Akcja t-shirty Juventusu druga edycja!
- alex_KiNiO
- Juventino
A mam pytanko faja do Ciebie.
Bo póki co odzew na koszulki barwy łososiowej (jak dla mnie to różowa i tak xD) wzoru nr 2 jest niewielki... Stąd właśnie moje pytanie ile musi być minimum osób na dany wzór, żeby był przyjęty do realizacji?
Wiem, wiem, że jeszcze trwają zapisy, a w zasadzie to się ledwo rozpoczęły. Ale zapytać nie zaszkodzi
Bo póki co odzew na koszulki barwy łososiowej (jak dla mnie to różowa i tak xD) wzoru nr 2 jest niewielki... Stąd właśnie moje pytanie ile musi być minimum osób na dany wzór, żeby był przyjęty do realizacji?
Wiem, wiem, że jeszcze trwają zapisy, a w zasadzie to się ledwo rozpoczęły. Ale zapytać nie zaszkodzi
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- wiruseczek
- Juventino
ilość 1
wzór 3
rozmiar L
wzór 3
rozmiar L
- Diegol28
- Juventino
Prosiłem o żółtą L a nie S wiec proszę o zmiane na pierwszej str5 bo jest wpisana S a ja chce L:)
Pozdrawiam
Pozdrawiam
"Prawdziwy wyścig między nami a milanistami polega na tym, kto pierwszy zdobędzie kolejną gwiazdkę: tyle że my sięgamy już po trzecią, a oni dopiero po drugą."
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli