Serie A (8): Bologna 0-0 JUVENTUS
- wierzba
- Juventino
- Sossar
- Juventino
- Łukasz
- Juventino
Tyle, że nie gramy nawet w połowie tak dobrze. Aquilani wygląda dziś słabiej niż ostatnio i to wystarcza, żeby nasza gra siadła...SirRose pisze:Bologna jest słaba, jeśli zagramy choć w połowie tak dobrze jak z Lecce czy Udine to nie mam wątpliwości, że wygramy.
- Vincitore
- Juventino
Jak dla mnie na pierwszy rzut oka karnego nie było. Muszę to dokładniej obejrzeć. Co nie zmienia faktu, że Iaquinta to zawodnik, który od czasów największych popisów Zdenka działa mi najbardziej na nerwach. Wiadomo, Krasić najlepszy, ale to już standardzik. Reszta albo średnio, albo słabo. Mecz jest do wygrania, trzeba przede wszystkim nie stracić i spiąć poślady z przodu bo nie wierzę, że nic nie wpadnie.
- Wojtek
- Juventino
W powtórkach ewidentnie widać że nie powinno być karnego...ale cóż z sprawiedliwości stało się zadość...
Znowu najlepszy Milos...eh mam nadzieje że nie popsują mi wekkendu i wygrają FORZA!!
ALEX NA BOISKO!
Znowu najlepszy Milos...eh mam nadzieje że nie popsują mi wekkendu i wygrają FORZA!!
ALEX NA BOISKO!
- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Jena, mógł ktokolwiek strzelać tego karnego, a byłoby prowadzenie i inne nastawienie na drugą połowę. Zobaczymy, co będzie dalej. Na razie jest średnio.
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- Lypsky
- Juventino
Krasić dał pięknego nura w polu karnym przeciwnika
Iaquinta zrobił swoje i pięknie spieprzył karnego.
Upychanie Marchisio na siłę w pierwszym składzie to kiepski pomysł - chłopak jest za słaby to siada na ławie, proste.
Jeśli nie zagramy lepiej to w najlepszym wypadku skończy się remisem.
ps
Amauri kontuzja, ale nie panie Marotta, nie potrzebujemy napastników.

Upychanie Marchisio na siłę w pierwszym składzie to kiepski pomysł - chłopak jest za słaby to siada na ławie, proste.
Jeśli nie zagramy lepiej to w najlepszym wypadku skończy się remisem.
ps
Amauri kontuzja, ale nie panie Marotta, nie potrzebujemy napastników.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- jarmel
- Redaktor
No to mamy antybohatera pierwszej połowy. W sumie karny z kapelusza, więc może to i sprawiedliwie, że nie strzeliliśmy :roll:
Obrona nawet ładnie, Aquilani niczego sobie, Krasic też. Reszta mogłaby grać ciut lepiej..
Obrona nawet ładnie, Aquilani niczego sobie, Krasic też. Reszta mogłaby grać ciut lepiej..
#AllegriOut
- kubafanjuve
- Juventino
Ale mnie Vincenzo wkurzył tym karnym, leciutko technicznie zamiast j*bnąć na pewniaka płasko po ziemi, prostym podbiciem tak żeby temu Viviano tylko po palcach szurnęło, ehh... Przysłowie "oliwa sprawiedliwa na wierzch wypływa" najlepiej tutaj pasuję bo karnego nie powinno być.
Fan Juve, ta.
- Zawidowianin
- Juventino
Jak Krasic będzie wykonywał takie cuda wianki w polu karnym, to w końcu zostanie zawieszony na parę spotkań. Drugi mecz z rzędu i druga jedenastka na nim. O ile pierwszy to był "miękki" karny, to dzisiaj z tych powtórek co widziałem to był po prostu bezczelny nur.
Nie ma Del Piero i nie ma kto wykonywac stałych fragmentów - najpierw Iaquinta pokazuje swoje kalectwo a sekundy później Bonucci strzela wolnego z 30 metrów. Czy leci z nami pilot?
Nie ma Del Piero i nie ma kto wykonywac stałych fragmentów - najpierw Iaquinta pokazuje swoje kalectwo a sekundy później Bonucci strzela wolnego z 30 metrów. Czy leci z nami pilot?
onliforpipul
- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
W mojej ocenie Aquilani gra całkiem dobrze. Podobnie zresztą Melo.Łukasz pisze:Tyle, że nie gramy nawet w połowie tak dobrze. Aquilani wygląda dziś słabiej niż ostatnio i to wystarcza, żeby nasza gra siadła...SirRose pisze:Bologna jest słaba, jeśli zagramy choć w połowie tak dobrze jak z Lecce czy Udine to nie mam wątpliwości, że wygramy.
Tragicznie natomiast napastnicy i Motta. Marchisio na lewej pomocy odbiera nam sporo siły ofensywnej. Krasić ma znowu szybkiego obrońcę i wypada bardzo blado w porównaniu do poprzednich spotkań. No i ta niehonorowa symulacja... :naughty: nieładnie!
- SirRose
- Juventino
Nie wygląda to na razie zbyt dobrze niestety. Mamy ewidentną przewagę lecz ciężko nam wypracować dogodne sytuacje bramkowe. Szkoda, że Amauri musiał zejść bo całkiem dobrze sobie dziś radził (2 groźne strzały głową).
Szkoda niewykorzystanego karnego i pięknego strzału Marchisio w końcówce pierwszej połowy (swoją drogą karny z kapelusza imo).
Gospodarze na razie dobrze radzą sobie z Krasicem i chyba głównie przez to nasza gra z przodu dziś trochę kuleje.
W drugiej połowie powinien wejść Alex, może on odczaruje bramkę w Bolognii

Najgorzej oceniłbym Quagliarellę - miałem wobec niego wyższe oczekiwania. Dziś nie pokazuje praktycznie nic.
Szkoda niewykorzystanego karnego i pięknego strzału Marchisio w końcówce pierwszej połowy (swoją drogą karny z kapelusza imo).
Gospodarze na razie dobrze radzą sobie z Krasicem i chyba głównie przez to nasza gra z przodu dziś trochę kuleje.
W drugiej połowie powinien wejść Alex, może on odczaruje bramkę w Bolognii

Moim zdaniem nie gra źle. Nie jest co prawda tak aktywny jak z Lecce ale na pewno nie jest najgorszy na boisku. Powinien trochę bardziej udzielać się z przodu i byłoby spokoŁukasz pisze:Tyle, że nie gramy nawet w połowie tak dobrze. Aquilani wygląda dziś słabiej niż ostatnio i to wystarcza, żeby nasza gra siadła...SirRose pisze:Bologna jest słaba, jeśli zagramy choć w połowie tak dobrze jak z Lecce czy Udine to nie mam wątpliwości, że wygramy.

Najgorzej oceniłbym Quagliarellę - miałem wobec niego wyższe oczekiwania. Dziś nie pokazuje praktycznie nic.
Ostatnio zmieniony 24 października 2010, 15:59 przez SirRose, łącznie zmieniany 1 raz.