Serie A (33): Reggina - Juventus
- Łukasz
- Juventino
Jest źle. Dymisja Ranierego wisi na włosku. Jak nie chce odejść już dzisiaj - niech działa.
Straciłem cierpliwość do Molinaro.
Straciłem cierpliwość do Molinaro.
- white_wolv
- Juventino
Podobnie jak ten faul bramkarza przy pustej bramce. Tylko zolta ?Lypsky pisze:Na koniec słówko o arbitrze, który postanowił dostosować się do naszej gry. Kosa w nogi DP w polu karnym? Gramy dalej. Kosa Marchisio na minimum żółtą kartkę (śmiało mógł dać czerwoną)? Nic się nie stało.
Przynajmniej nasza czworka (Camor, DP , VI i Nedved) gryzie trawsko. Niestety nie dosc ze graja sami na 11 ( a momentami 12) to wyraznie brakuje szczescia .
Bedzie ciezko.
Moonk - slabsze momenty sie zdarzaja kazdemu, jednak jak dla mnie idiotyczne jest chwalenie sie wszysktim jak to olewasz mecz bo Juventus nie gra tak jak sobie wymarzyles.
- Donnie
- Juventino
Ten sędzia to chyba przedtem w jakiejś okręgówce albo na turniejach halowych o puchar burmistrza sędziowal. Masakra!
Co do postawy naszych to już nie mam sily komentować. Zawodnicy Regginy swobodnie przedostają się w okolice naszego pola karnego, a obrona tylko się cofa. Liczę jednak, że w II polowie coś ustrzelimy, bo kilka sytuacji już bylo.
Co do postawy naszych to już nie mam sily komentować. Zawodnicy Regginy swobodnie przedostają się w okolice naszego pola karnego, a obrona tylko się cofa. Liczę jednak, że w II polowie coś ustrzelimy, bo kilka sytuacji już bylo.
- Miczał
- Juventino
Zero kreatywności, gramy (??) jak drwale, bez polotu, jedynie Camoranesi coś próbuje szarpnąć. Przedtem brak pomysłu nadrabiali bieganiem, gryźli trawę aż miło, a obecnie lipa kompletna. Co to jest? Niech chociaż Amauriego wpuści bo on się też stara, a nie Poulsena żeby bronić (?!) wyniku 0-1 dla Regginy. Ten mecz jest po prostu smutny.
Niech tylko Ranieri powie że 3 miejsce nie jest złe jest progres to chyba z krzesła spadnę.
Pozdro.
Niech tylko Ranieri powie że 3 miejsce nie jest złe jest progres to chyba z krzesła spadnę.
Pozdro.
- Pinturicchio1987
- Juventino
Ostatnia akcja śmiało sędzia mógł pokazać czerwoną kartkę bramkarzowi!!!! Jak wam się wydaje? W ogóle nie dość, że my słabizna to jeszcze sędzia fatalnie. Marzę o Juve sprzed zdegradowania do serii B. Wtedy właściwie nikt nie mógł się z nami równać... A o Rainierim to już sam nie wiem co myśleć, lubię go, no ale...
- Buffon_fan
- Juventino
Bez przesady...
Nie gramy tak żle
Brakuje nam szczęścia bo mieliśmy 2 naprawde bramkowe szanse i powinien być karny. W końcu Del Piero coś robi. Powodzenia Juventus w drugiej połowie.
PS. NA drugą połowę pewnie wejdzie Marchioni za Camora
Brawo dla Ranierego za ustawienie składu

Nie gramy tak żle
Brakuje nam szczęścia bo mieliśmy 2 naprawde bramkowe szanse i powinien być karny. W końcu Del Piero coś robi. Powodzenia Juventus w drugiej połowie.
PS. NA drugą połowę pewnie wejdzie Marchioni za Camora

- Kubba
- Juventino
Wstyd! Bo jak inaczej można nazwac to co wyprawiają piłkarze Juve... Ostania drużyna Serie A ogrywa 29-krotnego mistrza Włoch. Przecież to jest nie wyobrażalne. Piłkarze Regginy mijają Naszą defensywę jak taczkę z gnojem. To co dziś wyprawia defensywa jest po prostu śmieszne. Nie mówie tutaj tylko o obrońcach, ale także o defensywnych pomocnikach. Jak tacy piłkarze mogą grac w Juve skoro, najsłabsi piłkarze we Włoszech robią ich jak chcą?!
Krew mnie zalewa jak widze to co wyprawiają Nasi piłkarze.
Jedynie na dobre słowa zasługuje Nedved i Iaquinta. Oni walczą , biegają i starają się strzelic. Temu drugiemu nie wiele brakowało w dwóch sytuacjach.
Del Piero w sumie także sobie radzi, ale reszta? Koszmar.
Na boisko musi wejśc Amaurim, bo kto inny poprowadzi Nas do wyrównania(
)...
Masakra!
Krew mnie zalewa jak widze to co wyprawiają Nasi piłkarze.
Jedynie na dobre słowa zasługuje Nedved i Iaquinta. Oni walczą , biegają i starają się strzelic. Temu drugiemu nie wiele brakowało w dwóch sytuacjach.
Del Piero w sumie także sobie radzi, ale reszta? Koszmar.
Na boisko musi wejśc Amaurim, bo kto inny poprowadzi Nas do wyrównania(

Masakra!
- Dianabol
- Juventino
dlaczego piszesz cos czego nie sprawdziles nie zdarzylo sie jeszcze w tym sezonie ze jak Juve stracilo pierwsze gola to wygralo mecz:(PietroBosman pisze:Spokojnie Panowie.
W tym roku już tak bywało,że Juve schodziło do szatni z niekorzystnym wynikiem by w drugiej połowie zgnębić przeciwnika....i tego się trzymajmy bo co nam pozostało?
- JuveLethal
- Qualità Juventino
Swiete slowa i niestety prawdziwe...Lypsky pisze:Szkoda mi zawodników takich jak Buffon czy Camoranesi, wspaniałych piłkarzy, którzy grają w jednym zespole z amatorami
A Puggioni powinien wyleciec od razu z boiska - za takie wejscie poza polem karnym to jest wylot od razu. Alex tez ewidentnie faulowany w polu karnym... ale bramka z gry sie nie nalezala w ogole. Czy kazdy nastepny mecz Juve bedzie tym najgorszym w sezonie?

- SirRose
- Juventino
Postawa Juve to ostatnio tragedia, nawet nie wiem co mam pisać. Jest mi przykro i źle. Czekam na zmiany ale mam wrażenie, że poczekam na nie długo. CR, Secco, Blanc muszą odejść - to są urodzeni loozerzy, ich obecność w Juve to skandal. Musimy być cierpliwi i tyle...
- Pinturicchio1987
- Juventino
A z Bologną to chyba nie graliśmy co nie???Dianabol pisze:dlaczego piszesz cos czego nie sprawdziles nie zdarzylo sie jeszcze w tym sezonie ze jak Juve stracilo pierwsze gola to wygralo mecz:(PietroBosman pisze:Spokojnie Panowie.
W tym roku już tak bywało,że Juve schodziło do szatni z niekorzystnym wynikiem by w drugiej połowie zgnębić przeciwnika....i tego się trzymajmy bo co nam pozostało?
- Daw
- Juventino
Dał mu żołtą.Lypsky pisze:. Kosa Marchisio na minimum żółtą kartkę (śmiało mógł dać czerwoną)? Nic się nie stało.
Zaraz mnie chyba rozerwie z tym "arbitrem" :!: Brak karnego? Tylko żółta dla tego zapaśnika "bramkarza"? Zaraz padne.
O składzie nic nie pisze, bo wszyscy wiedzą o to chodzi. Ja mam tylko takie pytanie: czemu my zawsze gramy ciągle gorszym skrzydłem? Lazio - na lewej Gio, prawa MM, gramy prawą stroną. Dziś - lewa Nedved, prawa Mauro, gramy częściej lewa.

Aha i jeszcze coś, czy Ranieri trenuje z nimi wogóle stałe fragmenty? Jak nie ma Gio, to same strzały są z rzutów wolnych. 20m - strzelamy, 100m - strzelamy.
Tak jak na początku sezonu broniłem Ranieriego, mniej więcej, to teraz już go mam kompletnie, serdecznie dość. Jak Gio, uznawany za najlepszego młodego piłkarza w Italii niemal przez każdego eksperta, może tak mało grać? To jest absurd, przecież Nedved oprócz tego, że biega, to nic nam nie daje. Gio na jego miejscu zrobił by 3 razy więcej. A Alex z tymi swoimi strzałami też mnie już rozwala. Boże, wole żeby nas już nawet Ciro prowadził.