Serie A (8): JUVENTUS 1-1 Fiorentina
- mati888
- Juventino
zapewne tym kimś będzie Camoranesi.ForzaDelPiero pisze: Momo słabo, ale po kontuzji to zrozumiałe. Pewnie go ktoś w drugiej połówce zmieni.
Jakoś ten 'Tercet egzotyczny' w naszym środku mi nie pasuje do końca. Niby każdy z nich gra jako ŚP czyli na nominalnej pozycji, ale żaden nie gra na wysokim poziomie. Poulsen ostatnio grywa lepiej niż nas przyzwyczaił, dziś mnie zaskoczył, już nawet nie licząc tego podania-wydaje mi się, że najwięcej biega i walczy by odebrać piłkę ze wszystkich ŚP. Chyba czas dla Iaquinty, żeby jego dupsko poczuło chód ławki, facet miał dwie setki+ten lob po spalonym i co? Kompletnie nic - dobrze, że chociaż przy 4. okazji mu zeszła i zaliczył tą asystę...
Liczę nadal na wygraną.
'Czasem lepiej nic nie mówić i sprawiać wrażenie głupiego niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości'
- Gość
Z takimi napastnikami powinniśmy grać 4-5-1 z mocno ofensywnym Diego...
Poulsenowi chyba mama paczkę z Dani przysłała z nowymi bucikami :]... czuje że nastąpi jego piłkarskie odrodzenie
Ah ten Gigi czy on musi się zawsze klepać po tyłkach na każdym meczu z przeciwnikami?...
Poulsenowi chyba mama paczkę z Dani przysłała z nowymi bucikami :]... czuje że nastąpi jego piłkarskie odrodzenie

Ah ten Gigi czy on musi się zawsze klepać po tyłkach na każdym meczu z przeciwnikami?...
- Lypsky
- Juventino
Zdenek uświadomił mnie, że jest niepełnosprawny i nie powinniśmy się z niego śmiać. Akcja bramkowa z jego strony, pod koniec o mało co nie zalicza asysty przy strzale Vargasa.
Chcieliście to macie dobry mecz Poulsena, śmieszy mnie to, że Duńczykowi udało się to czego Diego nie potrafi od początku przygody z Juventusem, choć to właśnie on miał zagrywać takie piłki.
Iaquinta najpierw nie trafia z kilku metrów do bramki (raczej idealnie trafia w bramkarza), później przestrzela robiąc wślizg metr od bramki (zgarnia piłkę, którą do pustej bramki władowałby Amauri), co prawda zalicza asystę, ale nie jest przekonany czy akurat to chciał zrobić
Nie wierzyłem w przełamanie Amauriego, no i zaskoczył mnie.
Nie jest źle, przeważamy, a teraz pozostaje wbić jeszcze jedną, dwie bramki i idziemy spać. Camor za Sissoko obowiązkowo.
Chcieliście to macie dobry mecz Poulsena, śmieszy mnie to, że Duńczykowi udało się to czego Diego nie potrafi od początku przygody z Juventusem, choć to właśnie on miał zagrywać takie piłki.
Iaquinta najpierw nie trafia z kilku metrów do bramki (raczej idealnie trafia w bramkarza), później przestrzela robiąc wślizg metr od bramki (zgarnia piłkę, którą do pustej bramki władowałby Amauri), co prawda zalicza asystę, ale nie jest przekonany czy akurat to chciał zrobić

Nie jest źle, przeważamy, a teraz pozostaje wbić jeszcze jedną, dwie bramki i idziemy spać. Camor za Sissoko obowiązkowo.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- olom23
- Juventino
kolego to Juventus gra dobrze nie wiem czemu piszesz bzdety. nasi Napastnicy tylko są troszkę nie udolni to wszystko. A Ty piszesz ze gramy 7 obrońcami MYŚL CO PISZESZ!Qulson pisze:To nie oglądaj każe Ci ktos?
A w ogole to fiorentina ciągle atakuje stwarza sobie sytuacje. Pomocnicy konstruuja kolejne akcje . Boczni obrońcy właczają sie do prawie każdej akcji... (ironia) Hmmmm a może się mylę może chodzi o Juventus TAK!
Kolego zobacz ile akcji miała fiorentina a ile My
To My dominujemy To My powinniśmy wygrywać
kaze Ci ktos? inteligente bardzo...
i chyba ogladasz jakis inny mecz juve, moze z przed 5lat?

- maydayxxx
- Juventino
Qulson pisze:To nie oglądaj każe Ci ktos?
A w ogole to fiorentina ciągle atakuje stwarza sobie sytuacje. Pomocnicy konstruuja kolejne akcje . Boczni obrońcy właczają sie do prawie każdej akcji... (ironia) Hmmmm a może się mylę może chodzi o Juventus TAK!
Kolego zobacz ile akcji miała fiorentina a ile My
To My dominujemy To My powinniśmy wygrywać
kaze Ci ktos? inteligente bardzo...
i chyba ogladasz jakis inny mecz juve, moze z przed 5lat?
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
- kameleon512
- Juventino
Nasz Don Vincenzo podawał w tej sytuacji, przynajmniej ja tak to iwdziałemFelekJUVE pisze: 2. Ktos widzial porozumienie miedzy Amaurim a Iaquintą?? Bo chyba gdzies wyszlo! Chlopaki nic nie kminia wchodza sobie w droge! Samoluby jak nie wiem! Dobrze ze Iaqowi pilka nie weszla i dzieki temu asyste zanotował i w koncu Amauri strzelil!

- Fidelito
- Juventino
Gramy nieźle, choć oczywiście po strzeleniu bramki standardowo za dużo długich piłek, z których żadnego pożytku nie ma. Stworzyliśmy mnóstwo sytuacji, kilka 100% cóż jednak z tego skoro mamy tak daremnych napastników
Boczni obrońcy
Przydało by się już w zimie wzmocnić te dwie pozycje bo naprawdę boki obrony i atak prezentują się tragicznie!

- belial
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Diego byl dzisiaj gotowy na 110%? W takim razie jest o jakies 90% przeplacony. W wielkim cieniu Poulsena w dzisiejszym meczu. Coraz bardziej oczywiste staje sie, ze powierzenie Ferrarze stanowiska trenera takiego klubu jak Juve bylo conajmniej niestosowne - Juve to nie Barcelona, nie te pieniadze i nie ci zawodnicy...
- white_wolv
- Juventino
No niestety. Druga polowa a szczegolnie ostatnie minuty zupelnie bez pomyslu. Dwa, trzy przeblyski to okazalo sie zbyt malo szczegolnie przy "formie" Amauriego..
Po swietnym poczatku sezonu popadlismy w przecietnosc. Oby nie na dlugo bo przecietne druzyny nie wygrywaja Scudetto.
Po swietnym poczatku sezonu popadlismy w przecietnosc. Oby nie na dlugo bo przecietne druzyny nie wygrywaja Scudetto.
- Qulson
- Juventino
sam lepiej pomysl bo to tak wygladalo. napad nic, pomoc nic, grygera nic. mielismy szczescie ze udalo sie utrzymac ten remis bo to, ze pilka leci w strone vi albo amauriego, ktorej i tak nie przyjmie to nie znaczy, ze mamy przewage. gralismy jako tako do 25min potem piach. i ty chyba naprwde oglalades inny mecz, skoro widziales ta niesamowita przewage juve i tylko przez ogromny pech nie wygrywalismy DO 1 polowy 3:1 tak jak to pieknie przedstawiles.
- kameleon512
- Juventino
Kolejny remis
Strzelamy bramkę, to od razu przestawiamy sie na granie długich piłek... Bezsens. Juve fajnie w 1 połowie ale w drugiej... słabiutko. Może jak w końcu wróci Alex będzie lepiej?

- PrzemasJuve
- Juventino
niestety..a my zamiast sie przyblizac to sie oddalamy..powinnismy wygrac mecz juz w 1 polowie i bysmy mogli grac to co nie gralismy w 2 a tak "gralismy swoje"w 2 i zostalo jak zostalo zas bez wygranej...oby z maccabi lepiej bylo bo...do ligi europejskiej nie wejdziemy nawet chyba ze wywala bayernbelial pisze:Juve to nie Barcelona, nie te pieniadze i nie ci zawodnicy...

Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
- binio
- Juventino
Gra bardzo nerwowa, niby cisnelismy ale jak tracilismy piłke od razu niebezpieczny były kontrataki.
Znow było widać to co z Palermo, do pola karnego jakos idzie, potem juz nie ma pomysłu, choć i tak sytuacji dla nas nie brakowało.
VI najwyższy czas na gre w rezerwie. Wydaje mi się że przy golu Amauriego to on próbował strzelać a nie podawać.
VI w tym ustawieniu chyba nie pasuje do tego skladu.
Boczni obroncy, dzis bardzo słabo, wrzutki Grosso bardzo niecelne, Grygera dwa razy ładnie wrzucił ale nie moge patrzeć jak sie zastanawia do kogo podawać zamiast biec z piłką do przodu.
Znow było widać to co z Palermo, do pola karnego jakos idzie, potem juz nie ma pomysłu, choć i tak sytuacji dla nas nie brakowało.
VI najwyższy czas na gre w rezerwie. Wydaje mi się że przy golu Amauriego to on próbował strzelać a nie podawać.
VI w tym ustawieniu chyba nie pasuje do tego skladu.
Boczni obroncy, dzis bardzo słabo, wrzutki Grosso bardzo niecelne, Grygera dwa razy ładnie wrzucił ale nie moge patrzeć jak sie zastanawia do kogo podawać zamiast biec z piłką do przodu.