Wszystko o FC Genoa 1893
- hara
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Nie rozumiem, jak Wy po takim czasie możecie jeszcze roztrząsać tę sytuację, jakby miało to coś zmienić... Następna kolejka już za nami, po której genoa wskoczyła na czwarte miejsce. To tak co do tematu.
Capo di tutti capi
- slay_mac
- Juventino
http://goal.com/en/news/1717/editorial/ ... ears-genoa
Ciekawy artykuł. Pokazuje jacy ludzie zajmują się transferami w Juve, a jacy w Genoi.
Ciekawy artykuł. Pokazuje jacy ludzie zajmują się transferami w Juve, a jacy w Genoi.
- Marcin_ACM
- Milanista
i Secco też, i Secco też, przyjaaacieeelem Milanu jest 

- Notch
- Juventino
Zdecydowanie przesadzaja. Secco dokonal przynajmniej 3 bardzo dobre transfery, tj VI Amauri i Sissoko. Dodatkowo uwazam ze Manniger i Brazzo takze sa trafnymi zakupami, oczywiscie na lawke. Choc wiadomo ze moglo by byc duzo lepiej.
A Genua? Polowa ich zawodnikow jest wypozyczona z Juve

No baastahoo pisze: To naprawdę mądra wypowiedź!
- Okoni
- Juventino
Ilu? Ja doszukałem się jednego, a mianowicie - D. Criscito.Notch pisze:Zdecydowanie przesadzaja. Secco dokonal przynajmniej 3 bardzo dobre transfery, tj VI Amauri i Sissoko. Dodatkowo uwazam ze Manniger i Brazzo takze sa trafnymi zakupami, oczywiscie na lawke. Choc wiadomo ze moglo by byc duzo lepiej.
"Przed meczem wiedzieliśmy, że BATE będzie grać w ten sposób, a i tak nas zaskoczyli." - Claudio Ranieri
- -10-
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Jeszcze Ruben Oliviera i Raffaele Palladino.Okoni pisze:Ilu? Ja doszukałem się jednego, a mianowicie - D. Criscito.Notch pisze:Zdecydowanie przesadzaja. Secco dokonal przynajmniej 3 bardzo dobre transfery, tj VI Amauri i Sissoko. Dodatkowo uwazam ze Manniger i Brazzo takze sa trafnymi zakupami, oczywiscie na lawke. Choc wiadomo ze moglo by byc duzo lepiej.
- JuveR
- Juventino
Palladino jest na zasadzie współwłasności, jak sądzę Olivera również.-10- pisze:Jeszcze Ruben Oliviera i Raffaele Palladino.Okoni pisze:Ilu? Ja doszukałem się jednego, a mianowicie - D. Criscito.Notch pisze:Zdecydowanie przesadzaja. Secco dokonal przynajmniej 3 bardzo dobre transfery, tj VI Amauri i Sissoko. Dodatkowo uwazam ze Manniger i Brazzo takze sa trafnymi zakupami, oczywiscie na lawke. Choc wiadomo ze moglo by byc duzo lepiej.
Co do tych transferów to Genoa zrobiła dobre transfery, ale z tym jedynym udanym transferem to przesadzili. A Manninger? Iaquinta? Amauri? Marchisio? Giovinco? De Ceglie? Salihamidzic też nie gra wcale tak fatalnie.
Ostatnio zmieniony 15 kwietnia 2009, 21:43 przez JuveR, łącznie zmieniany 1 raz.
- kamilu_87
- Juventino
- JuveR
- Juventino
No bo jednak trzeba ich było do klubu sprowadzić z wypożyczenia. Co nie zmienia faktu że uważanie Sissoko jako jedyny dobry transfer jest przesadą.kamilu_87 pisze:Czemu przypisujesz naszych wychowanków pod udane transfery naszego geniusza ?JuveR pisze:...ale z tym jedynym udanym transferem to przesadzili. A Manninger? Iaquinta? Amauri? Marchisio? Giovinco? De Ceglie? Salihamidzic też nie gra wcale tak fatalnie.
Broń Boże, zwolennikiem Secco nie jestem, ale jednak coś mu się udało, nawet jeśli przez przypadek

- Okoni
- Juventino
Tak jak napisał JuveR Palladino jest w Genoi na zasadzie współwłasności, a nie na wypożyczenia. Genoa zapłaciła za połowę jego karty bodajże 5 mln. €. A co do Olivery to on w ogóle jest jeszcze naszym piłkarzem?-10- pisze:Jeszcze Ruben Oliviera i Raffaele Palladino.Okoni pisze:Ilu? Ja doszukałem się jednego, a mianowicie - D. Criscito.Notch pisze:Zdecydowanie przesadzaja. Secco dokonal przynajmniej 3 bardzo dobre transfery, tj VI Amauri i Sissoko. Dodatkowo uwazam ze Manniger i Brazzo takze sa trafnymi zakupami, oczywiscie na lawke. Choc wiadomo ze moglo by byc duzo lepiej.
"Przed meczem wiedzieliśmy, że BATE będzie grać w ten sposób, a i tak nas zaskoczyli." - Claudio Ranieri
- JuveR
- Juventino
Chyba jednak jest w jakimś stopniu naszym piłkarzem, bo często jest wymieniany w newsach z notami piłkarzy wypożyczonych z Juventusu lub którego mamy 50%Okoni pisze:Tak jak napisał JuveR Palladino jest w Genoi na zasadzie współwłasności, a nie na wypożyczenia. Genoa zapłaciła za połowę jego karty bodajże 5 mln. €. A co do Olivery to on w ogóle jest jeszcze naszym piłkarzem?-10- pisze:Jeszcze Ruben Oliviera i Raffaele Palladino.Okoni pisze:
Ilu? Ja doszukałem się jednego, a mianowicie - D. Criscito.

- JuveLethal
- Qualità Juventino
Tak patrze na gre Criscito z Lazio i trzeba przyznac ze chlopak zrobil duze postepy. Widac przede wszystkim u niego wiekszy spokoj w grze, nie ma takiego chaosu, co bylo widac w Juve w poprzednim sezonie. Mysle ze moze z niego byc jeszcze bardzo dobry obronca, trzeba mu sie uwaznie przygladac 
- leniup
- Redaktor
KAPITALNE derby Genui. Niezwykła walka, niezwykła dramaturgia, gole, czerwone kartki - wszystko co w futbolu najlepsze widziałem w tym spotkaniu. No i znakomity Criscito - on musi wrócić do Juventusu, jest już gotowy na mecze na najwyższym poziomie i będzie OGROMNYM wzmocnieniem.
Radość Gasperiniego i reszty ekipy Genoy po trzeciej bramce Milito wprost nie do opisania. Cieszyli się jakby zdobyli Puchar Mistrzów Europy. Szkoda, że Juve nam nie dostarcza ostatnio powodów do radości...
Radość Gasperiniego i reszty ekipy Genoy po trzeciej bramce Milito wprost nie do opisania. Cieszyli się jakby zdobyli Puchar Mistrzów Europy. Szkoda, że Juve nam nie dostarcza ostatnio powodów do radości...
- JuveLethal
- Qualità Juventino
Derby Genui
NIE - SA - MO - WI - TY mecz !!!
Po prostu to co sie tam dzialo - szok. Doping - po prostu lepszy niz na meczach PL. Takiego czegos dawno nie widzialem.
Jesli ktos nie ogladal to za duzo zeby strzeszczac. Ale w momencie kiedy Palla wyszedl na 2 kontra bramkaz to po prostu byl szal na trybunach. Do tego komentarz Compagnioliego - po prostu bajka. Nie jestem fanem tych druzyn ale przy ostaniej bramce szalalem z radosci, sam sie sobie dziwie
A to co sie tam dzialo - szal to za malo powiedziane, to bylo tak jakby Genoa wlasnie wygrala CL 
Smiem twierdzic ze w Genui jest najlepszy doping w Serie A - to co tam sie dzieje to trudno opisac.
Widac bylo ze panuje niesamowite napiecie chociazby po tym co sie dzialo pod koniec , to po prostu byly walki uliczne
3 czerwone kartki - a powinno byc 6 jak nie wiecej
A tak w ogole Milito - geniusz. To jak gra - panowanie nad pilka, ustawienie sie, strzal , drybling , wypracowaie pozycji do strzalu - mistrzostwo !
NIE - SA - MO - WI - TY mecz !!!

Po prostu to co sie tam dzialo - szok. Doping - po prostu lepszy niz na meczach PL. Takiego czegos dawno nie widzialem.
Jesli ktos nie ogladal to za duzo zeby strzeszczac. Ale w momencie kiedy Palla wyszedl na 2 kontra bramkaz to po prostu byl szal na trybunach. Do tego komentarz Compagnioliego - po prostu bajka. Nie jestem fanem tych druzyn ale przy ostaniej bramce szalalem z radosci, sam sie sobie dziwie

Smiem twierdzic ze w Genui jest najlepszy doping w Serie A - to co tam sie dzieje to trudno opisac.
Widac bylo ze panuje niesamowite napiecie chociazby po tym co sie dzialo pod koniec , to po prostu byly walki uliczne

A tak w ogole Milito - geniusz. To jak gra - panowanie nad pilka, ustawienie sie, strzal , drybling , wypracowaie pozycji do strzalu - mistrzostwo !
- białas
- Juventino
może coś więcej? co się dokładnie wydarzyło?JuveLethal pisze:Widac bylo ze panuje niesamowite napiecie chociazby po tym co sie dzialo pod koniec , to po prostu byly walki uliczne3 czerwone kartki - a powinno byc 6 jak nie wiecej