LE (baraż): Sturm 1-2 JUVENTUS
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Nie mam dostępu do wszystkich telewizji w Polsce, ale nie robię z tego powodu lamentu, nie płacę to nie mam, proste. Mam Polsat Futbol i mecz z potężnym Sturm Graz. Uwierz mi wolałbym tego meczu nie zobaczyć, bo nie mam Polsatu Futbol niż mieć i nie móc go zobaczyć, ale nie zamierzam robić z tego problemu, czy tym bardziej pisać petycji do swojego życia, że mi czwartkowy wieczór zabrało.Pluto pisze:Jasne, w ogóle co to jest ten Juventus?Trzeba mieć mocno rozgrzane yy uszy, żeby wylewać lament, bo się meczu nie zobaczy.
A mecze Juventusu oglądałem już w takich warunkach i jakości wszelakiej, że nie ruszają mnie takie teksty.
Przykro mi, Pluto, że nie zobaczysz meczu...
Pfff
Dobrze Ci tak, i tak Cię nie lubię :rotfl:
- rafal-1897
- Juventino
Mniejsza kto zagra, to już jest sprawa Del Neriego. Ważne żeby wygrali i się jakoś pokazali. Zmiana kanału mi różnicy nie robi, bo mam Polsat Futbol...
- LukaS
- Juventino
W tym liście otwartym to napisz jeszcze, żeby transmitowali tylko te wygrane mecze
Nie no to jest jakaś dziecinada..
#####
A co do samego meczu to liczę jak zwykle na Diego i jego podciągnięcie gry do czasu aż jakiś dobry skrzydłowy się nie zjawi.

Nie no to jest jakaś dziecinada..
#####
A co do samego meczu to liczę jak zwykle na Diego i jego podciągnięcie gry do czasu aż jakiś dobry skrzydłowy się nie zjawi.
- juventusprzemek
- Juventino
Ja nie byłbym taki pewien 2-0 dla nas, jak wygramy choć 1-0/2-1 to będzie coś.
I nie będzie łatwo, bo z Shamrock w dwumeczu 3-0 choć niektórzy dawali wyniki po 4/5 do 0.
A mam takie pytanie bo nie oglądałem ani nie analizowałem losowania 4 rundy LE, czy były spore szanse, że trafimy na Lecha?
Bo to spotkanie dopiero byłoby wydarzeniem: po dotykać graczy Juve chociaż raz w życiu przez lechitów (nie do zapomnienia), chociaż by mieli taką frajdę bez odbierania komuś szans na dobrą grę w dalszej części rozgrywek.
Wynik 0-1, 1-2 lub jednobramkowy remis.
I nie będzie łatwo, bo z Shamrock w dwumeczu 3-0 choć niektórzy dawali wyniki po 4/5 do 0.
A mam takie pytanie bo nie oglądałem ani nie analizowałem losowania 4 rundy LE, czy były spore szanse, że trafimy na Lecha?
Bo to spotkanie dopiero byłoby wydarzeniem: po dotykać graczy Juve chociaż raz w życiu przez lechitów (nie do zapomnienia), chociaż by mieli taką frajdę bez odbierania komuś szans na dobrą grę w dalszej części rozgrywek.
Wynik 0-1, 1-2 lub jednobramkowy remis.
- rafal-1897
- Juventino
Szanse niby były, ale jakoś na siebie nie wpadłyjuventusprzemek pisze:A mam takie pytanie bo nie oglądałem ani nie analizowałem losowania 4 rundy LE, czy były spore szanse, że trafimy na Lecha?
- Swider10
- Juventino
trenamosja meczu jest wkoncu na Polsat Sport Extra czy Polsat Futbol wczoaj było jeszcze ze na tym pierwszym dzisiaj juz jest zmienione... 

"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
- Alexis93
- Juventino
Sprawdziłem i na bet 365 jest dzisiaj transmisja meczu.
Mimo iż przeciwnik wydaje się być klasę gorszy nie jestem pewien co do wyniku. Nie pozostaje nic innego jak liczyć na wygraną ale jak na razie ta drużyna mnie nie przekonuje. Pocieszam się jedynie myślą że mecze przed sezonem są słabym prognostykiem na zbliżające się mecze ligowe i być może Juventus zaskoczy nas w tym roku i oby w następnym.
Mimo iż przeciwnik wydaje się być klasę gorszy nie jestem pewien co do wyniku. Nie pozostaje nic innego jak liczyć na wygraną ale jak na razie ta drużyna mnie nie przekonuje. Pocieszam się jedynie myślą że mecze przed sezonem są słabym prognostykiem na zbliżające się mecze ligowe i być może Juventus zaskoczy nas w tym roku i oby w następnym.
Juventus na zawsze!
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Mam obawy co do tego meczu, nie spodziewam się spacerku. Jesteśmy jeszcze daleko w tyłku z formą. Jedynie pojedyńczy zawodnicy coś prezentują, a tak to szału nie ma... przeraża mnie wizja oglądania przez cały sezon Kuczera na lewej...spadliśmy w totalną przeciętność niestety
Musimy wygrać, zadowoli mnie 2 bramkowa wygrana.

Musimy wygrać, zadowoli mnie 2 bramkowa wygrana.

- KondzioJuveFans
- Juventino
no to bardzo ładnie ;d
Lecha obejrze bo gra o 19;00 a Juve też obejrze bo o 21 ;d
Wygramy 2:0 !
Lecha obejrze bo gra o 19;00 a Juve też obejrze bo o 21 ;d
Wygramy 2:0 !
Fino Alla Fine Forza Juventus!