Alberto Aquilani
- furiaceca11
- Juventino
Co do samego piłkarza, w ostatnim wywiadzie powiedział że chciałby zostać u nas na dłużej. Sam nie wiem co o tym myśleć. Kiedy nosił koszulkę romy pamiętam jak mówił że chciałby zostać w romie na stałe i zapisać się w historii klubu jak totti czy de rossi
Jestem bardzo ciekawy jego postawy w meczu z sampą, a tak na marginesie znalazłem całkiem fajną komplike o nim
Edit:

Jestem bardzo ciekawy jego postawy w meczu z sampą, a tak na marginesie znalazłem całkiem fajną komplike o nim
Edit:
Chodziło mi o to że mówił tak jeszcze przed transferem, nie mam pojęcia skąd i kto wpadł na ten pomysł żeby go sprzedać z romy, ale to inna bajkawoyteknl pisze:Ogólnie do Tottiego i De Rossiego dużo mu brakuje ale liczę, że będzie to świetne wzmocnienie.

Ostatnio zmieniony 08 września 2010, 11:21 przez furiaceca11, łącznie zmieniany 1 raz.
- woyteknl
- Juventino
Ogólnie do Tottiego i De Rossiego dużo mu brakuje ale liczę, że będzie to świetne wzmocnienie. Tym bardziej, że co raz bardziej będę upierał się w stwierdzeniu, że Marchisio jest strasznie przereklamowany.
- deszczowy
- Juventino
Nie tylko Ty masz na to nadzieję.woyteknl pisze:Ogólnie do Tottiego i De Rossiego dużo mu brakuje ale liczę, że będzie to świetne wzmocnienie.
Zabawne... Jak szczelił goła Ynterowi, to go wszyscy nosili na rękach, i mówili, że drugi Pirlo gra w Turynie. A teraz, jak ma słabszy okres, to wszyscy mówią, że to cienias. To jak to jest...?woyteknl pisze:Tym bardziej, że co raz bardziej będę upierał się w stwierdzeniu, że Marchisio jest strasznie przereklamowany.
- woyteknl
- Juventino
Ja nie mówię, że Claudio jest cieniasem, więc nie interpretuj tego w ten sposób. Po prostu Marchisio uważany jest za wielką gwiazdę i lidera środka pola... Mam nadzieje, że tak będzie ale na razie dużo mu brakuje.deszczowy pisze:Nie tylko Ty masz na to nadzieję.woyteknl pisze:Ogólnie do Tottiego i De Rossiego dużo mu brakuje ale liczę, że będzie to świetne wzmocnienie.Zabawne... Jak szczelił goła Ynterowi, to go wszyscy nosili na rękach, i mówili, że drugi Pirlo gra w Turynie. A teraz, jak ma słabszy okres, to wszyscy mówią, że to cienias. To jak to jest...?woyteknl pisze:Tym bardziej, że co raz bardziej będę upierał się w stwierdzeniu, że Marchisio jest strasznie przereklamowany.
- Tigmar
- Juventino
A.A. strzeli brameczkę z Sampą, a my wygramy 2:1, drugi gol zanotuje Iaquinta.
dla przeciwników Pazzini.
bardzo liczę na AA. wydaje mi się, że to świetne wzmocnienie, a Marchisio zasługuje najwyżej na ławkę.
dla przeciwników Pazzini.
bardzo liczę na AA. wydaje mi się, że to świetne wzmocnienie, a Marchisio zasługuje najwyżej na ławkę.
przez chwilę jako Marco Buffon
- Klasyczna 10
- Juventino
No tak, ale zobacz, że od piłkarza tej rzekomej klasy jaką posiada Marchisio wymaga się dobrych całych sezonów, a nie tylko przebłysków jak z Interem, gdy mu wyszedł strzał życia;]deszczowy pisze:Nie tylko Ty masz na to nadzieję.woyteknl pisze:Ogólnie do Tottiego i De Rossiego dużo mu brakuje ale liczę, że będzie to świetne wzmocnienie.Zabawne... Jak szczelił goła Ynterowi, to go wszyscy nosili na rękach, i mówili, że drugi Pirlo gra w Turynie. A teraz, jak ma słabszy okres, to wszyscy mówią, że to cienias. To jak to jest...?woyteknl pisze:Tym bardziej, że co raz bardziej będę upierał się w stwierdzeniu, że Marchisio jest strasznie przereklamowany.
- alex_KiNiO
- Juventino
No miejmy nadzieję, że jeszcze wiele takich "strzałów życia" w wykonaniu Claudio będziemy oglądać. Ale zgadzam się zdecydowanie, że jak na zawodnika, który gra w podstawowej jedenstce Juventusu to niestety meczy, w których prezentuje wysoki poziom jest nieco mało. Dla mnie trochę zbyt nie zauważalny przechodzi przez mecz... Oby konkurencja w postaci Aquilaniego okazała się czymś dobrym, zarówno dla Claudio, jak i Alberto.Klasyczna 10 pisze:No tak, ale zobacz, że od piłkarza tej rzekomej klasy jaką posiada Marchisio wymaga się dobrych całych sezonów, a nie tylko przebłysków jak z Interem, gdy mu wyszedł strzał życia;]
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- Negri
- Juventino
- Podziekował: 5 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Zwróć uwagę na to, że nawet gdyby Grygera strzelił bramkę Interowi to większość użytkowników uznałaby go za drugiego Daniego Alvesa i stwierdziła, iż braki w uzębieniu górnej szczęki i kifoza stały się ostatnio modne. Wszystkie błędy poszłyby w zapomnienie.deszczowy pisze:Zabawne... Jak szczelił goła Ynterowi, to go wszyscy nosili na rękach, i mówili, że drugi Pirlo gra w Turynie
Aquilani zjada Marchisio na śniadanie, oby tylko nie podróżował od lekarza do lekarza. Jeśli Alberto nie pociągnie naszej ofensywy jakimiś dokładnymi prostopadłymi podaniami lub celnymi strzałami to może być gorsza bieda niż w tamtym sezonie.
Patrząc optymistycznie to przy takiej formie jaką prezentuje obecnie Melo + zdrowy, w optymalnej dyspozycji Aquilani to jeden z najciekawszych (o ile nie najciekawszy) środek pola w Serie A. Zwłaszcza, że na ławce mamy Marchisio i Sissoko.
- pan Zambrotta
- Juventino
zabawne, ale Grygera strzelił gola Interowi i nikt mu nie zapomniał jego braków w zębach i w wyszkoleniu technicznym.Negri pisze:Zwróć uwagę na to, że nawet gdyby Grygera strzelił bramkę Interowi to większość użytkowników uznałaby go za drugiego Daniego Alvesa i stwierdziła, iż braki w uzębieniu górnej szczęki i kifoza stały się ostatnio modne. Wszystkie błędy poszłyby w zapomnienie.deszczowy pisze:Zabawne... Jak szczelił goła Ynterowi, to go wszyscy nosili na rękach, i mówili, że drugi Pirlo gra w Turynie
- Klasyczna 10
- Juventino
Pewnie dlatego, że Marchisio ciągle jest uważany za młodego zdolnego, a Zdenek jest już stary, wypalony i nic do zespołu nie wniesie;p
- Negri
- Juventino
- Podziekował: 5 razy
A no faktycznie, zapomniałem o pamiętnej 90 minucie i strzale Czechapan Zambrotta pisze:zabawne, ale Grygera strzelił gola Interowi i nikt mu nie zapomniał jego braków w zębach i w wyszkoleniu technicznym.Negri pisze:Zwróć uwagę na to, że nawet gdyby Grygera strzelił bramkę Interowi to większość użytkowników uznałaby go za drugiego Daniego Alvesa i stwierdziła, iż braki w uzębieniu górnej szczęki i kifoza stały się ostatnio modne. Wszystkie błędy poszłyby w zapomnienie.deszczowy pisze:Zabawne... Jak szczelił goła Ynterowi, to go wszyscy nosili na rękach, i mówili, że drugi Pirlo gra w Turynie
Marchisio to jednak zdecydowanie inna półka umiejętności piłkarskich niż Czech. Grygera za dużo zepsuł, żeby tak łatwo mu zapomnieć. Natomiast Marchisio jak strzelił to go wszyscy zaczęli uwielbiać, po czym... gaśnie w oczach.
Już wspominałem o tym - media lansują Claudio na lidera Juve i Azurrich, Lippi już dokonał namaszczenia, a sam piłkarz co mecz, to gorzej. Dlatego kibiców trafia szlag. Jedyne lekarstwo to Aquilani, tak będzie lepiej dla obu piłkarzy i w sumie dla klubu.
Odswiezam temat:
Moim zdaniem, Aqua powinien zostac wykupiony. Razem z Melo doskonale sie uzupelniaja i bez jednego, ani bez drugiego nasz srodek drugiej lini lezy. Jest to gracz niezwykle kreatywny, i uwazam, ze gdyby dorwal sie do niego klasowy trener, to nie raz, ani nawet nie dwa, bysmy na rekach go nosili.
Tak wiec Aqua ma zostac!
Filmik z jego dotychczasowych poczynan ---->
Moim zdaniem, Aqua powinien zostac wykupiony. Razem z Melo doskonale sie uzupelniaja i bez jednego, ani bez drugiego nasz srodek drugiej lini lezy. Jest to gracz niezwykle kreatywny, i uwazam, ze gdyby dorwal sie do niego klasowy trener, to nie raz, ani nawet nie dwa, bysmy na rekach go nosili.
Tak wiec Aqua ma zostac!
Filmik z jego dotychczasowych poczynan ---->
Ostatnio zmieniony 12 lutego 2011, 22:52 przez Cobra, łącznie zmieniany 1 raz.
#FinoAllaFine
#WeAreOne
#WeAreOne
- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
Niestety Alberto ostatnimi czasy bardzo obniżył loty, aczkolwiek mam nadzieję, że wróci do tego, co prezentował na samym początku i warto będzie zainwestować w niego kasę.Cobra pisze:Moim zdaniem, Aqua powinien zostac wykupiony. Razem z Melo doskonale sie uzupelniaja i bez jednego, ani bez drugiego nasz srodek drugiej lini lezy. Jest to gracz niezwykle kreatywny, i uwazam, ze gdyby dorwal sie do niego klasowy trener, to nie raz, ani nawet nie dwa, bysmy na rekach go nosili.
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.