Serie A (6): Inter 0-0 JUVENTUS
- deszczowy
- Juventino
Z niechęcią to robię, ale tym razem muszę się z Tobą zgodzić. Do dyspozycji będzie Quag, Aquilani, może Chiellini i Bonucci też zagrają tak jak z ManC.Pluto pisze:
Ja jednak jestem pewien, że to nie kwestia fatalnego przygotowania fizycznego ale po prostu oszczędzania się właśnie na Inter. Inna kwestia to nasza kondycja psychiczna, ale odpuszczanie w tej kwestii to jeszcze pozostałości po Ferrarze.
Aha, tutaj macie kadrę Interu na mecz. Nie ma Zanettiego, Pandeva i Samulea. Ale Eto`o, wracający do formy Militio, Sneijder, Lucio i Maicon to jednak poważna siła. To będzie baaaaardzo trudny mecz. Tak, czy inaczej - mam nadzieję, że chłopaki będą mieli odpowiednią motywację.
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Cordoba w środku, problem z lewą obroną bo Chivu ostatnio zamula, Eto'o wyjdzie raczej na szpicy więc skrzydła ataku nie powalają [bez Pandeva na dodatek]. Tevez jakoś nie poszalał ostatnio więc może i Eto'o nie wjedzie w Naszą obronę jak w masło.
Będzie dobrze.
Będzie dobrze.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Cholernie trudne spotkanie przed nami. Nie ma jednak wątpliwości, że można wygrać spotkanie na San Siro, co raczej byłoby nie do pomyślenia za czasów Mourinho. W kadrze przeciwnika brakuje Samuela, Zanettiego oraz Pandeva, a są to niewątpliwie ważne postacie rywala. Zwłaszcza Zanetti ma niezwykły dar motywowania zespołu.
Będzie sporo emocji, ale mam nadzieję, że ostatecznie to my zejdziemy z murawy z podniesionymi głowami
Będzie sporo emocji, ale mam nadzieję, że ostatecznie to my zejdziemy z murawy z podniesionymi głowami
- fallweiss
- Juventino
Bez wątpienia to bardzo poważne zadanie. By zwyciężyć Inter na Meazza trzeba powtórzyć nasz epicki wyczyn z sezonu 07/08- dziś nam potrzeba tej samej wielkiej motywacji i determinacji.
- KondzioJuveFans
- Juventino
Mamy duże szanse na wywiezienie kompletu punktów z San Siro , bo Inter bez Zanettiego , Samuela , Pandeva traci swoją wartość , jednak trzeba pamiętać , że jest jeszcze Eto'o , Maicon , Sneijder , Milito. Każdy z tych zawodników może w każdej chwili grając słabo zmienić oblicze meczu. Jednak Juve po remisie na trudnym terenie w Manchesterze jest podbudowany i mam nadzieje , że zawodnicy Juventusu sprawią swoim kibicom miłą niespodziankę i pokonają Inter. FORZA JUVE !!
Fino Alla Fine Forza Juventus!
- kdzr
- Juventino
Wiadomo, mecz - legenda we Włoszech i na całym świecie. Każdy z nas zdaje sobie sprawę z wagi tego spotkania, nasi piłkarze również. Niejednokrotnie pokazywali, że na wielkie mecze są w stanie się zmobilizować i wygrywać w fajnym stylu. Takie mecze jak z City, Udine, czy Cagliari na prawdę napawają optymizmem. Dajmy Del Neri'emu troszkę czasu, niech sobie to wszystko poukłada, tak jak planuje, a dane nam będzie widzieć NASZ Juventus, przynajmniej takie mam przeczucie. Co do jutrzejszego widowiska - Inter 1:3 JUVENTUS, to taka moja optymistyczna prognoza.
Quagliarella,
Chiellini 

Vincere non e' importante, e' l'unica cosa che conta.
- Diegol28
- Juventino
tak po za tematem
fotka Marchisio w drodze do Mediolanu
"Prawdziwy wyścig między nami a milanistami polega na tym, kto pierwszy zdobędzie kolejną gwiazdkę: tyle że my sięgamy już po trzecią, a oni dopiero po drugą."
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- Mati1990
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Dziś nie obchodzi mnie styl, ważne byśmy ten mecz wygrali, nawet po kiepskiej grze. Będziemy grać na ciężkim terenie i jak wiemy z naszą obroną jest nieciekawie, więc na 99% stracimy (nie oszukując się) jedną bramkę co najmniej. Jeżeli jednak chcemy dorównać tempa górze tabeli i doścignąć inter na co dziś mamy szanse, musimy podejść do tego spotkania w pełnym skupieniu. Gracze muszą od 1 do ostatniej minuty walczyć, potrzebnych nam będzie 11 piłkarzy takich jak Krasic czy Momo. Może po jakiejś akcji uda się strzelić i może jakiś wolny Alexa ?
Rozmarzyłem się, ale jak pomyśle co nas na bokach obrony czeka...
...niech nam ziemia lekką będzie!
Forza Juve!
Rozmarzyłem się, ale jak pomyśle co nas na bokach obrony czeka...
...niech nam ziemia lekką będzie!
Forza Juve!
Ostatnio zmieniony 03 października 2010, 14:08 przez Mati1990, łącznie zmieniany 1 raz.
- Corcky
- Juventino
Dla mnie wielką niewiadomą jest atak Juve.
Iaquinta - jest po dość długiej kontuzji, a gra ostatnio z dużą częstotliwością i intensywnością.
Del Piero - w dobrej formie, ale pewnie zmęczony
Q. - wypoczęty, ale póki co w dotychczasowych nasz najsłabszy napastnik. Potencjał ma i może pokaże go przeciw Interowi?
Amauri - też po kontuzji, ale według mnie jego występ jest najbardziej pewny z całej czwórki. Ostatnio fizycznie prezentował się dobrze, wypoczywał w tygodniu, myślę, że jest gotowy do gry.
Iaquinta - jest po dość długiej kontuzji, a gra ostatnio z dużą częstotliwością i intensywnością.
Del Piero - w dobrej formie, ale pewnie zmęczony
Q. - wypoczęty, ale póki co w dotychczasowych nasz najsłabszy napastnik. Potencjał ma i może pokaże go przeciw Interowi?
Amauri - też po kontuzji, ale według mnie jego występ jest najbardziej pewny z całej czwórki. Ostatnio fizycznie prezentował się dobrze, wypoczywał w tygodniu, myślę, że jest gotowy do gry.

Alessandro Del Piero ole!
- Kubba
- Juventino
Kolejny szlagier przed nami, do którego podchodzę z wielkimi uczuciami i nadziejami. Jak każdy kibic Juventusu pragnę wygranej, wręcz domagam się zgniecenia tego "włoskiego" klubu z "tradycjami"... Ale wiem, że to nie będzie łatwe zadanie, nie będzie to spacerek. Będzie po prostu ciężko w cholerę.
Jak zawsze w takim meczu oczekuje determinacji, twardej walki przez całe spotkanie, stuprocentowego poświęcenia ze strony Naszych piłkarzy.
Na papierze to Inter jest silniejszy, ale Juve to Juve i wiem, że staniemy na wysokości zadania i zrobimy wszytsko aby wygrać.
Najbardziej obawiam się Eto'o i postawy Naszej obrony... W Manchasterze zagrali bardzo dobrze, liczę na to, że to nie było jednorazowe.
Nie zaciekawie wygląda także Nasz atak... Wraca Amauri, ale on na pewno jak coś to wejdzie z ławki. Jest jeszcze Q, na które bardzo liczę.
Niech wygra lepszy! Forza!
PS. Pierwszy raz śnił mi się mecz Juve z nadchodzącej kolejki... Wygraliśmy 3-1
Oby to był proroczy sen!
Jak zawsze w takim meczu oczekuje determinacji, twardej walki przez całe spotkanie, stuprocentowego poświęcenia ze strony Naszych piłkarzy.
Na papierze to Inter jest silniejszy, ale Juve to Juve i wiem, że staniemy na wysokości zadania i zrobimy wszytsko aby wygrać.
Najbardziej obawiam się Eto'o i postawy Naszej obrony... W Manchasterze zagrali bardzo dobrze, liczę na to, że to nie było jednorazowe.
Nie zaciekawie wygląda także Nasz atak... Wraca Amauri, ale on na pewno jak coś to wejdzie z ławki. Jest jeszcze Q, na które bardzo liczę.
Niech wygra lepszy! Forza!
PS. Pierwszy raz śnił mi się mecz Juve z nadchodzącej kolejki... Wygraliśmy 3-1

- rafal-1897
- Juventino
Oby Juve wygrało. Mam nadzieję na choćby 2:1, styl już mnie tak nie obchodzi - ważne zwycięstwo. Mecz jak najbardziej do wygrania.
FORZA JUVE :!:
FORZA JUVE :!:
- francois
- Juventino
Słitaśna fotka :? Żeby piłkarz szanowanego klubu bawił się jak nastolatka... :roll:Diegol28 pisze:tak po za tematem
Mam nadzieję, że w pierwszym składzie nie wyjdą razem Iaquinta i Amauri. Jakoś nigdy nie współpracowali razem dobrze. Wolałbym raczej Vicenzo i Quagliarellę.
Grygera rozkręca się z meczu na mecz. Mam nadzieję, że nie pozwoli na wiele Eto'o na lewej stronie.
- Mati1990
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
To było odnośnie do wcześniejszego zdania o naszej obronie ( nam- w sensie Juve, a dokładniej bocznej obronie).Vimes pisze:WTF :shock: ?! Chyba czegoś nie rozumiem. Dlaczego użyłeś zwrotu zwyczajowo wykorzystywanego na pożegnanie nieboszczyka?Mati1990 pisze:Niech nam ziemia lekką będzie!
Mecz z każdą sekundą coraz bliżej, już się doczekać nie mogę.