akcja ELEGANCKIE BRELOKI JUVENTUSU !! BRELOKI WYSŁANE!
- Desant.
- Juventino
Czyli co dokładnie? Brelok już z takim wyglądem jak będzie przeznaczony do realizacji?faja69 pisze:Na początku następnego tygodnia będe miał wstępny projekt
Jak zobaczę projekt być może się zdecyduje...
Jeszcze jedno...Wg. mnie (jak i paru innych kolegów) na stronie z herbem nie potrzeba, a nawet nie był by wskazany jakiś napis...
- belial
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Ktos tu pisal ze nie mozna uzyc loga JP, ktore jest (jezeli jest:P) chronione dokladnie takimi samymi prawami jak logo Juventusu. Wiec jezeli chodzi o wykorzystanie obu w/w logosow w jednakowy sposob, to albo oba sa zgodne z prawem, albo oba nie sa
Co do tematu - czy grafiki na breloku beda gradientowe?

Co do tematu - czy grafiki na breloku beda gradientowe?
- faja69
- Juventino
w sumie, racja ale administracja sie nie zgodziła na wykorzystanie loga JP, zresztą i tak ten pomysł z logiem JP na rewersie mało komu sie podobał..
Może jeszcze jeszcze dodać napis JUVENTUS FC nad logiem?
Może jeszcze jeszcze dodać napis JUVENTUS FC nad logiem?
Ostatnio zmieniony 27 maja 2009, 18:36 przez faja69, łącznie zmieniany 1 raz.

- belial
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
A Juventus sie zgodzil? 
Kiedys widzialem wielostopniowo grawerowany brelok, nie wiem dokladnie w jakiej technologii bylo to robione, ale tony bylo widac dzieki zastosowaniu "naciec" pod roznym katem i o roznej glebokosci. dlatego pytalem
ja sie wstrzymam do momentu ustalenia ostatecznego wzoru. pzdr

Kiedys widzialem wielostopniowo grawerowany brelok, nie wiem dokladnie w jakiej technologii bylo to robione, ale tony bylo widac dzieki zastosowaniu "naciec" pod roznym katem i o roznej glebokosci. dlatego pytalem

- KeRmit19
- Juventino
Moim zdaniem brelok powinien byc przede wszystkim przejrzysty i czytelny. Skoro bedzie herb to wiadomo jaki to klub wiec nie widze sensu podpisywania, ze to Juve. Nie ma co naciapac tam nie wiadomo ile wyrazow bo bedzie to malo estetyczne. Glos oddalem na nr 5, choc dla mnie na reversie wystarczyla by sama data.faja69 pisze:i co myślicie o takim froncie breloku? może umieścić nad herbem napis JUVENTUS F.C. ?