Peace Cup (3): JUVENTUS 2-1 Real Madryt
- Gidi
- Juventino
Mecz zapowiada się wyśmienicie, aczkolwiek wg mnie lepiej jakby Juve nie wygrało tego meczu. Teraz w Juve panuje swoista sielanka. Jest idealnie zarówno w sztabie szkoleniowym jak i wśród piłkarzy. Panuje przekonanie że Juve jest faworytem na każdym froncie, a przydałby się kubeł zimnej wody aby popracować jeszcze ciężej co z pewnością zaprocentuje w trakcie sezonu
- Monte Cristo
- Juventino
A wlasnie bardzo dobrze jakbysmy wygrali ten mecz. Wtedy mamy jeszcze final, a w okresie przygotowaczym kazdy mecz jest wazny.Gidi pisze:Mecz zapowiada się wyśmienicie, aczkolwiek wg mnie lepiej jakby Juve nie wygrało tego meczu. Teraz w Juve panuje swoista sielanka. Jest idealnie zarówno w sztabie szkoleniowym jak i wśród piłkarzy. Panuje przekonanie że Juve jest faworytem na każdym froncie, a przydałby się kubeł zimnej wody aby popracować jeszcze ciężej co z pewnością zaprocentuje w trakcie sezonu
- mnowo
- Qualità Juventino
Gdyby faktycznie panowała sielanka, o jakiej piszesz, to myślę, że Ferrara wypowiadał się w innym tonie niż to robi teraz. Nie dawałby piłkarzom ciągle takiego wycisku na treningach, a i sami zawodnicy nie mówiliby, że mają jeszcze wiele do poprawy. Póki co moim zdaniem mamy optymalne podejście do pracy.Gidi pisze:Mecz zapowiada się wyśmienicie, aczkolwiek wg mnie lepiej jakby Juve nie wygrało tego meczu. Teraz w Juve panuje swoista sielanka. Jest idealnie zarówno w sztabie szkoleniowym jak i wśród piłkarzy. Panuje przekonanie że Juve jest faworytem na każdym froncie, a przydałby się kubeł zimnej wody aby popracować jeszcze ciężej co z pewnością zaprocentuje w trakcie sezonu
- eslk
- Juventino
No tak, jak wygramy, to bedziemy musieli zagrac w finale. Z tym, ze ostatnio rozgrywamy swoje mecze niemal co 3 dni - widac bylo wyrazne zmeczenie u niektorych w potyczce z Koreancami.
Oczywiscie, mimo wszystko, chcialbym, zeby Juve zdobylo ten puchar i 2 banki ; )
Oczywiscie, mimo wszystko, chcialbym, zeby Juve zdobylo ten puchar i 2 banki ; )
- Asta#8
- Qualità Juventino
Za coś takiego to juz bany powinny iść.Vesper pisze:Przepraszam bardzo ale nie doczytałem gdzie można znaleźć transmisję??
Dziękuję za pomoc

http://www.rojadirecta.org/
http://www.myp2p.eu/
http://live-sport-tv.com/
- Niasty
- Juventino
Wreszcie jakiś poważny rywal, który nie będzie nastawiony na obronę. To Real przejmie inicjatywę, a nasza obrona dostanie prawdziwą okazję by się wykazać, bo wiadomo że sparingi z chinolami nie są miarodajne. Na tym etapie przygotowań jesteśmy mocniejsi, Real zmienił taktykę, ustawienie, a w składzie pojawiło się kilka nowych nazwisk. Racja my też przechodzimy mini rewolucje, ale w porównaniu z Realem to mały pikuś. Osobiście nie traktuje tego spotkania jak jakieś szczególne wydarzenia, dla mnie to kolejny sparing mający na celu scalenie drużyny i przećwiczenie wszelakich schematów.
- DeeJay
- Juventino
Dokładnie. Sielanka to panuje wśród wielu kibiców Juventusu. Jeszcze przed startem sezonu wręczyli by Bianconerim potrójną koronę. Bądźmy poważni, każdy punkt trzeba wywalczyć na boisku. Do piłkarzy: praca, praca i jeszcze raz praca. Do kibiców: Więcej pokory.mnowo pisze:Gdyby faktycznie panowała sielanka, o jakiej piszesz, to myślę, że Ferrara wypowiadał się w innym tonie niż to robi teraz. Nie dawałby piłkarzom ciągle takiego wycisku na treningach, a i sami zawodnicy nie mówiliby, że mają jeszcze wiele do poprawy. Póki co moim zdaniem mamy optymalne podejście do pracy.
- JuveR
- Juventino
Nie. Ten mecz pokaże na jakim poziomie jesteśmy, jeżeli chodzi o przygotowanie do sezonu.krystiank pisze:ten mecz pokaze kto lepiej zyskał na tegorocznym mercato .....
To kto zrobił lepsze zakupy ocenimy za rok.
- evilboy
- Juventino
Nastawiam się na ciekawy mecz. Nie od dziś wiadomo, że Real ma piłkarzy świetnie wyszkolonych technicznie i gra piłkę finezyjną. Będzie to więc doskonały test dla naszych obrońców, którzy ostatnio trochę obniżyli loty. Zobaczymy czy nie najmłodszy już Cannavaro (aka Traditore) nadąży za C. Ronaldo.
Juventus z pozyskaniem Diego i przestawieniem się na 4-3-1-2 również zyskał dużo polotu - spotkanie na pewno zostanie rozegrane na wysokim poziomie i będzie obfitować w wiele akcji podbramkowych.
Juventus z pozyskaniem Diego i przestawieniem się na 4-3-1-2 również zyskał dużo polotu - spotkanie na pewno zostanie rozegrane na wysokim poziomie i będzie obfitować w wiele akcji podbramkowych.
- Azrael
- Juventino
Ja co do tego meczu mam tylko jedną obawę - co do naszych obrońców, a głównie tych bocznych. W ostatnich meczach niemal wychodziliśmy z podziwu do tego jak grał Zebina, poza tym Salihamidzic i Molinaro też prezentowali się dobrze, ale to wszystko na tle kiepskich w ofensywie przeciwników. Czemu o nich boję się najbardziej? Ponieważ Real mający kiepski środek (Guti, Gago) będzie starał się raczej rozrzucać piłki do boków na C. Ronaldo czy Robbena (Granero) starając się bardziej omijać nasz środek, w którym mogą grać Melo, Tiago, Zanetti, Marchisio i Camoranesi - "Królewscy", którzy są o wiele mniej zgrani niż my mogą mieć w tym aspekcie z nami kłopoty.
Szykuje się ciekawy mecz, w którym szanse oceniam 50-50. Każdy zespół ma wg mnie podobną ilość atutów, a zdecyduje najpewniej fakt która drużyna zrobiła większe postępy podczas treningów, no i odrobina szczęścia. Stawiam na 2-0 dla nas (Del Piero i Diego), było by pięknie!
Szykuje się ciekawy mecz, w którym szanse oceniam 50-50. Każdy zespół ma wg mnie podobną ilość atutów, a zdecyduje najpewniej fakt która drużyna zrobiła większe postępy podczas treningów, no i odrobina szczęścia. Stawiam na 2-0 dla nas (Del Piero i Diego), było by pięknie!
Pozdrawiam!
- booyak
- Juventino
Ten mecz pokarze tylko i wylacznie to kto jest na dalszym etapie przygotowan. Nie podniecal bym sie zbytnio zwyciestwem ani nie rozpaczal nad porazka. To jest okres przygotowawczy a kto zyskal badz kto stracil na mercato okaze sie najwczesniej poczarkiem czerwca przyszlego rokukrystiank pisze:ten mecz pokaze kto lepiej zyskał na tegorocznym mercato .....
★ ★ ★