Petycja w/s nowych faktów w procesie Calciopoli
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Frekwencja Polaków spora, sadząc po nazwiskach :lol: Póki co ładnie i prężnie się to rozwija - czekam na rozwój wypadków i nie ukrywam - oczekuję wymiernych korzyści dla naszego zespołu, przy okazji sromotnych kar dla mediolańczyków.
- Hoffman
- Juventino
A skąd w Polsce gazety miały dostęp do wszelakich tajnych stenogramów rozmów po których nagłośnieniach były afery na całą polskę? ;pJack pisze:we włoszech zwykła gazeta wiedziała jakie sa wyroki Calciopolli zanim zostały ogłoszone wiec sobie sam odpowiedz.Fonczek1 pisze:
od kiedy to zwykła gazeta ma dostęp do dowodów w sprawie korupcji?
- Moonk
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Nie wiem dlaczego, ale podpisałem petycje i nie przyszedł mi na pocztę mail potwierdzający. Odrazu mówię, że wszystko dobrze zrobiłem.
Niezweryfikowane maile chyba powinny być po jakimś czasie usuwane -jak nie- to trudno.
tak czy inaczej, ale nie zrażony wysłałem drugiego maila z poczty brata :-D
po cichaczu
Niezweryfikowane maile chyba powinny być po jakimś czasie usuwane -jak nie- to trudno.
po cichaczu

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Przychodzą takowe, ale ze spoooooorym opóźnieniem. Sam się napiąłem, gdy musiałem "trochę" poczekać. :lol:Moonk pisze:Nie wiem dlaczego, ale podpisałem petycje i nie przyszedł mi na pocztę mail potwierdzający. Odrazu mówię, że wszystko dobrze zrobiłem.
po cichaczu
- juventini22
- Juventino
Panowie a pytanko mail od razu dostaje czy ile mam czekac????? jestem 1284 ale jako neipotwierdzony na arzie a chce potwierdzic
- tabo89
- Juventino
- juventini22
- Juventino
Panowie dajcie takie coś na naszą-klasę, w miejsce o sobie, nawet jeżeli jedna osoba odda głos to warto ja dałem
Jeżeli jesteście kibicami juve podpiszcie sie pod petycją która zostanie skierowana do kierownictwa Juventusu. W petycji chodzi o to, żeby władze klubu odniosły się do nowych wątków calciopoli dotyczących Interowi. Treść petycji znajdziecie na stronie http://www.juvepoland.com/news.php?id=15709, a petycję można wypełnić na http://www.petizionionline.it/petizione ... iopoli/990. Kibice Juve pomóżmy swojemu klubowi, niech sprawiedliwości stanie się zadość, niech to główni winowajcy Calciopoli poniośa konsekwencję z degradacją włącznie na co licze.
Po prawie stronie okienka pod nazwą Firma la Petizione wypełniamy pola:
Nome utente (richiesto)- Po polsku login
Email (richiesto)- email
Password (richiesto)-hasło
Obojętne jest login i hasło wymyślcie coś najważniejsze to podać maila, bo dostajemy maila od organizatora akcji, a w nim link potwierdzający poparcie akcji, na który klikamy i to koniec.
CELEM AKCJI JEST ZEBRANIE MILIONA PODPISÓW
Jeżeli jesteście kibicami juve podpiszcie sie pod petycją która zostanie skierowana do kierownictwa Juventusu. W petycji chodzi o to, żeby władze klubu odniosły się do nowych wątków calciopoli dotyczących Interowi. Treść petycji znajdziecie na stronie http://www.juvepoland.com/news.php?id=15709, a petycję można wypełnić na http://www.petizionionline.it/petizione ... iopoli/990. Kibice Juve pomóżmy swojemu klubowi, niech sprawiedliwości stanie się zadość, niech to główni winowajcy Calciopoli poniośa konsekwencję z degradacją włącznie na co licze.
Po prawie stronie okienka pod nazwą Firma la Petizione wypełniamy pola:
Nome utente (richiesto)- Po polsku login
Email (richiesto)- email
Password (richiesto)-hasło
Obojętne jest login i hasło wymyślcie coś najważniejsze to podać maila, bo dostajemy maila od organizatora akcji, a w nim link potwierdzający poparcie akcji, na który klikamy i to koniec.
CELEM AKCJI JEST ZEBRANIE MILIONA PODPISÓW
- tabo89
- Juventino
- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Dwa! trzy! miliard!Juventus7 pisze:Wpisałem się, musimy uzbierać ten milion!
Jesteście na prawdę tak bardzo naiwni i sądzicie, że ta petycja ma jakiekolwiek znaczenie?
- juventini22
- Juventino
Ale nie każdy kibic może wie o tej akcji, nie każdy może wchodzi często na juvepoland, im więcej osób tym lepiej,napisalem ze chodzi mi o kibiców Juve a nie o byle kogo,
- tabo89
- Juventino
- juventini22
- Juventino
Nie wiem czy wchodzi czy nie bo ja sam jestem mało na n-k ale to mnie nie obchodzi czy whcodzi czy nie, jak ktos wejdzie zobaczy i poprze to będe zadowolony,