Serie A (1): JUVENTUS 1-0 Chievo
- Szad119
- Juventino
To może jeszcze powiedz, w których minutachHubsonJUVE pisze:Damy rade 3:0 dla nas:) strzelcy Amauri x2, i Diego oraz 2asysty Del Piero:)

Nie będę się bawił w przewidywania wyniku,nigdy mi to specjalnie nie wychodzi.. niestety

Oczywiście największe nadzieję wiążę z Diego

Nie mniej jednak, FORZA DIEGO :-D
- sk1le
- Juventino
Jestem bardzo optymistycznie nastawiony do tego meczu, jak i do całego sezonu. Myśle, że Scudetto jest jak najbardziej w naszym zasięgu. Jestem pewien że w tym meczu nie będzie żadnej niespodzianki i osiągniemy pierwsze zwycięstwo, pierwszy krok w drodze po Scudetto.. Bo jak nie teraz to kiedy.. ?
- Bobeknaklo
- Juventino
Napięcie rośnie z minuty na minutę.
To musi być wspaniały debiut Diego :!:
To musi być zwycięstwo :!:
Nie możemy zacząć inaczej niż od 3 pkt :!:
To musi być inauguracja jak w 2007r, 5-1 ! O ile się nie mylę, Livorno?
Będzie pewne zwycięstwo, otwarcie sezonu z hukiem, pokazanie, że będziemy się liczyć :!:
To musi być wspaniały debiut Diego :!:
To musi być zwycięstwo :!:
Nie możemy zacząć inaczej niż od 3 pkt :!:
To musi być inauguracja jak w 2007r, 5-1 ! O ile się nie mylę, Livorno?
Będzie pewne zwycięstwo, otwarcie sezonu z hukiem, pokazanie, że będziemy się liczyć :!:
- Vincitore
- Juventino
Nie mylisz się.Bobek1991 pisze: To musi być inauguracja jak w 2007r, 5-1 ! O ile się nie mylę, Livorno?
Ja tez nie wiem dlaczego, ale jestem tak jakoś bardzo dziwnie podniecony tym meczem

Tymczasem, czas zaraz zobaczyć inauguracje interu w ramach odprężenia

- Alexxxxx
- Juventino
Buffon, Grygera, Cannavaro, Chiellini, De Ceglie, Camoranesi, Poulsen, Marchisio, Diego, Amauri, Iaquinta
Taki skład ma dziś wybiec od pierwszej minuty. Del Piero jak powiedział mój poprzednich, ostatecznie nie zagra i prawdopodbnie mecz obejrzy z wysokości trybun
Taki skład ma dziś wybiec od pierwszej minuty. Del Piero jak powiedział mój poprzednich, ostatecznie nie zagra i prawdopodbnie mecz obejrzy z wysokości trybun

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- SadziQ
- Juventino
Szkoda mi alexa,ale zeby nikt nie odniosl kontuzji 
Jak na Poulsena patrze to mnie skreca jak jest w pierwszym skladzie
http://i303.photobucket.com/albums/nn13 ... POSENY.jpg

- Monte Cristo
- Juventino
Tez mi ta zmiana czasow zupelnie ponamieszala. Wie ktos moze czy to juz zawsze tak bedzie w tym sezonie, ze prawie wszystkie mecze sa o 20:45 w niedzieli? Po co to zmienili, przecierz dobrze to funkcjonowalo.Vincitore pisze:Kompletnie namieszała mi ta zmiana godzin meczów w Serie A, zaplanowałem sobie dzień tak, aby przed 15:00 być już w domu w oczekiwaniu na mecz, a tutaj 20:45.
Co do meczu, to jest to spotkanie z serii tych gdzie musimy konsekwentnie zdobywać trzy punkty. Na stratę punktów u siebie nie możemy sobie pozwolić tym bardziej z Chievo. Chyba każdy ma w pamięci kwietniowy mecz, kiedy to remisem 3:3 definitywnie straciliśmy jakiekolwiek szanse na Scudetto. Tak więc do dzieła!
Co do meczu:
Jestem, tak jak pewnie wiekszosc z was, bardzo podekscytowany poczatkiem nowego sezonu! Nie z powodu Diego, nie Melo tylko dlatego ze nareszcie bede ogladac Juventus co tydzien! Cale wakacje czekania to za duzo.

PS. Szkoda ze Giovinco ma kontuzje akurat teraz gdy Del Piero doznal urazu. Mrowa mogla by zagrac od poczatku, ale coz, taka pilka.
- dr.DeV
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
hahah... ; D Rozwaliło mnie to.SadziQ pisze:Szkoda mi alexa,ale zeby nikt nie odniosl kontuzji
Co do meczu to już została tylko godzina i 11 minut i 22 sekundy. Nie mogę się doczekać, start tego sezonu przeżywam z 3 krotnie większą ekstazą niż poprzednie równie ważne. Ten sezon może być przełomowy. W głowie siedzi mi wygrana 3:1 ale dlaczego akurat tak?

- pan Zambrotta
- Juventino
SadziQ, rozwaliłeś mnie kompletnie tym zdjęciem :rotfl: powinien robić za baner JuvePoland
Faworyci już wtopili punkty na starcie, Milan ledwo ledwo. Trzeba pokazać tą zwycięską mentalność o której mówił Ciro i od początku jechać na majstra :twisted:
Faworyci już wtopili punkty na starcie, Milan ledwo ledwo. Trzeba pokazać tą zwycięską mentalność o której mówił Ciro i od początku jechać na majstra :twisted:
- piotrinho1234...
- Juventino
Naprawde warto było nawet za cenę kartki :rotfl: :CSadziQ pisze:Szkoda mi alexa,ale zeby nikt nie odniosl kontuzji
- Bobeknaklo
- Juventino
Skąd masz info o Tiago?
- Bobeknaklo
- Juventino
Tiago - Marchisio - Poulsen
Mocno rezerwowy środek, ciekawe jak sobie poradzą
Mocno rezerwowy środek, ciekawe jak sobie poradzą