KOSZULKI POLO JUVENTUSU
- Mateuszello
- Juventino
Nie chwaląc się to moja zeberka :Cartur_89 pisze:To czemu tego nie zmienia na Zebrę
Jakby ktos się z tym pobawił, można by coś fajnego wykombinować.
Co do koszulek to świetne(osobiście nic bym nie zmieniał, ale jeżeli herb będzie oryginalny czy jakieś gwiazdki to pójdę na rękę).
Kiedy będą jakieś ustalone daty: zapisów czy rozpoczęcia akcji itp. Pewnie będzie dużo chętnych to myślę, że cena będzie... dobra 8)
- faja69
- Juventino
ja wymyśliłem sobie taki wzór.. ze względu że nie jest oklepany i inny niż standardowo czyli herb, data czy gwiazdki, tak jak tez mówiłem wcale nie musi być taki wzór... inna sprawa jest że komuś przeszkadza byk.. no a co mamy w herbie? słonia?
fakt przód moze ulec zmianie, tył już raczej nie.... no i znikną napisy na rękawach
co do ceny to tak jak mówiłem w poprzedniej akcji z t-shirtami, im więcej kolorów tym drożej..
fakt przód moze ulec zmianie, tył już raczej nie.... no i znikną napisy na rękawach
co do ceny to tak jak mówiłem w poprzedniej akcji z t-shirtami, im więcej kolorów tym drożej..

- Mateuszello
- Juventino
A jakie byłyby rozmiary? Chodzi mi o długość szerokość itp.
- tanhayi
- Juventino
wg mnie, powinna być zebra, powinna być data, powinny być gwiazdki...można by to zrobić wszystko jakoś ładnie razem, jakiś jeden obrazek na którym to wszystko będzie, na sercu, a do tego na plecach jakiś napis.
Ostatnio zmieniony 03 czerwca 2010, 12:09 przez tanhayi, łącznie zmieniany 1 raz.
- ozi(Forza_Juve)
- Juventino
ja bym sie pisal, choc pokombinujcie jeszcze zeby logo bylo
ile to by mialo kosztowac??

Piłkarze odchodzą, mężczyźni zostają!
- Adamosus
- Juventino
- Majos
- Juventino
Ja jestem jak najbardziej za akcją, jeśli by coś było na rzeczy - brałbym polówkę. Z tym, że napisy na rękawach fajnie wyglądają, tył też, z tym logo z przodu już niekoniecznie. Zmienić na herb Juve i będzie gitara :]