Trofeo TIM 2010: JUVENTUS 0-1 Inter / 1-1(k. 2:4) Milan
- Alexxxxx
- Juventino
Oświecam Cie, działa, po prostu mają ikonkę Mediaset 5matej pisze:niestety to wszystko pięknie tak wygląda na stronie cyfry ale nijak ma się do rzeczywistości. Chyba że ktoś mnie oświeci że nie mam racji i że on normalnie odbiera Canale 5

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- Marti
- Juventino
A ja mam cyfrowy polsat i wszystkie włoskie kanały mi działają, a canale 5 jak na złość nie. Pamiętam, że w zeszłym roku na cyfrze+ nie było takich problemów a teraz z tym polsatem zawsze coś...Zastanawiam się czy dzwonić do operatora czy może włazić na dach i kręcić talerzem
Co do meczu to miło by było w końcu wygrać cokolwiek, nawet jeśli towarzysko to kibiców każde zwycięstwo ucieszy a przy okazji podbuduje morale drużyny.

- JuveLethal
- Qualità Juventino
Boze ludzie....
Nie ma takiego czegos "na Cyfrze" czy "na Polsacie" :doh:
Canale5 to kanal nalezacy do MediaSet nadawany na HB 13.0E i on nie ma nic wspolnego z zadnym z polskich providerow. Mozna go odbierac na kazdym tunerze (nie ma takiego czegos jak dekoder, to nie pudlo dekoduje kanaly tylko karta) z antena na 13.0. Mozliwe ze na czas Trofeo TIM zakoduja kanal ale mysle ze nie.
A nr kanalow to po prostu listy na dedykowanych tunerach platform. Sa tam wszystkie kanaly FTA (powinny byc). Na DM nie ma takiego czegos jak nr kanalu
@falk - jesli dzialaja ci inne TP z HotBirda to nie ruszaj anteny. Napisz do mnie PM to ci pomoge.
Nie ma takiego czegos "na Cyfrze" czy "na Polsacie" :doh:
Canale5 to kanal nalezacy do MediaSet nadawany na HB 13.0E i on nie ma nic wspolnego z zadnym z polskich providerow. Mozna go odbierac na kazdym tunerze (nie ma takiego czegos jak dekoder, to nie pudlo dekoduje kanaly tylko karta) z antena na 13.0. Mozliwe ze na czas Trofeo TIM zakoduja kanal ale mysle ze nie.
A nr kanalow to po prostu listy na dedykowanych tunerach platform. Sa tam wszystkie kanaly FTA (powinny byc). Na DM nie ma takiego czegos jak nr kanalu

@falk - jesli dzialaja ci inne TP z HotBirda to nie ruszaj anteny. Napisz do mnie PM to ci pomoge.
- L0K3R
- Juventino
póki co mecz się chyba jeszcze nie zaczął to do końca nie ma pewności gdzie będzie w necie, ale tu masz np:19 pisze:czy mzoe ktos podac jakies dobre linki, bez jakiegos logowania sie itd
http://meczyki.pl/
na pierwszej stronie tego tematu też masz linki

- juventini22
- Juventino
M oze lepiej przegrac, bo jak wygralismy 1 raz w tamtym koszmarnym sezohnie to poszedl on zle tak ze porazka dzis sie nie martwie
- Donnie
- Juventino
juventini22 pisze:M oze lepiej przegrac, bo jak wygralismy 1 raz w tamtym koszmarnym sezohnie to poszedl on zle tak ze porazka dzis sie nie martwie
Zgadzam się, przegrana w tym turnieju powinna zapewnić nam dobre miejsce w lidze :-D
Gdzieś pisało, że turniej zaczyna się o 20:45...
- dr.DeV
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Juventus: Manninger - Grygera, Bonucci, Chiellini, De Ceglie - Pepe, Felipe Melo, Sissoko, Lanzafame - Del Piero, Trezeguet19 pisze:jakim skladem gramy ? i czy juz mecz sei zaczal bo narazie w internecie mam rzut mlotem
ja pewnie znów nie obejrzę bo nie znajdę relacji
taki śmieszny turniej mnie nie obchodzi

- wierzba
- Juventino