paru innych :roll:
Oczywiście nic pewnego lecz myśle że damy rade i awansujemy!
FORZA!

karosznurek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 stycznia 2011, 16:08

Liczę na zwycięstwo z Catanią. Ciekawi mnie jak zaprezentuje się Buffon i nasza gra w obronie. Mam wielką nadzieje, że dobrze nam pójdzie( jak mi dobrze poszła kartkówka z fizyki) i awansujemy do kolejnej rundy Pucharu Włoch. Forza Juve

"Vincere non importante l'unica cosa che conta."
marek.siedlce

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 stycznia 2011, 16:55

<<W@jTEk>> pisze:Hmm Catania w niedziele zagra o "6 pkt" z Chievo więc (jak wycztałem) podobno Catania nie wyjdzie w najmocniejszym składzie m.in nie zagra Lopez i Izco który nas pogrążył rok temu i paru innych :roll:
FORZA!
Kurde, do czego to doszło że musimy oglądać się na to jakim składem wychodzi przeciwnik... Aj mam nadzieję że nadejdą lepsze czasy :roll:

FORZA JUVE !!!
Buri

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 stycznia 2011, 17:26

marek.siedlce pisze:
<<W@jTEk>> pisze:Hmm Catania w niedziele zagra o "6 pkt" z Chievo więc (jak wycztałem) podobno Catania nie wyjdzie w najmocniejszym składzie m.in nie zagra Lopez i Izco który nas pogrążył rok temu i paru innych :roll:
FORZA!
Kurde, do czego to doszło że musimy oglądać się na to jakim składem wychodzi przeciwnik... Aj mam nadzieję że nadejdą lepsze czasy :roll:
Nie tylko jakim składem wyjdzie przeciwnik. ale jakim składem wyjdzie Catania :angry: :angry: kiedyś to srali na samą mysl o meczu z nami, a teraz wierzą w 3 pkt....

"Kocham te barwy i nie wstydzę się tego powiedzieć. Kocham je i wszystko, co z nimi związane." - Alessandro Del Piero
Pan Mietek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 stycznia 2011, 17:31

Miesiąc temu pokonaliśmy ich na lajcie 3:1 i to na ich terenie, więc wydawać by się mogło, że teraz też ich pokonamy bez problemów. Ale przy obecnej formie to nic nie jest pewne.
Będzie 2:0 dla nas.

juventino2

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 13 stycznia 2011, 18:01

Co ciekawe w zespole Catanii zagra Polak :!:
Mój imiennik Błażej Augustyn(po 8-mio miesięcznej przerwie).
Mimo niekorzystnych ostatnich wyników licze na spokojny wieczór na Rai Tre z Juventusem i Tonim w roli głównej :prochno:

Kubba

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 stycznia 2011, 20:00

Jestem przygotowany na każdy rezultat w tym meczu. Szczególnie po tych dwóch przegranych spotkaniach w tamtym tygodniu.
Mam nadzieję, że dziś kompromitacji nie będzie i awansujemy dalej.
Wydaję mi się, że dziś wymęczymy 1-0. Takie dziwne przeczucie. Chciałbym aby to Del Piero strzelił gola.
Nie mogę także się doczekać powrotu na boisko Gigiego. Oby dziś zachował czyste konto i nie miał zbyt dużo roboty!

Forza!

mat01

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 13 stycznia 2011, 20:04

Gratulacje Brutalo ;)

Wiadomo czy zagra Gianetti? Nie chce widziec tych drewniakow. Alex z Gianettim moglby stworzyc udany duet

pcpcpc

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 13 stycznia 2011, 20:13

21:00 13.01.2011 Juventus Turyn - Catania Calcio
Puchar Włoch 1/8 Finału w necie Piłka Nozna
http://naszsport.iq24.pl/default.asp?gr ... emat=97080

Zablokowany