PW (1/4): JUVENTUS 0-0 K:4-3 Napoli
- Moonk
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Po pierwszej połowie widać, że obie drużyny są w dołku jednak Juve jest lepsze od Napoli mimo wszystko, które gra tylko kontrę teraz. Szkoda De Ceglie- szpital się powiększa
niestety zmiana na gorszego Molinaro i jego typowe wrzutki, patrzmy na piłkę bądź zamykamy oczy i walimy na wiwat, a może się uda. Przez pierwsze minuty podobał mi się Marchionni nawet potem przygasł może zmęczenie? Tak sobie myślałem przez dłuższą części gry, że gramy w 10 bo znowu Iaquinta kilka razy popchnął piłkę. Jak dla mnie Camoranesi do środka powinien wejść za Poulsena który mnie nie przekonuje bądź za Marco, i w ataku Treze za Iaquinte, chociaż DP też się strasznie męczy na boisku. Cieniutko mecz do jednej bramki ogólnie

Ostatnio zmieniony 04 lutego 2009, 21:43 przez Moonk, łącznie zmieniany 1 raz.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Nie jest najgorzej. Bramki póki co jeszcze dla naszych nie oglądaliśmy, ale niewątpliwie wisi to w powietrzu, bo nie mam żadnych wątpliwości, że w tym spotkaniu to Juve jest ekipą lepszą, lepiej zorganizowaną... Brakuje tylko kropki nad przysłowiowym "i". Oczywiście nasi nie grają jakoś supero, ale będzie dobrze - w tym spotkaniu liczy się przede wszystkim wynik 

Ostatnio zmieniony 04 lutego 2009, 21:45 przez mrozzi, łącznie zmieniany 1 raz.
Wlasnie sie przyzwyczailismy i ja przynajmniej juz nie moge tego zniesc... Nonszalancja DP jestszkodliwa dla drozyny.Lypsky pisze:To jeszcze nie przyzwyczailiścię się, że Del Piero nie potrafi podać?
- Lugi997
- Juventino
Tak jak wszyscy powiedzieli powtórzę po raz kolejny Del Piero dziś gra taki piach, że oczy bolą. Iaquinta zagubiony, w sumie też dostaje trudne piłki. Giovinco stara się ale to też jeszcze bardzo słabo mu wychodzi. W pomocy najlepiej wg mnie Poulsen, gra dziś lepiej od Sissoko, dużo przerzuca i także próbuje bezpośrednio do napastników. Obrona bardzo poprawnie, Legro chyba najlepiej czyści, Molinaro póki co w ogóle nie potrafi dośrodkować, co mnie też już strasznie boli bo tak poza tym bardzo go lubię.
- Juve Master
- Juventino
Indolencja i żałość w grze Nedveda mnie przeraża. Po co on ściągał Sebastiana to tylko on sam wie...
Oby nie doszło do karnych bo mi pikawa wyskoczy...
Oby nie doszło do karnych bo mi pikawa wyskoczy...
- Moonk
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Całej drużynie należy się porządny odpoczynek, widać jak zawodnicy meczą się na boisku dla mnie osobiście to jest aż smutne. Rozumiem, że teraz karne? bo nie wyobrażam sobie tej kopaniny przez kolejne 30 minut, btw pod koniec 90 minut Napoli ładnie nacisnęło, a my i tak powinniśmy wygrać ten mecz bo Treze w ostatniej minucie zdobył prawidłowego gola.. 
EDIT: To mamy dogrywkę, będzie masakra czuje

EDIT: To mamy dogrywkę, będzie masakra czuje
Ostatnio zmieniony 04 lutego 2009, 22:42 przez Moonk, łącznie zmieniany 1 raz.
Chyba tylko my mamy trenera ( poprawcie mnie jesli sie myle ), ktory na 30min przed koncem meczu zdejmuje najelpszego zawodnika z boiska. W tym momencie pobyt na boisku Treze stal sie daremny bo po prostu nie mial kto mu dograc pilki.
Szkoda nieuznanej bramki z ostatniej minuty.
Szkoda nieuznanej bramki z ostatniej minuty.
- Nevermind
- Juventino
Co do meczu.
Del Piero zagral fatalnie. To co wyprawial wolalo o pomste do nieba.
Marchionniego w dalszym ciagu nie jestem w stanie ogladac.
W zasadzie to chyba nikt nie zasluzyl na wieksze wyroznienie. Chociaz podobala mi sie gra w defensywie Melberga.
Zaden z skrzydlowych obroncow nie potrafi dosrodkowac. Chyba raz wyszlo dosrodkowanie Molinaro.
Czas na dogrywke.
Remis jak na razie sprawiedliwy.
Wierze, ze Trezeguet trafi ponownie a bramka tym razem zostanie uznana.
PS: Ooops.. Chyba w tym meczu nie pisane jest nam zdobycie bramki.
Del Piero zagral fatalnie. To co wyprawial wolalo o pomste do nieba.
Marchionniego w dalszym ciagu nie jestem w stanie ogladac.
W zasadzie to chyba nikt nie zasluzyl na wieksze wyroznienie. Chociaz podobala mi sie gra w defensywie Melberga.
Zaden z skrzydlowych obroncow nie potrafi dosrodkowac. Chyba raz wyszlo dosrodkowanie Molinaro.
Czas na dogrywke.
Remis jak na razie sprawiedliwy.
Wierze, ze Trezeguet trafi ponownie a bramka tym razem zostanie uznana.
PS: Ooops.. Chyba w tym meczu nie pisane jest nam zdobycie bramki.
Ostatnio zmieniony 04 lutego 2009, 22:46 przez Nevermind, łącznie zmieniany 1 raz.
- stahoo
- Juventino
A może ten najlepszy zawodnik był już zmeczony. Tego nie wiadomo.^FAZZI^ pisze:Chyba tylko my mamy trenera ( poprawcie mnie jesli sie myle ), ktory na 30min przed koncem meczu zdejmuje najelpszego zawodnika z boiska.
Dla mnie dzisiaj Ranieri "gra" na plus.