Coppa Italia (1/8): JUVENTUS 3-0 Napoli
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Dokładnie.pan Zambrotta pisze:zachowujesz się jak stara, kapryśna baba, Łukaszu.Łukasz pisze:10 pucharów pocieszenia. Też mi prestiż...stahoo pisze:Puchar Włoch (chyba?) może nam "przypiąć" srebrną gwiazdkę. A to byłby pewien prestiż.
Być pierwszym zespołem zdobywający 10 pucharów, mieć tą srebrną gwiazdkę. To jest coś.
Dlatego nie wygraliśmy go od 1995r. bo naszym poprostu nie zależy.Łukasz pisze:Nie mam nic przeciwko, ale nie powiem, żeby mi zależało.
Co do meczu. Nie mamy czym się przeciwstawić rozpędzonemy zespołowi napoli. Drabinkę mamy fatalną, już czeka na nas inter na san siro

Jeśli po tym meczu Ciro na pewno by wyleciał, to jestem za porażką, nie mogę już na niego patrzeć a swoimi wypowiedziami o statku i swoich piratach z karaibów, na siłę chcę dorównać Siwemu :rotfl:
Ciekawe ilu przyjdzie kibiców...

- Katalonczyk
- Juventino
Taa, jutro Napoli gra z Juve. Będzie Wam ciężko, Napoli gra świetnie, 12 spotkań bez porażki pod wodza Mazzarriego. Mazzarri wystawi słabszy skład, zagra m.in Hoffer czy nowo zakupiony Dossena prawdopodobnie zadebiutuje jutro na Stadio Olimpico.
Oto cała kadra SSC Napoli powołana: De Sanctis, Gianello, Iezzo, Aronica, Campagnaro, Cannavaro, Contini, Dossena, Grava, Rinaudo, Zuniga, Cigarini, Datolo, Gargano, Hamsik, Maggio, Pazienza, Denis, Hoffer, Quagliarella.
Na pewno będzie ciekawie! Niech wygra lepszy, tyle
Forza Napoli!
Oto cała kadra SSC Napoli powołana: De Sanctis, Gianello, Iezzo, Aronica, Campagnaro, Cannavaro, Contini, Dossena, Grava, Rinaudo, Zuniga, Cigarini, Datolo, Gargano, Hamsik, Maggio, Pazienza, Denis, Hoffer, Quagliarella.
Na pewno będzie ciekawie! Niech wygra lepszy, tyle

Forza Napoli!
www.Napoli.com.pl - Polskie centrum SSC Napoli! Zapraszam!
- Sajan
- Juventino
Kiedyś pora przegraćKatalonczyk pisze:Taa, jutro Napoli gra z Juve. Będzie Wam ciężko, Napoli gra świetnie, 12 spotkań bez porażki pod wodza Mazzarriego.
Forza Napoli!

Również powodzenia Katalończyku piszący na forum Juventusu będący kibicem Napoli
"Wyobraź sobie worek, w worku bilon, worek ze trzy metry i wazy ze sto kilo. Wyobraź sobie worek, w worku banknoty, a teraz spójrz na tych co sprzedali się za pięć złotych"
- Katalonczyk
- Juventino
No każda passa się kiedyś kończy ;]
A co to już nie można? Ja nie jestem kibicem który rzuca wyzwiskami, obraża każdą ekipę. Wbiłem tu, aby napisać coś o meczu naszych (mojego Napoli i waszego Juve) drużyn. Mecz będzie transmitowany na TVP Sport
Powodzenia. Forza!
A co to już nie można? Ja nie jestem kibicem który rzuca wyzwiskami, obraża każdą ekipę. Wbiłem tu, aby napisać coś o meczu naszych (mojego Napoli i waszego Juve) drużyn. Mecz będzie transmitowany na TVP Sport

Powodzenia. Forza!
- Jaro
- Juventino
Dragon a ja jestem mimo wszystko za wygraną.Bo liczę na to,że decyzje już zapadły...decyzje jakich oczekujemy !Dragon pisze: Jeśli po tym meczu Ciro na pewno by wyleciał, to jestem za porażką...
Dragon pisze: nie mogę już na niego patrzeć a swoimi wypowiedziami o statku i swoich piratach z karaibów
A może jest coś na rzeczy-może to wszystko to klątwa czarnej perły ?

- BlackJacky
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Ja mam pytanie do kibica Napoli: jaka jest sytuacja Santacroce? Chlopak ponoc dobry, ale ze niby skonfliktowany z trenerem czy z kims tam i dlatego nie grywa.Katalonczyk pisze:Oto cała kadra SSC Napoli powołana: De Sanctis, Gianello, Iezzo, Aronica, Campagnaro, Cannavaro, Contini, Dossena, Grava, Rinaudo, Zuniga, Cigarini, Datolo, Gargano, Hamsik, Maggio, Pazienza, Denis, Hoffer, Quagliarella.
Co do meczu: jak juz wszyscy wiemy na lawce trenerskiej zasiadzie Ferrara... Wg mnie powinien w przerwie wyjsc na srodek boiska i z mikrofonem w reku oglosic wszem i wobec, ze po tym meczu przestaje byc trenerem, ze bardzo ale to baaaardzo przeprasza wszystkich fanow Juve ze tak zepsul ten klub i ze do tej pory mial po prostu ogromniaste zacmienie ze nie podal sie do dymisji... Pozniej to samo powinni zrobic Secco i Blank.
- Katalonczyk
- Juventino
uu, ja o żadnym konflikcie nie słyszałem. Fabiano miał kontuzję, myślę, że nie gra dlatego, że nie odzyskał jeszcze formy.Jacky pisze:Ja mam pytanie do kibica Napoli: jaka jest sytuacja Santacroce? Chlopak ponoc dobry, ale ze niby skonfliktowany z trenerem czy z kims tam i dlatego nie grywa.Katalonczyk pisze:Oto cała kadra SSC Napoli powołana: De Sanctis, Gianello, Iezzo, Aronica, Campagnaro, Cannavaro, Contini, Dossena, Grava, Rinaudo, Zuniga, Cigarini, Datolo, Gargano, Hamsik, Maggio, Pazienza, Denis, Hoffer, Quagliarella.

- Goofy
- Juventino
Nie spodziewam się dobrej gry z naszej strony w tym meczu, bo to co nasi chłopcy pokazywali w ostatnich meczach naprawdę jest (mówiąc delikatnie) nie do "przełknięcia"...
Mimo wszystko wierze, że coś w naszej drużynie drgnie po w meczu, bo kolejna kompromitacja będzie nie do zniesienia.
Nie wyobrażam sobie, aby po tym meczu nasz zarząd nie zwolnił Ferrary (bez względu na wynik).
Mimo wszystko wierze, że coś w naszej drużynie drgnie po w meczu, bo kolejna kompromitacja będzie nie do zniesienia.
Nie wyobrażam sobie, aby po tym meczu nasz zarząd nie zwolnił Ferrary (bez względu na wynik).
non Ti lascero' mai !
- PietroBosman
- Juventino
Trudno o optymizm gdy wielu zawodników,ważnych zawodników mamy kontuzjowanych(Giovinco,Camoranesi,Trezeguet,Buffon) a Ci zdrowi są bez formy(Amauri,Del Piero czy Melo).Goofy pisze:Nie spodziewam się dobrej gry z naszej strony w tym meczu, bo to co nasi chłopcy pokazywali w ostatnich meczach naprawdę jest (mówiąc delikatnie) nie do "przełknięcia"...
Coś się wyczerpało.
Tu nie chodzi tylko o wymianę trenera.
Nam potrzeba zawodników,którzy wezmą na siebie ciężar gry.
W obronie mamy Kielona.
W pomocy nie widzę takiego zawodnika...i tak jest od powrotu do Serie A(czasem przebłyski miał Nedved).
Często obraz zaciemniał kapitan-Del Piero(głównie za czasów Siwego).Niestety Alex sprawia wrażenie jakby wciąż blokowała go ostatnia kontuzja.
Może zdał sobie sprawę,że na tegoroczny mundial już nie ma szans?Cholera go wie....w każdym bądź razie nie mamy jutro/dzisiaj napastnika z prawdziwego zdarzenia.
Może Diego się przebudzi?
- szczerbi
- Juventino
Ponoć Juventus ma zagrać takim składem:
--------------Del Piero----Amauri-----------------
------------------------------------------------------
---De Ceglie--Melo--Salihamidzić--Diego-----
-Grosso-----Chiellini---Cannavaro--Grygera-
--------------------Manninger---------------------
Będzie ogień!
Musi być!
Będzie ogień!
Musi być!
- kamix86
- Juventino
Raczej nie będzie to 4-4-2 a bardziej 4-3-3 z Diego w ataku, sam Ciro wypowiadał się że nie traktuje Diego jako pomocnika.szczerbi pisze:Ponoć Juventus ma zagrać takim składem:
Będzie ogień!
Musi być!
Diego stara się brać ciężar gry często na siebie, problem w tym, że sam nic nie zrobi jak przeważnie nie ma gdzie podać piłki, nie mówiąc już o pograniu z pierwszej z kimś....PietroBosman pisze: Coś się wyczerpało.
Tu nie chodzi tylko o wymianę trenera.
Nam potrzeba zawodników,którzy wezmą na siebie ciężar gry.
W obronie mamy Kielona.
W pomocy nie widzę takiego zawodnika...i tak jest od powrotu do Serie A(czasem przebłyski miał Nedved).
Często obraz zaciemniał kapitan-Del Piero(głównie za czasów Siwego).Niestety Alex sprawia wrażenie jakby wciąż blokowała go ostatnia kontuzja.
Może Diego się przebudzi?
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"