Forumowicz od A do Z - vol.2
- Mrówa
- Juventino
Z tego co pamiętam bylem jedną z osób na czarej liscie Diego, która nie zamieściła swojego alfabetu. Niestety w tamtym czasie wyjechałem na 9 miesięczne szkolenie z zakresu czołgania się po rozdrożach, skakanie przez płot po wódkę i stania na baczność przed bandą <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> Ale w razie czego już mnie tam nie ma i jeśli tylko Siewier mnie poprosi to zapodam mój alfabet
- Il Storico
- Juventino
Osobiście uważam,że ta zabawa jest świetna i pozwala ona poznać się bliżej wszystkim użytkownikom.Tą sugestią chciałbym zgłosić chęć uczestniczenia w tej zabawie,jako,że ten kto to wymyślił ma łeb;)Pozdrawiam
- Radek_88
- Qualità Juventino
Najwyzszy czas zeby sobie ten zwyczaj w koncu wpoił.mnowo pisze:Siewier nie ma zwyczaju prosić.Michał`fcj pisze:jeśli tylko Siewier mnie poprosi
Popieram Michala, niech Siewier ladnie poprosi 8)
- mnowo
- Qualità Juventino
Siewier przez ostatnie lata rozliczał się z fiskusem i doliczał sobie ulgę rodzinną na wychowanie dwójki dzieci, teraz zapytali o te dzieci i biedak kombinuje jak może.. To nie powinno długo potrwać.Siewier pisze:Wybaczcie, mam ostatnio kłopoty z urzędem skarbowym i stąd ta obsuwa, bądźcie cierpliwi
- pan Zambrotta
- Juventino
Przestańcie molestować Siewiera, prawda jest taka, że styczeń i luty to nie jest idealny czas na rozpoczęcie zabawy.
Sesja !!!!!!!!!!111111oneoneone
Sesja !!!!!!!!!!111111oneoneone
- KeRmit19
- Juventino
Tak sobie pomyslalem, ze byc moze, gdy zabawa juz ruszy mozna by dodac mozliwosc zadania pytania, dotyczacego oczywiscie napisanego alfabetu. Czy nawet 2 pytan. Przydalby sie do tego osobny temat, gdzie userzy pisaliby swoje zdania pytajace. Przykladowo mozna by odpowiadac na 2 pierwsze pytania lub liczyc pierwsze 3 pytania i dac mozliwosc wyboru odpowiedzi na 2 wybrane przez piszacego alfabet z tych 3. Odpowiedzi wraz z trescia pytan(oraz ich autorem(?)), proponowalbym umieszczac pod alfabetem. Troche pomotalem ale mam nadzieje, ze da sie cos z tej wypowiedzi wywnioskowac.
Rozumiem, ze zabawa rusza po sesji ?
EDIT:
EDIT:
o
Ostatnio zmieniony 19 stycznia 2009, 21:29 przez KeRmit19, łącznie zmieniany 1 raz.
- M.
- Juventino
http://forum.juvepoland.com/viewtopic.php?t=12253KeRmit19 pisze:Tak sobie pomyslalem, ze byc moze, gdy zabawa juz ruszy mozna by dodac mozliwosc zadania pytania, dotyczacego oczywiscie napisanego alfabetu. Czy nawet 2 pytan. Przydalby sie do tego osobny temat, gdzie userzy pisaliby swoje zdania pytajace. Przykladowo mozna by odpowiadac na 2 pierwsze pytania lub liczyc pierwsze 3 pytania i dac mozliwosc wyboru odpowiedzi na 2 wybrane przez piszacego alfabet z tych 3. Odpowiedzi wraz z trescia pytan(oraz ich autorem(?)), proponowalbym umieszczac pod alfabetem. Troche pomotalem ale mam nadzieje, ze da sie cos z tej wypowiedzi wywnioskowac.
?
:roll: