LE (gr. A) [02]: Manchester City 1-1 JUVENTUS
- jareckik
- Juventino
Stawiam szanse 50 na 50, Mcity to jest oczywiście drużyna pod każdym względem kompletna natomiast brakuje im chyba charakteru, chodź my go nie mamy również to jednak Juve jeszcze cos znaczy i nasi potrafią czasem pokazać pazur. Mam nadzieję, że będą potrafili stoczyć równorzędne pojedynki w dwóch najbliższych meczach...
- nowik92
- Juventino
- nad gopłem
- Juventino
co niektórym do usrania można mówić, że takie ustawienie u Del Neriego odpada, a oni i tak swoje...KondzioJuveFans pisze:W tym spotkaniu można wyjść 4-5-1 z 3 w środku. Tak by to wyglądało:
------------Storari-------------
Motta-Bonucci-Chiellini-Grygera
------------Sissoko--------------
--------Melo----Marchisio-------
Krasić-----------------------Pepe
-------------Iaquinta--------------
ahhh K.U.R.W.A
trudny mecz, to, że Anglicy są faworytami nie ulega wątpliwości...
czarno to widzę... z naszą obroną...
2-1 lub 3-1 dla City
- typkens
- Juventino
Patrząc na tabelę Premier League wnioskuję, że City dużo bramek nie strzela, bo tylko 7 (w porównaniu do Arsenalu -16, Man Utd -16 czy Chelsea -21) ale mało traci, bo tylko 2. Mam nadzieję, że utrzemy nosa kibicom Citinzens, gdyż są zbyt pewni siebie. Fakt nasza gra w obronie może im dawać nadzieję, ale City nigdy nie będzie taką marką jak Juventus (oby!). Hajs to nie wszystko - taką mam nadzieję. Amen!
Wynik wg. biało-czarnego serca - 1-6
Wynik wg. rozumu - 2-1
PS. tabo89, skąd masz takie ładne kuleczki?!
Wynik wg. biało-czarnego serca - 1-6
Wynik wg. rozumu - 2-1
PS. tabo89, skąd masz takie ładne kuleczki?!

- Klasyczna 10
- Juventino
Niech Amauri strzeli im 5 bramek i niech go kupią za 20 mln.
- KondzioJuveFans
- Juventino
@nad gopłem
Wiem , że u Del Neriego takie coś nie przejdzie. Tylko napisałem co myśle o ustawieniu na ten mecz , więc nie krytykuj.
Wiem , że u Del Neriego takie coś nie przejdzie. Tylko napisałem co myśle o ustawieniu na ten mecz , więc nie krytykuj.
Fino Alla Fine Forza Juventus!
- nad gopłem
- Juventino
mam zły dzień, nie przejmuj sięKondzioJuveFans pisze:@nad gopłem

atak City w zestawieniu z naszą obroną = kto dokończy równanie?

- Wojtek
- Juventino
jedno wiem w ataku nie zagra Balotelli w Man Citynad gopłem pisze:mam zły dzień, nie przejmuj sięKondzioJuveFans pisze:@nad gopłem
atak City w zestawieniu z naszą obroną = kto dokończy równanie?

PS.De Ceglie gotowy pewnie on zajmnie miejsce na lewej obronie

- ewerthon
- Juventino
Będziesz spamować dalej i trzeba się z tym pogodzić. Nie możesz się nazywać fanem Juventusu, bo fan Juventusu nawet kiedy jest tragicznie to zawsze wierzy w swoją drużynę. Mimo iż trzeba zachowywać resztki obiektywizmu, to zawsze serce podpowiada żeby wierzyć. Ale ty tego nie czujesz, przychodzisz na to forum żeby tylko przepowiadać kolejne porażki Juve. Powtarzam jeszcze raz: Nie możesz nazywać się fanem Juventusu. Proszę moderatorów o usunięcie z jego konta emblematu "Juventino", nie zasługuje nawet na to.thor21 pisze: A co do meczu nadal nie zmieniam zdania to będzie pogrom Juventusu.I trzeba się z tym pogodzić.I taka jest prawda i trzeba się z tym pogodzić.
Co do meczu, to oczywiście Juve jest słabsze od City, ale oni też popełniają błędy i w lidze zdarzyły im się słabe mecze z przeciętniakami. Być może przy sprzyjającym szczęściu uda się zremisować ten mecz
- Szymek140993
- Juventino
Smok-u pisze:1. Chyba możesz napisać skrót nazwy swojej drużyny z dużej litery?Szymek140993 pisze:Obstawiam że przegramy 2 do 0. Choć oczywiście wierze w przebłysk geniuszu, jaki stać piłkarzy juve ale niestety coraz zadziej jest nam dane go ujrzeć.
2. Słownik się kłania
Jak można obstawiać ,że zespół, któremu się kibicuje przegra?! Ja rozumiem, MC obecnie jest lepszy, ma bardzo dobrych piłkarzy i kupę kasy, no ale bez przesady.
WYGRAMY!
Przed meczem z Lechem !!!!!!!!!!!!!!JUVE!!!!!!!!!!!!! było wielkim faworytem i miało zmiażdżyć przeciwnika. A tu co omal nie przegraliśmy tego spotkania i w perspektywie całego meczu nie do końca zasługiwaliśmy na ten remis, mimo wszystko. A co do tego, że obstawiam że drużyna której kibicuje przegra jest po prostu stwierdzeniem faktu że na dzień dzisiejszy nie jesteśmy w najlepszej formie ( wiadomo co mecz to inaczej ta gra wygląda) i lepiej że myśle racjonalnie a nie wykrzykuje co mecz WYGRAMY!!!!! bo to nić nie da, a nawet jest nie wskazane. Wiadomo, chciałbym żebyśmy wygrali z 3-0 ale nie jesteśmy na to jeszcze gotowi. Myślę że w następnym sezonie już bedziemy mogli walczyć z tymi najlepszymi bez żadnych kompleksów, ale teraz powinniśmy skupić sie na własnym podwórku i ukształtować ten zespół by był bardziej spójny, a jak na razie to gra JUVE jest nie zbyt najlepiej zorganizowana.
- nowik92
- Juventino
Nie wiem czy mam się cieszyć z tego news'a, bo Zdenek jak na razie gra najlepiej z naszych bocznych obrońców<<W@jTEk>> pisze:jedno wiem w ataku nie zagra Balotelli w Man Citynad gopłem pisze:mam zły dzień, nie przejmuj sięKondzioJuveFans pisze:@nad gopłem
atak City w zestawieniu z naszą obroną = kto dokończy równanie?ale wróci na mecz z Juve na Olimpico
![]()
PS.De Ceglie gotowy pewnie on zajmnie miejsce na lewej obronie

Trochę to straszne, no ale taka jest prawda.
Ja i tak jestem optymistą i liczę na wygraną
- Lepek
- Juventino
Rozum podpowiada, że będzie słabo ale serce pozwala wierzyć 
Zresztą piłka jest na tyle nieprzewidywalną dyscypliną, że kto wie... może Del Piero podejdzie dwa razy do wolnego i wykona je w swoim stylu, może Motta i Grygera rozegrają mecz życia - trzeba wierzyć!
Obawiam się bardzo Teveza bo to istny wariat i może trochę jeździć.
http://www.manchestercity.pl/news/krasi ... -3493.html ...ręce przecz!

Zresztą piłka jest na tyle nieprzewidywalną dyscypliną, że kto wie... może Del Piero podejdzie dwa razy do wolnego i wykona je w swoim stylu, może Motta i Grygera rozegrają mecz życia - trzeba wierzyć!
- deszczowy
- Juventino
Tevez, ze swoją szybkością i ruchliwością, to największe zagrożenie w tym meczu. Przy takim asie szybkości, jakim jest Bonucci, Argentyńczyk będzie się uśmiechał, jak pająk na widok wyjątkowo tłustej muchy. Przydałby mu się plater w postaci Sissoko, który akurat przypadkiem ten współczynnik ma niezły.Lepek pisze:Rozum podpowiada, że będzie słabo ale serce pozwala wierzyć