LE [1/16] (1): Ajax 1-2 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Bianco, nero e..Del Piero

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lutego 2010, 16:40

Sajan pisze:
RSelevan pisze:Hm. Bylem w sumie pewien ze nsport transmituje takze mecze LE. wychodzi na to ze nie mialem racji ?
LE ma wykupione POLSAT puszczają mecz na tv4 Polsat Sport i Futbol dodatkowo jak jest kilka meczów jednocześnie otwierają dodatkowe kanały o nazwie 23,24,25,26 puszczając każdy mecz LE jednocześnie
Pozostaje oglądać tylko w internecie na tv4 inny mecz chyba jest.

P.S Mam n-kę czy na jakimś zagranicznym kanale można oglądać ligowe mecze JUVE? bo nigdy nie mogę znaleźć a przez internet nie zawsze mi płynnie działa..

Obrazek
Simi

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lutego 2010, 16:50

Szczerze ? Nie bardzo mi się widzi nasza gra w Lidze Europejskiej, a to chyba przez ten jeden wielki chaos w naszej drużynie. Chociaż może po meczu z Genoa się obudzili, więc jest promyk nadziei.

tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lutego 2010, 17:16

Bianco, nero e..Del Piero pisze:Pozostaje oglądać tylko w internecie na tv4 inny mecz chyba jest.
Na TV4 na pewno nie ma transmisji. Pokazują oni tylko rewanż
Bianco, nero e..Del Piero pisze:P.S Mam n-kę czy na jakimś zagranicznym kanale można oglądać ligowe mecze JUVE? bo nigdy nie mogę znaleźć a przez internet nie zawsze mi płynnie działa..
Listę programów, które transmitują mecz znajdziesz w pierwszym poście.

Ponadto, co odnotowałem już w 1 poście mecz przez internet będzie mozna obejrzeć na CT4
http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/2 ... e-fotbalu/

Obrazek
Italiano_Genoa

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lutego 2010, 19:43

Powodzenia w Amsterdamie, choć na pewno łatwo nie będzie, ale remisik by wystarczył.

Grifone Dalla Polonia - http://www.genoapoland.com/
"Il Genoa gioca il calcio piu bello del campionato" - Zbigniew Boniek
Bianco, nero e..Del Piero

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lutego 2010, 20:00

tabo89 pisze:Listę programów, które transmitują mecz znajdziesz w pierwszym poście.

Ponadto, co odnotowałem już w 1 poście mecz przez internet będzie mozna obejrzeć na CT4
Tak wiem co mecz sprawdzam listę kanałów, rzecz w tym ,że nie mogę znaleźć tych kanałów (zagranicznych) na n-ce choć jest dużo włoskich programów, być może blokują na mecze heh. :wink:

Obrazek
tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lutego 2010, 07:23

Bianco, nero e..Del Piero pisze:Tak wiem co mecz sprawdzam listę kanałów, rzecz w tym ,że nie mogę znaleźć tych kanałów (zagranicznych) na n-ce choć jest dużo włoskich programów, być może blokują na mecze heh. :wink:
http://n.pl/oferta/uslugi_dodatkowe/fta.html

Nie pozostaje Ci nic innego jak porównać listę z 1. posta z tą z powyższego linka, jest trochę roboty ale czego się nie robi.. :P
Poza tym możesz sobie ją skopiować do Worda i wyszukiwać po prostu kanały za pomocą Ctrl+F.

=============================================

Wyżej napisałem:
Jednak chyba się pośpieszyłem i niestety nie obejrzy się tam meczu, wczoraj sprawdzałem Ligę Mistrzów i pisało że video nie jest dostępne dla mojego regionu.. czyli zdaję się, że tylko czesi mogą oglądać :(

Obrazek
Taszen

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lutego 2010, 13:27

mój błąd

SirRose

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lutego 2010, 13:32

Ajax nie jest wcale taki mocy, to wielki klub ale od lat bez sukcesów. Nie radzi sobie najlepiej w jak by nie patrzeć nie najlepszej lidze Holenderskiej i na papierze powinniśmy z nimi pojechać.
Jaka będzie rzeczywistość ?? Po doświadczeniach z Livornami i innymi Cataniami to sam nie wiem, ale liczę choć na to, że zaczniemy grać mniej chaotycznie i rozgrywanie piłki będzie jakieś składne i z pomysłem.
Na pewno dużo pomoże powrót Camora i Marchiso. Jak większość na forum liczę też na pojawienie się Giovinco ale nie jako zmiennika Diego a jako lewego ofensywnego pomocnika albo nawet cofniętego napastnika.

No i na koniec o naszym ustawieniu - uważam, że jest idiotyczne i że nic dobrego nie ugramy tak grając (nie ma przypadku w tym, że żaden z wielkich klubów na świecie nie gra 3 obrońców :think: ), ale lepiej grajmy jedno i grajmy spokojnie niż co mecz w nowym eksperymentalnym jeszcze bardziej idiotycznym ustawieniu. Juventus od powrotu z SerieB zmarnował strasznie dużo czasu - w tej chwili gdybyśmy od 3 lat byli prowadzeni przez jednego dobrego szkoleniowca z dobrą koncepcją i budowali skład z głową pod konkretną taktykę nie miałbym żadnych wątpliwości, że jutro z Amsterdamu przyjechalibyśmy z niemal zapewnionym awansem :whistle:

PS. Przepraszam za taki wywód i lekki offtop ale w domu siedzę z anginą i rozmyślam :/

leito1344

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 lutego 2010, 13:37

liczę na zbliżoną jedenaskę
buffon
zebina legro chiellini
caserres sissoko marchisio giovinco
diego
del piero treze
znając życie pewnie będzie grał amauri ale wg. mnie lepszy był by treze

ewerthon

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 lutego 2010, 13:42

Znalazlem ciekawą kompilacje stworzoną w związku z tym meczem

Sajan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lutego 2010, 13:48

leito1344 pisze:liczę na zbliżoną jedenaskę
buffon
zebina legro chiellini
diego
del piero treze
Osobiście sam bym nie wystawił Treze przy naszym szczęściu pobiega dłużej niż 15 min i przesiedzi jakieś nowe 3 miechy za szybko aby grał

"Wyobraź sobie worek, w worku bilon, worek ze trzy metry i wazy ze sto kilo. Wyobraź sobie worek, w worku banknoty, a teraz spójrz na tych co sprzedali się za pięć złotych"
sharikk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lutego 2010, 13:55

ewerthon pisze:Znalazlem ciekawą kompilacje stworzoną w związku z tym meczem
Kompilacja naprawde godna uwagi, ale największe wrażenie na mnie zrobił podkład muzyczny :) Ogień!!! Polecam każdemu :P

JUVE PER SEMPRE!!!
MaHeR

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lutego 2010, 14:06

leito1344 pisze:liczę na zbliżoną jedenaskę
buffon
zebina legro chiellini
diego
del piero treze
Prawdopodobnie coś takiego zobaczymy w czwartek, ale na pewno bez Giovinco w wyjściowym składzie (niestety) i tak jak sam piszesz z Amaurim, zamiast Treze. David powraca po przerwie, więc prawie pewne jest, że nie zagra od początku, a pewnie wejdzie na kilka ostatnich minut. Ciekawi mnie też na kogo w środku pola postawi nasz proZac. Moim zdabiem na Sissoko i Marchisio, którzy będą mieli za zadanie zapewnić spokojną grę Diego w ofensywie, odciążając go od cofania się głęboko na własną połowę. Sissoko będzie typowym czyścicielem, a Claudio będzie rozgrywał piłkę na własnej połowie, zostawiając Diego zadania tylko ofensywne. Mam nadzieję, że kilka ciekawych akcji na prawej flance zaprezentuje Caceres, który z każdym meczem gra coraz lepiej, żeby tylko się nie zapomniał i wspierał dobrze Zebine na prawej stronie defensywy.
Zaczynamy naszą przygodę z "pucharem drugiej kategorii" ciekawe jak w tym meczu zaprezentuje się nasza drużyna. Liczyłbym "chociaż" na bramkowy remis. Musimy bardzo uważać na Suareza, jeżeli uda się wykluczyć go z gry to powinno być dobrze. :)

ketraB

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 lutego 2010, 14:40

na ten mecz najlepszym ustawieniem byłoby 4-4-2 (zmodyfikowane pod 4-1-2-1)

Buffon- (od prawej) Caseres, Legrotaglie, Chiellini, Grosso - Candreva, Sissoko, Diego, Marchisio- Trezeguet, Del Piero

Sissoko cofnięty, a Diego bardziej z przodu.

Brutalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lutego 2010, 15:15

triada pisze:na ten mecz najlepszym ustawieniem byłoby 4-4-2 (zmodyfikowane pod 4-1-2-1)

Buffon- (od prawej) Caseres, Legrotaglie, Chiellini, Grosso - Candreva, Sissoko, Diego, Marchisio- Trezeguet, Del Piero

Sissoko cofnięty, a Diego bardziej z przodu.
Zmodyfikowane, czyli z góry skazujesz nas na dwie czerwone kartki i grę w dziewięciu ? :prochno:
Do tego Marchisio na skrzydle ? :naughty:
Przy takim składzie nie ma co kombinować. Romb jak nic, choć gdyby nie mecz Del Piero z dżenłą znowu bym narzekał na brak Giovinco, Camora i Melo do gry 4-2-3-1 :whistle:

Obrazek
WWW.PAJACYK.PL <-- KLIKNIJ
Zablokowany