Serie A (32): Derby d'Italia JUVENTUS 1-1 Inter
- kubus1
- Juventino
proponuję takie COŚ. Buffon, Molinaro, Legrottaglie, Chiellini, Zebina- (teraz to nad czym wszyscy się zastanawiają) Giovinco, Poulsen, Nedved i Marchionni- Iaquinta i Del Piero. Dlaczego Alex? jest kapitanem i chcby był w słabszej formie to przeciwko interowi da z siebie więcej niż zwykle. Tak samo Camoranesi, którego niestety dziś zabraknie. On miał zawsze szczęście do interu. Jestem przekonany że jeśli zagra Giovinco to będzie dobrze.
dla przypomnienia;]
dla przypomnienia;]
- artur_89
- Juventino
- Podziekował: 21 razy
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Dragon pisze:Seba na ławcePo ostatnim meczu jetem już w 100% pewny, że w Juve nie ma miejsca dla siwego i Seby. Albo w porę wywalą pseudotrenera albo stracimy prawdziwą perłę.
FORZA JUVENTUS!!! :!:
A czy kibice nie potrafią się odezwać na trybunach, mało to razy wołano o danego piłkarza i trener go wpuścił, bo widział jak trybuny go miażdżą. Niech w końcu turyńczycy dadzą do zrozumienia siwemu, że chcą Sebę w 1 składzie. ;/
- juveluck
- Juventino
Przyśpiewki dla Giovinco nie raz można z trybun usłyszeć...artur_89 pisze:Dragon pisze:Seba na ławcePo ostatnim meczu jetem już w 100% pewny, że w Juve nie ma miejsca dla siwego i Seby. Albo w porę wywalą pseudotrenera albo stracimy prawdziwą perłę.
FORZA JUVENTUS!!! :!:
A czy kibice nie potrafią się odezwać na trybunach, mało to razy wołano o danego piłkarza i trener go wpuścił, bo widział jak trybuny go miażdżą. Niech w końcu turyńczycy dadzą do zrozumienia siwemu, że chcą Sebę w 1 składzie. ;/

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- pan Zambrotta
- Juventino
Sytuacja dla nas trudna, bo jeśli oni przegrają to nic złego się nie stanie. Jak my przegramy, jeszcze bardziej się pogrążymy. A jak my wygramy, to :
Sezon przegrany, jedynie Coppa Pietrucha może zmniejszyć rozmiar porażki.
Dla mnie te derby straciły połowę swojego blasku, ręce mi się będą pocić zapewne dopiero za pół roku, jak dojdzie do nowego rozdania kart we Włoszech.
Walczmy o 2. miejsce ( :shock: ), o honor, dla kibiców którzy zapewne stworzą świetny spektakl na Olimpico. Z jednej strony tyle patosu, z drugiej strony trójkąt: "Grygera-Poulsen-Marchionni" biegający po prawej stronie...
...nie wierzę, że jeśli pewnie wygramy np. 3:0 powściągniemy choć trochę krytykę i nieuchronny "lincz".Dragon pisze:Niech pokażą, że mają jaja, inaczej nie będę się wzbraniał od ostrej krytyki.
Sezon przegrany, jedynie Coppa Pietrucha może zmniejszyć rozmiar porażki.
Dla mnie te derby straciły połowę swojego blasku, ręce mi się będą pocić zapewne dopiero za pół roku, jak dojdzie do nowego rozdania kart we Włoszech.
Walczmy o 2. miejsce ( :shock: ), o honor, dla kibiców którzy zapewne stworzą świetny spektakl na Olimpico. Z jednej strony tyle patosu, z drugiej strony trójkąt: "Grygera-Poulsen-Marchionni" biegający po prawej stronie...
- Lypsky
- Juventino
Ja zaskoczę, od pierwszej minuty chcę zobaczyć DP i Nedveda (mam nadzieję, że Ranieriemu uda się to pogodzić to z występem Giovinco), kto jak nie oni mogą zapewnić nam dziś zwycięstwo. Prawa strona prezentuje się niesamowicie, do tego gwiazda Poulsen i jedziemy. Liczę na zwycięstwo i tylko z tego będę zadowolony.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- szczerbi
- Juventino
Po ostatnich wynikach morale drużyny pewnie spadły, ale Juventus jest drużyną, która niesamowicie motywuje się na mecze z trudnymi przeciwnikami, dlatego liczę na wyrównany mecz (szczególnie, że w Turynie). Ja chciałbym zobaczyć następującą jedenastkę:
Buffon
Zebina Legrottaglie Chiellini Molinaro
Marchionni Tiago Nedved/Poulsen Giovinco
Iaquinta Amauri/Trez
Buffon
Zebina Legrottaglie Chiellini Molinaro
Marchionni Tiago Nedved/Poulsen Giovinco
Iaquinta Amauri/Trez
- Konrad_cmf_
- Juventino
Mecz na ktory czekam z zapartym tchem. Nie liczy sie dla mnie juz róznica pktowa, pogodzilem sie z takim stanem, a wrecz spodziewalem. To jest mecz w ktorym chce widziec Juve zdeterminowane gnebic i karac graczy interu na kazdej pozycji. Zmobilizowane by pokazac wyzszosc nad rywalem. Tak jak nie moglem odcierpiec dennej postawy w Mediolanie, tak teraz ciezko bedzie mi patrzec jak nasi gracze wala glowa w mur, bez zadnej koncepcji i przekonania. Nie dopuszczam porazki...
Forza
W sklad nie chce mi sie bawic.. ma wyjsc zwycięski
Forza

W sklad nie chce mi sie bawic.. ma wyjsc zwycięski

- JuveLethal
- Qualità Juventino
Taki sklad wychodzi na Inter

To sa jakies kpiny? Giovinco, Amauri, Zebina na lawce?> Paranoja
Ranieri mnie dobija...

To sa jakies kpiny? Giovinco, Amauri, Zebina na lawce?> Paranoja

Ranieri mnie dobija...
Ostatnio zmieniony 18 kwietnia 2009, 20:07 przez JuveLethal, łącznie zmieniany 1 raz.
- Kamex22
- Juventino
Ranieri to jest chyba czlowiek z jakims problemem psychicznym, ewntualnie juz ze starosci tak ma. Kiedys jeszcze bronilem go ale teraz juz od paru miesiecy nie moge z nim. Normalnie chyba osiol z zoo by sie bardziej na trenera nadawal. DP ktory gra za to ze jest DP, to co jak zostanie ranieri to w wieku 50 lat Dp bedzie o lasce za przeciwnikami biegal? moze to jeszcze nie oficjalny sklad....
EDIT: A jednak!! tylko ze zamiast Amauriego na lawce ten wybryk pilkarskiej natury Kne cos tam.... noz sie w kieszeni otwiera...
EDIT: A jednak!! tylko ze zamiast Amauriego na lawce ten wybryk pilkarskiej natury Kne cos tam.... noz sie w kieszeni otwiera...
- ewerthon
- Juventino
Ta jedenastka wygląda tragicznie. Grygera, Marchionni, Poulsen, Tiago i Nedved nie powinni grać w pierwszym składzie. Wiem, że są kontuzje, ale z czym do ludzi 
Obawiam się o wynik tego meczu. Remis będzie naprawdę dobrym rezultatem.
EDIT: i jeszcze Del Piero :roll:

Obawiam się o wynik tego meczu. Remis będzie naprawdę dobrym rezultatem.
EDIT: i jeszcze Del Piero :roll:
- Kamex22
- Juventino
widze ze w skladzie interu tez dzis kaleki od pierwszych minut
Figo chociazby, mourinho posadzil santona i maxwella, zobaczymy jak to bedzie wygladac. Nie zebym komus zle zyczyl ale rok temu nasz Miś zlamal noge jednemu z tych chlopkow roztropkow... a historia lubi sie powtarzac 

- Vincitore
- Juventino
[quote="gladston"Poulsen, Tiago nie powinni grać w pierwszym składzie. [/quote]
To kto skoro Sissoko i Zanetti są kontuzjowani, a Marchisio ma kartki.
Co nie zmienia składu że kolega ma racje. Skład jest tragiczny. Szczególnie już mi się trochę odechciało tego meczu jak zobaczyłem Marchionniego.
To kto skoro Sissoko i Zanetti są kontuzjowani, a Marchisio ma kartki.
Co nie zmienia składu że kolega ma racje. Skład jest tragiczny. Szczególnie już mi się trochę odechciało tego meczu jak zobaczyłem Marchionniego.