LE (gr. A) [02]: Manchester City 1-1 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
jareckik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 września 2010, 00:45

Stawiam szanse 50 na 50, Mcity to jest oczywiście drużyna pod każdym względem kompletna natomiast brakuje im chyba charakteru, chodź my go nie mamy również to jednak Juve jeszcze cos znaczy i nasi potrafią czasem pokazać pazur. Mam nadzieję, że będą potrafili stoczyć równorzędne pojedynki w dwóch najbliższych meczach...

Obrazek

http://zmieleni.pl/ - postaw na jednomandatowe okręgi wyborcze!
nowik92

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 28 września 2010, 12:56

Po raz pierwszy w tym sezonie muszę napisać, że Juve nie jest faworytem.
Miły akcent jest taki, że gramy na wyjeździe i może nie stracimy 3 goli :C.
Ja i tak wierzę w wygraną Juve, ale akurat w tym meczu remis też brałbym w ciemno.
FORZA :ball:

Obrazek
nad gopłem

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 września 2010, 13:21

KondzioJuveFans pisze:W tym spotkaniu można wyjść 4-5-1 z 3 w środku. Tak by to wyglądało:

------------Storari-------------
Motta-Bonucci-Chiellini-Grygera
------------Sissoko--------------
--------Melo----Marchisio-------
Krasić-----------------------Pepe
-------------Iaquinta--------------
co niektórym do usrania można mówić, że takie ustawienie u Del Neriego odpada, a oni i tak swoje...
ahhh K.U.R.W.A

trudny mecz, to, że Anglicy są faworytami nie ulega wątpliwości...
czarno to widzę... z naszą obroną...

2-1 lub 3-1 dla City

francois

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 września 2010, 16:03

Niestety również uważam, że to City są faworytem, ale może właśnie dzięki temu obrona zagra na luzie i nic nie stracimy z tyłu :pray:

Ja z remisu będę raczej zadowolony :whistle:

FIX_ER

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 września 2010, 17:23

Juventus musi wkoncu zaczac cos grac i zalapac dobra passe.Mysle ze to odpowiedni czas na to, chociaz napewno z City nie bedzie latwo.

"All I want in life is to be happy..."KoRn - Dead
typkens

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 września 2010, 17:30

Patrząc na tabelę Premier League wnioskuję, że City dużo bramek nie strzela, bo tylko 7 (w porównaniu do Arsenalu -16, Man Utd -16 czy Chelsea -21) ale mało traci, bo tylko 2. Mam nadzieję, że utrzemy nosa kibicom Citinzens, gdyż są zbyt pewni siebie. Fakt nasza gra w obronie może im dawać nadzieję, ale City nigdy nie będzie taką marką jak Juventus (oby!). Hajs to nie wszystko - taką mam nadzieję. Amen!

Wynik wg. biało-czarnego serca - 1-6
Wynik wg. rozumu - 2-1

PS. tabo89, skąd masz takie ładne kuleczki?! ;)

Klasyczna 10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 września 2010, 17:49

Niech Amauri strzeli im 5 bramek i niech go kupią za 20 mln.

KondzioJuveFans

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 września 2010, 18:52

@nad gopłem

Wiem , że u Del Neriego takie coś nie przejdzie. Tylko napisałem co myśle o ustawieniu na ten mecz , więc nie krytykuj.

Fino Alla Fine Forza Juventus!
nad gopłem

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 września 2010, 20:18

KondzioJuveFans pisze:@nad gopłem

Wiem , że u Del Neriego takie coś nie przejdzie. Tylko napisałem co myśle o ustawieniu na ten mecz , więc nie krytykuj.
mam zły dzień, nie przejmuj się ;)

atak City w zestawieniu z naszą obroną = kto dokończy równanie? :D

Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 września 2010, 20:23

nad gopłem pisze:

jedno wiem w ataku nie zagra Balotelli w Man City ;) ale wróci na mecz z Juve na Olimpico :prochno:

PS.De Ceglie gotowy pewnie on zajmnie miejsce na lewej obronie :whistle:

ewerthon

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 28 września 2010, 20:44

thor21 pisze: A co do meczu nadal nie zmieniam zdania to będzie pogrom Juventusu.I trzeba się z tym pogodzić.I taka jest prawda i trzeba się z tym pogodzić.
Będziesz spamować dalej i trzeba się z tym pogodzić. Nie możesz się nazywać fanem Juventusu, bo fan Juventusu nawet kiedy jest tragicznie to zawsze wierzy w swoją drużynę. Mimo iż trzeba zachowywać resztki obiektywizmu, to zawsze serce podpowiada żeby wierzyć. Ale ty tego nie czujesz, przychodzisz na to forum żeby tylko przepowiadać kolejne porażki Juve. Powtarzam jeszcze raz: Nie możesz nazywać się fanem Juventusu. Proszę moderatorów o usunięcie z jego konta emblematu "Juventino", nie zasługuje nawet na to.

Co do meczu, to oczywiście Juve jest słabsze od City, ale oni też popełniają błędy i w lidze zdarzyły im się słabe mecze z przeciętniakami. Być może przy sprzyjającym szczęściu uda się zremisować ten mecz :wink:

Szymek140993

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 września 2010, 22:21

Smok-u pisze:
Szymek140993 pisze:Obstawiam że przegramy 2 do 0. Choć oczywiście wierze w przebłysk geniuszu, jaki stać piłkarzy juve ale niestety coraz zadziej jest nam dane go ujrzeć :( .
1. Chyba możesz napisać skrót nazwy swojej drużyny z dużej litery?
2. Słownik się kłania

Jak można obstawiać ,że zespół, któremu się kibicuje przegra?! Ja rozumiem, MC obecnie jest lepszy, ma bardzo dobrych piłkarzy i kupę kasy, no ale bez przesady.

WYGRAMY!

Przed meczem z Lechem !!!!!!!!!!!!!!JUVE!!!!!!!!!!!!! było wielkim faworytem i miało zmiażdżyć przeciwnika. A tu co omal nie przegraliśmy tego spotkania i w perspektywie całego meczu nie do końca zasługiwaliśmy na ten remis, mimo wszystko. A co do tego, że obstawiam że drużyna której kibicuje przegra jest po prostu stwierdzeniem faktu że na dzień dzisiejszy nie jesteśmy w najlepszej formie ( wiadomo co mecz to inaczej ta gra wygląda) i lepiej że myśle racjonalnie a nie wykrzykuje co mecz WYGRAMY!!!!! bo to nić nie da, a nawet jest nie wskazane. Wiadomo, chciałbym żebyśmy wygrali z 3-0 ale nie jesteśmy na to jeszcze gotowi. Myślę że w następnym sezonie już bedziemy mogli walczyć z tymi najlepszymi bez żadnych kompleksów, ale teraz powinniśmy skupić sie na własnym podwórku i ukształtować ten zespół by był bardziej spójny, a jak na razie to gra JUVE jest nie zbyt najlepiej zorganizowana.

nowik92

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 28 września 2010, 22:21

<<W@jTEk>> pisze:
nad gopłem pisze:

jedno wiem w ataku nie zagra Balotelli w Man City ;) ale wróci na mecz z Juve na Olimpico :prochno:

PS.De Ceglie gotowy pewnie on zajmnie miejsce na lewej obronie :whistle:
Nie wiem czy mam się cieszyć z tego news'a, bo Zdenek jak na razie gra najlepiej z naszych bocznych obrońców :think:
Trochę to straszne, no ale taka jest prawda.
Ja i tak jestem optymistą i liczę na wygraną

Obrazek
Lepek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 września 2010, 12:06

Rozum podpowiada, że będzie słabo ale serce pozwala wierzyć ;)
Zresztą piłka jest na tyle nieprzewidywalną dyscypliną, że kto wie... może Del Piero podejdzie dwa razy do wolnego i wykona je w swoim stylu, może Motta i Grygera rozegrają mecz życia - trzeba wierzyć!

Obawiam się bardzo Teveza bo to istny wariat i może trochę jeździć.

http://www.manchestercity.pl/news/krasi ... -3493.html ...ręce przecz!

deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 września 2010, 12:19

Lepek pisze:Rozum podpowiada, że będzie słabo ale serce pozwala wierzyć ;)
Zresztą piłka jest na tyle nieprzewidywalną dyscypliną, że kto wie... może Del Piero podejdzie dwa razy do wolnego i wykona je w swoim stylu, może Motta i Grygera rozegrają mecz życia - trzeba wierzyć!

Obawiam się bardzo Teveza bo to istny wariat i może trochę jeździć.

http://www.manchestercity.pl/news/krasi ... -3493.html ...ręce przecz!
Tevez, ze swoją szybkością i ruchliwością, to największe zagrożenie w tym meczu. Przy takim asie szybkości, jakim jest Bonucci, Argentyńczyk będzie się uśmiechał, jak pająk na widok wyjątkowo tłustej muchy. Przydałby mu się plater w postaci Sissoko, który akurat przypadkiem ten współczynnik ma niezły.

I believe in Moise(s) Kean

http://www.pmiska.pl/
Zablokowany