Cannavaro na dopingu?

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 października 2009, 14:32

Fabio Cannavaro niewinny. Sprawa przeniesiona do archiwum. Bum i po sprawie... Tyle, że może jeszcze pośmierdzieć... :|
Link do newsa

Azrael

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 października 2009, 15:58

mnowo pisze:Fabio Cannavaro niewinny.
Ależ to nudne gdy "ikona sportu" zostaje uznana niewinną. Oczywiście dziś nigdzie na onecie, wp czy innych tego typu portalach nie przeczytamy o zaistniałym fakcie, a i na na naszym forum powodów do entuzjastycznej dyskusji nie będzie. Ależ to nudne...

Pozdrawiam!
zoff

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 10 października 2009, 16:57

Nie mogło być inaczej. Cieszę się, że zostało to zrobione w tempie ekspresowym. Wiadomo, że dana sytuacja była dla wielu osób niezręczna. A szybka i dobra decyzja to najlepsza recepta na tą chorą sytuacje.

Nareszcie coś z obozu Juve in plus.

Obrazek
Bart_DB

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 października 2009, 18:00

Miałem cofać o buraku. Więc cofam. Dużymi literami na początku.
Azrael pisze:Mamy przykład Fabio tu i teraz. Oceniajmy go obiektywnie na podstawie faktów. Inaczej to bezsensu, jak krytykowanie Mourinho.
Ja się nawet nie podejmuję oceny. Bo co ja wiem o tym co się tam mu wydarzyło. A jak Ty chcesz oceniać to oceniaj, a nie szalej porównaniami, bo wciąż mam wrażenie, nie zrozumiałeś tego o czym pisałem, albo po prostu piszesz sam do siebie.
Azrael pisze:No w tym wypadku historia życiowa jest imponująca: uczulenie na jad owada. Daj Boże, wyklętemu Fabio tylko takie "przewiny".
Nie wiem w czyją stronę te aluzje. Czy ja jestem z grupy opozycjonistów przeciw Cannavaro, którzy na każdym kroku mu przeszłość wypominają?

Śmieszą mnie historie. Dwojako. Raz są śmieszne, bo absurdalne, a innym razem są dziecinnie prostą odpowiedzią na wielkie zamieszanie. Jeżeli tak trudno Ci to zrozumieć to się tak nie angażuj w dyskusje.
Azrael pisze:Wybacz złośliwość...
Złośliwość to tłusta baba w dziekanacie która po widoku kilkunastometrowej kolejki przed drzwiami bierze do ręki flamaster i na drzwiach zmienia godzinę otwarcia dziekanatu, pozostawiając studentom 5 minut na załatwienie spraw.
Azrael pisze:Ależ to nudne gdy "ikona sportu" zostaje uznana niewinną. Oczywiście dziś nigdzie na onecie, wp czy innych tego typu portalach nie przeczytamy o zaistniałym fakcie, a i na na naszym forum powodów do entuzjastycznej dyskusji nie będzie. Ależ to nudne...
Było jako najważniejszy news sportowy na Gazeta.pl, a co za tym idzie na Sport.pl również. Czytaj sensowne portale to się nie będziesz tak emocjonował.

ti porterò all'inferno con me.
artoni

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 października 2009, 14:53

Miałem szczerą nadzieję, że wyrzucą go z klubu za to. Nie potrzebujemy takich graczy.

kamilu_87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 października 2009, 16:26

artoni pisze:Miałem szczerą nadzieję, że wyrzucą go z klubu za to. Nie potrzebujemy takich graczy.
Nadzieja matką głupich.
Ps. Bardzo potrzebujemy Cannavaro.

Obrazek
Brutalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 października 2009, 16:53

Bart_DB pisze:
Azrael pisze:Ależ to nudne gdy "ikona sportu" zostaje uznana niewinną. Oczywiście dziś nigdzie na onecie, wp czy innych tego typu portalach nie przeczytamy o zaistniałym fakcie, a i na na naszym forum powodów do entuzjastycznej dyskusji nie będzie. Ależ to nudne...
Było jako najważniejszy news sportowy na Gazeta.pl, a co za tym idzie na Sport.pl również. Czytaj sensowne portale to się nie będziesz tak emocjonował.
Z ciekawości wszedłem na sport.pl-> Liga Włoska i pierwszy duży news to "Fabio Cannavaro, zawodnik Juventusu Turyn i kapitan piłkarskiej reprezentacji Włoch został przyłapany na stosowaniu niedozwolonych środków" ...
Już o tym też pisałem. Jednym newsem zbluzgać zawodnika jest łatwo. Szkoda że tak łatwo nie przychodzi napisanie sprostowania. Forza Rzetelne Dziennikarstwo :prochno:
kamilu_87 pisze: Nadzieja matką głupich.
Ps. Bardzo potrzebujemy Cannavaro.
Niestety przyznaję rację. Jest starym zdrajcą ale wybitnym obrońcą. Wolę go od Legro.
Ostatnio zmieniony 11 października 2009, 18:02 przez Brutalo, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
WWW.PAJACYK.PL <-- KLIKNIJ
Bart_DB

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 października 2009, 17:47

Brutalo pisze:
Azrael pisze:
Bart_DB pisze:Ależ to nudne gdy "ikona sportu" zostaje uznana niewinną. Oczywiście dziś nigdzie na onecie, wp czy innych tego typu portalach nie przeczytamy o zaistniałym fakcie, a i na na naszym forum powodów do entuzjastycznej dyskusji nie będzie. Ależ to nudne...
Z ciekawości wszedłem na sport.pl-> Liga Włoska i pierwszy duży news to "Fabio Cannavaro, zawodnik Juventusu Turyn i kapitan piłkarskiej reprezentacji Włoch został przyłapany na stosowaniu niedozwolonych środków" ...
Już o tym też pisałem. Jednym newsem zbluzgać zawodnika jest łatwo. Szkoda że tak łatwo nie przychodzi napisanie sprostowania. Forza Rzetelne Dziennikarstwo :prochno:
Po pierwsze patrz kogo cytujesz i nie zmieniaj nicków.
Po drugie informacja była przez godzinę podwieszona na głównej stronie Wyborczej i Sportu na czerwonym pasku to jak to mają w zwyczaju z takimi "gorącymi" newsami. Newsa w archiwum nie znalazłeś bo pewnie nigdy nie powstał, albo go wykasowano po jakimś czasie. Jak chcesz dziennikarstwa to czytaj gazetową wersję. Tam powinno być szerzej.

ti porterò all'inferno con me.
Brutalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 października 2009, 18:06

Bart_DB pisze: Po pierwsze patrz kogo cytujesz i nie zmieniaj nicków.
Po drugie informacja była przez godzinę podwieszona na głównej stronie Wyborczej i Sportu na czerwonym pasku to jak to mają w zwyczaju z takimi "gorącymi" newsami. Newsa w archiwum nie znalazłeś bo pewnie nigdy nie powstał, albo go wykasowano po jakimś czasie. Jak chcesz dziennikarstwa to czytaj gazetową wersję. Tam powinno być szerzej.
Spoko, jakoś mi się pozamienialiście chłopaki 8). Poprawiłem.
A co do informacji to nie szukałem w archiwum. Wszedłem po prostu na www.sport.pl -> Liga Włoska -> i pierwszy news który widzę (teraz jest już o kontuzji Buffona) był zatytułowany "Fabio Cannavaro złapany na dopingu" i nigdzie nie widziałem sprostowania. O to mi chodziło. Ktoś był zamknięty w piwnicy, uwolnił się, wchodzi na sport.pl i co widzi ? Cannavaro szprycuje... :whistle:

Obrazek
WWW.PAJACYK.PL <-- KLIKNIJ
Azrael

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 października 2009, 21:07

Bart_DB pisze:Miałem cofać o buraku. Więc cofam. Dużymi literami na początku.
Bart_DB pisze:Ja się nawet nie podejmuję oceny. Bo co ja wiem o tym co się tam mu wydarzyło.
Oceniasz, cofasz oceny, a potem już nawet nie podejmujesz oceny...
Bart_DB pisze:Jeżeli tak trudno Ci to zrozumieć to się tak nie angażuj w dyskusje.
Hmm, ja mam zgoła inne podejście do tych kwestii - angażuję się w dyskusję głównie wówczas gdy coś jest dla mnie niezrozumiałe gdy coś chcę wyjaśnić. No cóż, ale każdy ma swoją własną logikę...
Bart_DB pisze:Złośliwość to tłusta baba w dziekanacie która po widoku kilkunastometrowej kolejki przed drzwiami bierze do ręki flamaster i na drzwiach zmienia godzinę otwarcia dziekanatu, pozostawiając studentom 5 minut na załatwienie spraw.
Biedaku, na mojej uczelni w dziekanacie pracują specjalnie oddelegowane na ten "odcinek" przez władze, hostessy z agencji modelek...
Bart_DB pisze:Było jako najważniejszy news sportowy na Gazeta.pl, a co za tym idzie na Sport.pl również. Czytaj sensowne portale to się nie będziesz tak emocjonował.
No to chyba słabo śledzisz nasze forum, bo byś wiedział, że wszystko co wyszło spod piór pracowników firmy, której internetowy tytuł wymieniłeś, jest dziełem szatana i wiedział, że wcale się tym nie emocjonuję, bo na portal sportowy Gazety zaglądam bardzo często.

Jasny gwint i znów jestem złośliwy. Przepraszam, ale chyba na siłę staram się być śmieszny.

Pozdrawiam!
szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 12 października 2009, 19:10

Azrael pisze:Oczywiście dziś nigdzie na onecie, wp czy innych tego typu portalach nie przeczytamy o zaistniałym fakcie, a i na na naszym forum powodów do entuzjastycznej dyskusji nie będzie.
A jednak. Azraelu, musisz zwiększyć swoją wiarę w polskie media :-D
http://sport.onet.pl/74327.4,1248705,20 ... omosc.html
http://sport.interia.pl/raport/elms2010 ... gu,1381366
http://sport.wp.pl/kat,2193,title,Canna ... omosc.html

Potrzebujemy Cannavaro, potrzebujemy go jako obrońcę naszego zespołu. Dlatego cieszę się, że sprawa zakończyła się tak, jak się zakończyła, chociaż niech to też będzie lekcja na przyszłość.

pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 października 2009, 19:25

szczypek pisze:Azraelu, musisz zwiększyć swoją wiarę w polskie media :-D
I zacząć oglądać seriale na poziomie, wtedy zrozumiesz, że pisze się "Dr House", a nie:
Azrael pisze:"Dr Hause"
:naughty:

ps dobrze, że Cannavaro nie umarł.

Dybala 4ever

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 października 2009, 21:30

Bobeknaklo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 października 2009, 21:44

I ma do tego całkowite prawo, trzeba mu to przyznać. Ale w sumie nie wiem czy można go uważać za jeszcze gorszą osobę :D No i nie musi płakać na forum publicznym, mógł to zachować dla siebie.

Azrael

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 października 2009, 22:26

Niestety ale wiary w polskie media mi to w żaden sposób nie przywróci. Jasne, że w każdym medium pojawiła się wiadomość odnośnie naszego zawodnika, ale już oczyszczenie z zarzutów Fabio nie było na tyle atrakcyjne, żeby umieścić te newsy na pierwszej stronie jak te "bomby" gdy pisano, że Canna jest na dopingu. No cóż, prawo komercji - niesmak pozostaje.
szczypek pisze:Dlatego cieszę się, że sprawa zakończyła się tak, jak się zakończyła, chociaż niech to też będzie lekcja na przyszłość.
Tak tylko to nie jest lekcja na przyszłość dla Cannavaro tylko dla naszego sztabu medycznego, który naraził na zarzuty, nie tylko Bogu ducha winnego Fabio, a także cały klub, bo znów można było przeczytać, że Juve to klub dopingowiczów i oszustów.
pan Zambrotta pisze:I zacząć oglądać seriale na poziomie, wtedy zrozumiesz, że pisze się "Dr House"
Wiedziałem, że Cannavaro nie ma szans na to, żebyś go bronił tak zażarcie jak znanego serialowego internistę...
pan Zambrotta pisze:ps dobrze, że Cannavaro nie umarł.
Ciekawe co House podałby Cannavaro w takich warunkach... :think:

Pozdrawiam!
ODPOWIEDZ