Serie A (38): Milan 3-0 JUVENTUS
- pan Zambrotta
- Juventino
Nareszcie koniec
naprawdę, po tym meczu jestem szczęśliwy. To już naprawdę koniec tego sezonu ! 

Ostatnio zmieniony 15 maja 2010, 22:44 przez pan Zambrotta, łącznie zmieniany 1 raz.
- karpiu
- Juventino
Mecz świetnie spuentował naszą grę w tym sezonie , widać nawet w meczu o "honor" nie wykrzesaliśmy z siebie nic ..... Czekajmy na te zmiany.... , ale zarząd powinien zainwestować w tabletki , bądz terapie antydepresyjną dla kibiców po takim sezonie .......
"ktoś" w takiej sytucji moglby powiedziec " W takich chwilach wszyscy jesteśmy kibicami Juventusu" .... ale do śmiechu mi nie jest w ogole dobranoc !
"ktoś" w takiej sytucji moglby powiedziec " W takich chwilach wszyscy jesteśmy kibicami Juventusu" .... ale do śmiechu mi nie jest w ogole dobranoc !

WIDZEW
Bójcie się Chamy do Ekstraklasy wracamy!!!!
- Wojtek
- Juventino
Nareszcie doczekaliśmy KONIEC SEZONU :!: To jedyny pozytywny aspekt dzisiejszego meczu...Nie chciało mi sie na to patrzeć wogóle ale jakoś wytrwałem...
Najlepszy moment dzisiejszego meczu? Kibice dziękują i żegnają Leonardo...
Co do zawodników to Del Piero co miał na nodze odrazu strzelał...Miałem nadzieje że jeszcze strzelimy jakiegoś gola ale niestety...
Milan w tym sezonie dał nam największe baty dwa razy po 3-0 WSTYD :!: Ronnie w tych 2 meczach 4 gole...
Niech ten sezon idzie w zapomnienie nie chce widzieć już więcej takie Juve a Zac dzisiejszą postawą udowodnił że nie jest godzien trenera Juve...
Zaczynamy rewolucje i liczymy na lepszy, dużo lepszy przyszły sezon.
FORZA JUVE!!!
PS.Coś się stało Buffonowi czy to tylko zmiana na danie pograć Alexowi na bramce ?
Najlepszy moment dzisiejszego meczu? Kibice dziękują i żegnają Leonardo...
Co do zawodników to Del Piero co miał na nodze odrazu strzelał...Miałem nadzieje że jeszcze strzelimy jakiegoś gola ale niestety...
Milan w tym sezonie dał nam największe baty dwa razy po 3-0 WSTYD :!: Ronnie w tych 2 meczach 4 gole...

Niech ten sezon idzie w zapomnienie nie chce widzieć już więcej takie Juve a Zac dzisiejszą postawą udowodnił że nie jest godzien trenera Juve...
Zaczynamy rewolucje i liczymy na lepszy, dużo lepszy przyszły sezon.
FORZA JUVE!!!
PS.Coś się stało Buffonowi czy to tylko zmiana na danie pograć Alexowi na bramce ?
- Bosiontko
- Juventino
Niestety nie zrealizowaliśmy ostatniego celu sezonu. Po Scudetto, Lidze Mistrzów, Coppa Italia, Lidze Europejskiej, wicemistrzostwie, bezpośredniej kwalifikacji do LM, 4 miejscu w lidze, bezpośredniej kwalifikacji do LE nie się osiągnąć dodatniego bilansu bramkowego, nie udało się również osiągnąć zerowego bilansu bramkowego. Stylowe pożegnanie z sezonem.
- Mati1990
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Nic nie sprawiło mi większej frajdy jak ostatni gwizdek kończący mecz.
Teraz trzeba wytrzymać przez okienko transferowe, powoli przyzwyczajać się do Del Neriego i Zieglerów czy jak się to pisze :doh:
Mam nadzieję, że ten mecz był ostatnim dla: Cannavaro, Zebiny, Poulsena, Grosso, Salihamidzicia, Amauriego, De Ceglie ... reszty nie chcę mi się pisać.
To panowie - do "siego roku" !
FORZA JUVE !
Teraz trzeba wytrzymać przez okienko transferowe, powoli przyzwyczajać się do Del Neriego i Zieglerów czy jak się to pisze :doh:
Mam nadzieję, że ten mecz był ostatnim dla: Cannavaro, Zebiny, Poulsena, Grosso, Salihamidzicia, Amauriego, De Ceglie ... reszty nie chcę mi się pisać.
To panowie - do "siego roku" !
FORZA JUVE !
- Sanestis
- Juventino
- PietroBosman
- Juventino
Ujemny bilans bramkowy, chaos transferowy i śmieszni ludzie sterujący klubem.
Pół setki kontuzji.
Wojna z kibicami....
Dobrze,że ten sezon już się zakończył.
A przyszły?
Musi być lepszy.
I tego się trzymajmy!
Pół setki kontuzji.
Wojna z kibicami....
Dobrze,że ten sezon już się zakończył.
A przyszły?
Musi być lepszy.
I tego się trzymajmy!
- Anders Friden
- Juventino
Bardzo smutny sezon, naprawdę ciężko cokolwiek z siebie wydobyć, bo tak od dłuższego czasu właściwie się "przyzwyczajaliśmy" do tego wszystkiego co się dzieje, ale po tym meczu jakoś szczególnie mnie "rozwaliło" że tak powiem. Brak słów, miejmy nadzieję, że coś się zacznie zmieniać i drużyna znów zacznie być budowana z "głową" a nie zapychana "kopaczami".
- mati888
- Juventino
Gigi pewnie powiedział coś w stylu, ze 'gramy jak gó.wno' a Zac chciał na koniec pokazać jaja, to posadził dziada za cierpkie słowa 
oby były dobre transfery (nie tylko do klubu) wraz z trenerem

oby były dobre transfery (nie tylko do klubu) wraz z trenerem
'Czasem lepiej nic nie mówić i sprawiać wrażenie głupiego niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości'
- Dybala 4ever
- Juventino
Juventusie mój najukochańszy basta! Zapominamy o tym sezonie i bierzemy się od lipca do roboty i to ostro! Solidne mercato! Solidny fachowiec! Walczymy dalej takie jest życie, trzeba pokazać, że Juventus to zawsze Juventus, drużyna którą poznaje się jak powstaje z kolan po takich porażkach! Co do meczu niczego nie trzeba komentować esencja całego tego koszmarnego sezonu, 6-0 w dwumeczu, ale dobra już się nie będę znęcał nad naszymi! Basta! Oby 10/11 był 100 razy lepszy i z jakimś trofeum! Niczego nie obiecywać, jedyne co mogą obiecać, że będą zasuwać na treningach, że murawa się rozlatuje i walki w każdym meczu z każdą drużyną i tyle!! FORZA JUVE!! Dumni po zwycięstwie, wierni po porażce!!!
- Il Storico
- Juventino
Koniec koszmaru! Koniec sezonu! Możemy go teraz wyprać w Pervolu!
Na początek tak Ci ja zacznę, że 2,5h temu oglądać począłem właśnie.
Włączyłem już adthe, myślę- na koniec motywacja, a to <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> przecież Zaccheroniego nacja!
Zaczęli jak zwykle, to Ci setki marnowali, jednak Milan zaliczył, gola nam <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>!
Począłem Ci ja smutek i lęk sezonowy, choć wiedziałem, byłem na to gotowy.
I mimo stresu z tym związanego, chęci skopania monitora, nie mogłem się odwrócić i podążyć do telewizora.
Dlatego biernie się przyglądając, spodziewałem się gorszego, nadbiega jak cholera Ronaldinho, dwa do zera.
Wyłączyłem tą transmisję, pośród bólu, żalu, miałem ochotę zażyć trochę smaru.
I słowa nie oddadzą, ni żadne teksty, co czuję dzisiaj, jak widzę Żan Kloda i mam "w majtkach kisiel."
Kończymy już sezonik, czekamy na więcej, mam nadzieję na rewoltę- ja nie chcę nic więcej.
Niech w końcu powstanie feniks z popiołu, bo mi leci krew z oczodołu.
Chcemy nasz prawdziwy Juventus z tradycjami, a nie na wymiociny ni piłkarzyny wydawanymi milionami.
FORZA JUVE! Krzyczę więc dzisiaj i do lipca czekam, na każdy nowy detal!

Na początek tak Ci ja zacznę, że 2,5h temu oglądać począłem właśnie.
Włączyłem już adthe, myślę- na koniec motywacja, a to <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> przecież Zaccheroniego nacja!
Zaczęli jak zwykle, to Ci setki marnowali, jednak Milan zaliczył, gola nam <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>!
Począłem Ci ja smutek i lęk sezonowy, choć wiedziałem, byłem na to gotowy.
I mimo stresu z tym związanego, chęci skopania monitora, nie mogłem się odwrócić i podążyć do telewizora.
Dlatego biernie się przyglądając, spodziewałem się gorszego, nadbiega jak cholera Ronaldinho, dwa do zera.
Wyłączyłem tą transmisję, pośród bólu, żalu, miałem ochotę zażyć trochę smaru.
I słowa nie oddadzą, ni żadne teksty, co czuję dzisiaj, jak widzę Żan Kloda i mam "w majtkach kisiel."
Kończymy już sezonik, czekamy na więcej, mam nadzieję na rewoltę- ja nie chcę nic więcej.
Niech w końcu powstanie feniks z popiołu, bo mi leci krew z oczodołu.
Chcemy nasz prawdziwy Juventus z tradycjami, a nie na wymiociny ni piłkarzyny wydawanymi milionami.
FORZA JUVE! Krzyczę więc dzisiaj i do lipca czekam, na każdy nowy detal!

- karosznurek
- Juventino
Nareszcie koniec tego okropnego sezonu. Co do meczu to nie oglądałam wolałam pójść na noc muzeów.