Produkcje filmowe o Juventusie
- ketraB
- Juventino
Gdybyś chciał oglądać programy tylko i wyłącznie emitowane przez obiektywne media , czytać gazety przedstawiające obiektywną rzeczywistość polityczną, to muszę Cię rozczarować... nie będziesz potrzebował ani telewizora ani nie będziesz musiał chodzić do kiosku bo obiektywnych mediów nie ma... jeśli potrafisz weryfikować informacje to nie należy się bać nawet propagandowych pism, programów czy materiałów prasowych/internetowych...white_wolv pisze:Nie udawaj zes sie napalil na film... na pewno chodzi o kolezanke :lol:
"Trzeba byc obiektywnym" - to po ciul chcesz ogladac ten film ? Rownie dobrze mozesz sobie przeczytac obiektywna Wybiorcza.
Mnie bardzo ciekawi ten film i wiem , że nie zmieni on mojego spojrzenia na Calciopoli, niezależnie co by się z nim znajdowało
- blads
- Juventino
ja mam problem znaczy się znajoma z łączem dlatego lece po płyte do sklepu nagrywam i jeszcze dziś muszę jej to zawieść (u niej na i plusie może jutro się skończy pobierać)
cholera coraz mniej mi się to zaczyna podobać :shock: cóż ciekawość jest silniejsza

- Radek_88
- Qualità Juventino
Nie pytaj o oczywiste oczywistosci tylko raz dwa bierz sie za dalsze tlumaczeniemnowo pisze:AnoA że tak spytam jeszcze z ciekawości, skoro Twoja dziewczyna nie potrafi ściągnąć z Megaupload, to będzie umiała zrobić plik z napisami do filmu??

- blads
- Juventino
Panowie nie robię tego dla pokazu tylko dla siebie i mogę podesłać wam. Powiedziałem ze będe informował na bieżąco więc to robię, jeżeli dla kogoś są to pierdoły to spoko, akurat to mnie nie interesuje...nie wklei napisów to logiczne jest że da mi tekst napisany i ktoś będzie musiał to zrobić kumaty bo ja też w tym nie siedzę. Nie wiem o jakie głupoty chodzi? O to że laska ma iplusa i z tego się nie ściąga niczego? Ja nie wiedziałem wróciłem z pracy i się okazuje że musze jej to podwieść nic wielkiego a szukacie dziury w całym. Będzie, wrzuce tekst kto będzie chciał pobierze...
- Vincitore
- Juventino
No trzymam kciuki, chociaż wydaję mi się że bardziej można na mnowo liczyć, pokaż że się mylę !!
.
Co do samego filmu to oglądam go urywkami i już wiem że będę musiał podejść do niego bardzo sceptycznie.

Co do samego filmu to oglądam go urywkami i już wiem że będę musiał podejść do niego bardzo sceptycznie.
- Bartek(Juventino)
- Qualità Juventino
Tylko, że ten film to jak kupienie w mediolańskim sklepie koszulki Juve z tarczą przedstawiającą liczbę 27...blads pisze:Bartku tak napaliłem się na ten film, muszę to zobaczyć...Nie widzieliście skąd możecie wiedzieć że to propaganda Interu ? Trzeba być obiektywnym pod każdym względemWydaje kasę na kalendarze, szaliki, koszulki i inne tego typu rzeczy związane z Juve więc czemu mam nie wydać na film
Jestem tak napalony że muszę mieć to przetłumaczone bo mnie ciekawość zje, staram się coś zrobić ku temu i mam nadzieje że się uda i reszta chłopaków będzie mogła sobie też zobaczyć
Tudzież ty też z czystej ciekawości
Tudzież zapewniam cię, że nie obejrzę, gdyż moja "ciekawość" jest zaspokojona, a wiedza wystarczająca by mieć na ten temat swój pogląd.
- FalsoVero
- Juventino
Nikt by nic nie pisał gdybyś zrozumiał to co napisał Mnowoblads pisze:Panowie nie robię tego dla pokazu tylko dla siebie i mogę podesłać wam. Powiedziałem ze będe informował na bieżąco więc to robię, jeżeli dla kogoś są to pierdoły to spoko, akurat to mnie nie interesuje...nie wklei napisów to logiczne jest że da mi tekst napisany i ktoś będzie musiał to zrobić kumaty bo ja też w tym nie siedzę. Nie wiem o jakie głupoty chodzi? O to że laska ma iplusa i z tego się nie ściąga niczego? Ja nie wiedziałem wróciłem z pracy i się okazuje że musze jej to podwieść nic wielkiego a szukacie dziury w całym. Będzie, wrzuce tekst kto będzie chciał pobierze...

Cóż czekam spokojnie na tłumaczeni, oglądnę z dystansem ze względu na mediolańskie świnki.mnowo pisze:Wstrzymaj konie, chyba że nie masz co z pieniędzmi robić.
"A ten muchy łapał ten Badstuber hehehe"-Jacek Gmoch 28.06.2012
- mnowo
- Qualità Juventino
Prawda jest taka, że do wszystkiego trzeba podejść z pewną miarą zdrowego dystansu. Czy "Sensacje XX wieku" Wołoszańskiego są w 100% obiektywne? Nieraz nawet wydarzenia historyczne przedstawiane są w różnym świetle, w zależności do poglądu, podejścia czy opinii danego historyka, nawet jeśli stara się być obiektywny. Podobnie tutaj - nie wiem, może i La7 jest nafaszerowana interistami - a niech będzie, nie uważam obejrzenia tego filmu za nic zdrożnego, tym bardziej, że pewne rzeczy są "docu" a tylko pewne "fiction". To, że przedstawiają w filmie w pewien postać Moggiego nie znaczy, że mam dokładnie tak wyobrażać sobie jego zachowanie.
Co do tłumaczenia, to mam nadzieję na Waszą cierpliwość, mam już skończone 21 minut gotowych napisów, ale na dzisiaj chyba skończę, bo mi kręgosłup już wysiada. Mam nadzieję, że na koniec stwierdzicie, że warto było poczekać.
Co do tłumaczenia, to mam nadzieję na Waszą cierpliwość, mam już skończone 21 minut gotowych napisów, ale na dzisiaj chyba skończę, bo mi kręgosłup już wysiada. Mam nadzieję, że na koniec stwierdzicie, że warto było poczekać.
- PrzemasJuve
- Juventino
oczywiscie... to bedzie pasowac do tego z megaupload tak?
Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!