Sparing (7.08): JUVENTUS 1-4 Villarreal
- Gajowy Marucha
- Juventino
Swoją drogą co się dzieje ze wszystkimi stacjami RAI? Nie ma na nich głosu i jakiś lektor po włosku mówi, że chyba są problemy z dźwiękiem(nie znam włoskiego, tylko tak się domyślam).Mam nadzieję, że do meczu (oby był w TV) naprawią to.
- Donnie
- Juventino
Stawiam 2:0 dla nas. Nie chciałbym, żeby Treze grał od początku, może wejść na ostatnie 15 - 20 minut, może jako dżoker się sprawdzi.
Bardzo licze na pewną grę z tyłu. Nie chcę, by, jak wielu ekspertów twierdzi, Juventus stał się drugą Barceloną, czyli z zasady strzelał jedną bramkę więcej niż tracił. Wolę by strzelali mniej, ale za to częściej notowali czyste konto. Wkońcu Juventus zawsze słynął z żelaznej obrony, która na niewiele pozwalała przeciwnikowi.
Maninger godnie zastąpi Buffona, o to się nie martwię. W pomocy postawiłbym na Melo (świetny mecz z Villą, jeden z najlepszych na boisku), Camoranesiego i Zanettiego. Przed nimi oczywiście Giovinco. Liczę, że będzie aktywniejszy, niż w poprzednich meczach. Choć trzeba przyznać, że momentami grał dobrze, brakuje jednak płynności, przebłyski to za mało.
A ataku Amauri i Iaquinta/Del Piero.
Bardzo licze na pewną grę z tyłu. Nie chcę, by, jak wielu ekspertów twierdzi, Juventus stał się drugą Barceloną, czyli z zasady strzelał jedną bramkę więcej niż tracił. Wolę by strzelali mniej, ale za to częściej notowali czyste konto. Wkońcu Juventus zawsze słynął z żelaznej obrony, która na niewiele pozwalała przeciwnikowi.
Maninger godnie zastąpi Buffona, o to się nie martwię. W pomocy postawiłbym na Melo (świetny mecz z Villą, jeden z najlepszych na boisku), Camoranesiego i Zanettiego. Przed nimi oczywiście Giovinco. Liczę, że będzie aktywniejszy, niż w poprzednich meczach. Choć trzeba przyznać, że momentami grał dobrze, brakuje jednak płynności, przebłyski to za mało.
A ataku Amauri i Iaquinta/Del Piero.
- Brutalo
- Juventino
Kuźwa, a ja nie mam Rai Uno i pozostaje mi zabawa z Justinem
Liczyłem że mecz da się obejrzeć za pośrednictwem jakiegoś programu al'a TVU albo Sopcast a tu lipa...
A co do meczu to wygramy 8)
Ps. Musiałem gdzieś wylać moje żale...

A co do meczu to wygramy 8)
Ps. Musiałem gdzieś wylać moje żale...
- Donnie
- Juventino
Jeśli chodzi o ligę hiszpańską to masz rację, ale tam średniaki ligowe dużo bardziej odstają poziomem od czołówki, dużo bardziej niż we Włoszech czy Anglii.stahoo pisze:Chyba strzelał 3 więcej niż tracił... :roll:Donnie pisze: Nie chcę, by, jak wielu ekspertów twierdzi, Juventus stał się drugą Barceloną, czyli z zasady strzelał jedną bramkę więcej niż tracił.
A gdy Barcelona trafia na mocniejszego rywala w Europie, obnażane są jej wszystkie braki w defensywie, które może nie tyle wynikają z umiejętności piłkarzy, co ze stylu gry.
- Corcky
- Juventino
Donnie wydaje mi się, ze przesadzasz z tymi brakami w defensywie. W ubiegłym sezonie jedynie Chelsea była lepsza od Barcy. Zresztą nawet w tym dwumeczu Barca straciła ledwie jednego gola. Finał oczywiście bezdyskusyjnie wygrała zasłużenie, z bezbramkowym kontem.
Przypisanie Barcy zasady, ze strzela jedną bramkę więcej niż rywal, raczej nie pasi :naughty: bynajmniej na moje oko
Co do dzisiejszego meczu - liczę na zwycięstwo. Wyniki sparingów niby nie są najważniejsze, ale po prostu oczekuje potwierdzenia moich oczekiwań co do tej drużyny. Juve Ferrary wydaje się być b. mocne
Przypisanie Barcy zasady, ze strzela jedną bramkę więcej niż rywal, raczej nie pasi :naughty: bynajmniej na moje oko
Co do dzisiejszego meczu - liczę na zwycięstwo. Wyniki sparingów niby nie są najważniejsze, ale po prostu oczekuje potwierdzenia moich oczekiwań co do tej drużyny. Juve Ferrary wydaje się być b. mocne

Alessandro Del Piero ole!
- dawid51021
- Juventino
tak łatwo poznać prawdziwego kibica
jak sie kibicuje to kibicuje temu samemu klubowi co wcześniej
jest mnóstwo osób które kibicują klubom które są w formie a jak słabną to sie przerzucają na inny klub
np. kibicowali barcelonie a teraz man utd
przed calciopoli juventusowi natomiast po interowi
to mnie najgorzej wkurza
a co do meczu to będzie napewno ciekawy
jak sie kibicuje to kibicuje temu samemu klubowi co wcześniej
jest mnóstwo osób które kibicują klubom które są w formie a jak słabną to sie przerzucają na inny klub
np. kibicowali barcelonie a teraz man utd
przed calciopoli juventusowi natomiast po interowi
to mnie najgorzej wkurza
a co do meczu to będzie napewno ciekawy
- zebol
- Juventino
W tym meczu chciałbym chociaż na chwilę zobaczyć młodzież: Iago,Ariaudo i Marrone.
No i wynik w tym meczu nieważny ważny jest styl gry. Oby nie był kodowany.
No i wynik w tym meczu nieważny ważny jest styl gry. Oby nie był kodowany.
Juve jesteś drużyną naszych serc na boisku jedenastu bohaterów wygraj niemożliwe i do przodu idz A my pójdziemy za tobą!!!
- Gajowy Marucha
- Juventino
no i zakodowali
przynajmniej mi nie działa.

- maydayxxx
- Juventino
- Mateuszello
- Juventino
jak ma być ta pierwsza jedenastka?
-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero

-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą

-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero