Serie A (3): Udinese 0-4 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 września 2010, 21:16

Fenrir pisze:przystępujemy do spotkania z ostatnim zespołem ligowej tabeli
Ostatni zespół ligowej tabeli po dwóch kolejkach w tym mecz z Interem na wyjeździe. Spadkowicz prawie!

Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 września 2010, 22:19

A ja mam nadzieje że Amauri zagra od 1 minuty...wkońcu ktoś będzie umiał wykorzystać dośrodkowania ;)

---------------Storari
-Motta-Bonucci-Chiellini-Grygera
-Krasic-Melo-Aquilani-Pepe
----Amauri--Quagliarella

furiaceca11

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 września 2010, 22:26

<<W@jTEk>> pisze:A ja mam nadzieje że Amauri zagra od 1 minuty...wkońcu ktoś będzie umiał wykorzystać dośrodkowania ;)

---------------Storari
----Amauri--Quagliarella
Nie ma opcji.
Ani Amauri ani Aqua. Del Neri mówił dziś że będzie Melo-Marchisio, a poza tym Amauri może wcale nie zagrać bo jest po kontuzji- no chyba że jest w miare wyleczony. Wydaje mi się że Vic będzie jedyną zmianą w ataku tego spotkania. Il principino także wydaje mi się że zastąpi Marchisio w trakcie meczu.

Marian.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 września 2010, 22:26

<<W@jTEk>> pisze:A ja mam nadzieje że Amauri zagra od 1 minuty...wkońcu ktoś będzie umiał wykorzystać dośrodkowania ;)

---------------Storari
----Amauri--Quagliarella
Nie ma co liczyć na występ Amauriego od 1 minuty, bo jest świeżo po kontuzji. Atak będzie wyglądał DP - Quag. Co do pomocy. Też bym taką chciał, ale nie wierzę za bardzo w występ Aquy od początku, jeżeli już to w 2 połowie wejdzie.

Liczę, że w końcu zaczniemy coś grać i wygramy.

Peja

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 września 2010, 22:52

Chciałbym żeby jutro obok siebie w ataku wyszli Quagliarella oraz Amauri/Iaquinta. Del Piero nie da rady rozegrać trzeciego meczu w tak krótkim odstępie czasu od pierwszego gwizdka. Mam także nadzieję, że trochę dłużej będzie dane pograć Aquilani'emu , bo wiąże duże nadzieje z tym zawodnikiem. Zagrożeniem ze strony Udinese będą Di Natale i Sanchez, którzy są bardzo szybcy i mogą napsuć sporo krwi naszym profesorom na bokach obrony. Jednak Juventus na pewno nie stoi na straconej pozycji i wierze w 3 punkty, Forza Juve!

furiaceca11

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 września 2010, 22:55

Peja pisze: Zagrożeniem ze strony Udinese będą Di Natale i Sanchez, którzy są bardzo szybcy i mogą napsuć sporo krwi naszym profesorom na bokach obrony.
:smile: ...to prawda. Przede wszystkim największym naszym zagrożeniem jest inny zgrany zespół.

delarudii

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 września 2010, 22:59

Tak naprawdę nie wiadomo czego można się spodziewać po grze Juventnich. I żaden wynik nie będzie dla mnie zaskoczeniem, chociaż wierzę z całego serca w trzy punkty! W ataku obok Q chciałbym zobaczyć Amauriego, choćby miał zagrać tylko jedną połowę. Liczę też na dobry występ Aquilaniego.

Zawidowianin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 września 2010, 23:54

Aquilani nie wystąpi od początku - słowa Delneriego.

KondzioJuveFans

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 września 2010, 09:39

dokładnie , Sanchez i Di Natale któryś z nich będzie jechał Grygere tylko jak sobie zażyczy .... Motta możliwe , że sobie poradzi bo on wie jak się ustawić nie to co nasz Zdenas... Co do meczu to wiadomo , że na ich terenie nam nie idzie :/ i teraz też będzie trudno o 3 pkt przy naszej tak ''szczelnej'' obronie..

Fino Alla Fine Forza Juventus!
Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 września 2010, 09:42

DelNeri stwierdził że Marchisio - Melo to obecnie najlepsza para środkowych pomocników.

Czyżby Aquilani miał nas niedługo zawieść?

furiaceca11

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 września 2010, 10:15

Ouh_yeah pisze:Czyżby Aquilani miał nas niedługo zawieść?
Wydaje mi się że to zwykłe "chuchanie na zimne". Aqua to nasz włoski Robben pod względem zdrowotnym. Wejść raczej wejdzie w trakcie i tak zapewne będzie przez pare następnych meczy :|
Jestem tak ciekawy w jakiej on teraz znajduje się dyspozycji :think:

GoreK

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 19 września 2010, 11:35

Powiedzcie czy byście się nie wkurzyli

Zawsze w ten dzień co gra JUVE net spowalnia net 1mb neo ściąga normalnie 130kb/s teraz 15 kb/s transmisja na bet365 w życiu nie pójdzie :angry:

Oby zadziałało :płaczę:

Obrazek
rafal-1897

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 19 września 2010, 11:42

Ja stawiam na 3:1 dla Juve. Ale będzie bardzo ciężko, bo Udinese też chce wreszcie wygrać, a przy okazji wykorzystać słabą formę gości. Mecz będzie bardzo ciekawy, można spodziewać się ładnego widowiska, na które liczę. Chciałbym też zobaczyć zwycięstwo Juve i może bramkę Del Piero...

Spykee

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 września 2010, 12:16

Jak nasza skuteczność w defensywie będzie taka jak we wcześniejszych meczach, to jedyne co może nas uratować to Quagliarella, który zna jak grają defensorzy Udine. Z drugiej strony oni też więc jak on gra, więc...
Jestem optymistą i liczę na 1-2, bo z tyłu na zero nie ma szans, niestety... Jeszcze z Garbatym na lewej :?

Sajan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 września 2010, 12:26

Spykee pisze: niestety... Jeszcze z Garbatym na lewej :?
W sumie gdyby pomyślał Kielon na lewej też by zagrał a LEgro dać w srodek obrony

"Wyobraź sobie worek, w worku bilon, worek ze trzy metry i wazy ze sto kilo. Wyobraź sobie worek, w worku banknoty, a teraz spójrz na tych co sprzedali się za pięć złotych"
Zablokowany