Serie A (22): JUVENTUS 2-3 Cagliari
- Wlodar
- Juventino
Witam to mój pierwszy Post ;D
Co do wypowiedzi Dacina to mało prawdopodobne jest Iaquinta od pierwszej jak i Giovnico prędzej De Ceglie za Nedveda
No ale zobaczymy co wymyśli Ranieri
P.S
Jest moze link do oglądania tego spotkania na necie ale nie przez jakies programy w stylu Sopcast? po prostu w przeglądarce ?
Co do wypowiedzi Dacina to mało prawdopodobne jest Iaquinta od pierwszej jak i Giovnico prędzej De Ceglie za Nedveda

P.S
Jest moze link do oglądania tego spotkania na necie ale nie przez jakies programy w stylu Sopcast? po prostu w przeglądarce ?
- dzakson88
- Juventino
Witaj, oto kilka linków:Wlodar pisze:jest moze link do oglądania tego spotkania na necie ale nie przez jakies programy w stylu Sopcast? po prostu w przeglądarce ?
http://www.atdhe.net/live-tv-2810.html
http://www.rojadirecta.com/justin/kayfan
http://www.rojadirecta.com/justin/psn_1
http://www.rojadirecta.com/justin/campeontv
http://www.rojadirecta.com/ustream/442913/1793
http://www.rojadirecta.com/justin/moutinho2
http://live.palmtv.ru/cgi-bin/index.cgi?Ch=7
Więcej na stronach:
http://www.rojadirecta.com/ (szukaj w spisie meczu Juventus-Cagliari)
http://www.soccer-live.pl/transmisje.php?id=sobota
Siema Siema Pozdro Pozdro - jak to mówił ostatnio jeden z forumowych lingwistów

- Corcky
- Juventino
http://www.myp2p.eu/ - tu poszukaj i przy dostępnych transmisjach Juve klikaj w link gdzie jest "Media Player".Wlodar pisze: Jest moze link do oglądania tego spotkania na necie ale nie przez jakies programy w stylu Sopcast? po prostu w przeglądarce ?

Alessandro Del Piero ole!
- slay_mac
- Juventino
Niestety na www.myp2p.eu znajduje się komunikat:
Szkoda to była świetna strona.
Widzę, że niektórzy piszą o Giovinco w pierwszym składzie na skrzydle. Też bardzo chętnie bym to zobaczył, ale Gio jest kontuzjowany. W takim wypadku mam nadzieję na występ DC, bo gry Nedveda od wielu meczy nie trawię. Byłoby też przyjemnie zobaczyć Davida na boisku przez co najmniej 30 minut, niestety nasz trener nie uznaje zmian przed 75-80 minutą gry...
Kod: Zaznacz cały
Because of pending legal proceedings, Myp2p has removed all links in the following competions:
Elitserien - SM-Liga - NHL - Swedish Allsvenskan - Italian Serie A - English Premier
League - Dutch Eredivisie.
Once a judgment has been given, we will notify you of the outcome.
Widzę, że niektórzy piszą o Giovinco w pierwszym składzie na skrzydle. Też bardzo chętnie bym to zobaczył, ale Gio jest kontuzjowany. W takim wypadku mam nadzieję na występ DC, bo gry Nedveda od wielu meczy nie trawię. Byłoby też przyjemnie zobaczyć Davida na boisku przez co najmniej 30 minut, niestety nasz trener nie uznaje zmian przed 75-80 minutą gry...
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Bardzo żywy mecz. Juve niby od początku atakowało, ale Cagliari ich zaskoczyło.
Pytanie - był aut czy nie był? Raczej tak... Sytuacja trudna. Ważne, że wygrywają i kontrolują grę. Niech strzelą coś jeszcze w drugiej dla pewnego wyniku.
PS - jak to było z tą kartką dla Kielona, bo wtedy mi transmisja na chwilę padła i nie widziałem powtórki?
Pytanie - był aut czy nie był? Raczej tak... Sytuacja trudna. Ważne, że wygrywają i kontrolują grę. Niech strzelą coś jeszcze w drugiej dla pewnego wyniku.
PS - jak to było z tą kartką dla Kielona, bo wtedy mi transmisja na chwilę padła i nie widziałem powtórki?
Ostatnio zmieniony 31 stycznia 2009, 21:36 przez Push3k, łącznie zmieniany 1 raz.
- juveninhoo
- Juventino
Aż trudno uwierzyć, że to ta sama drużyna co w środę z Udine. Początek trochę słabszy, później my mieliśmy swoje szanse, a trafiło Cagliari. Po golu tylko Juve liczyło się na boisku- piękne gol Sissoko i Nedveda - nie wiem czy przy tej drugiej wcześniej Molinaro nie wygarnął piłki zza linii bocznej, ale mniejsza z tym. Dobrze gra Amauri, truche mało widoczny DP. O dziwo MM też coś tam pokazał.
P.S. Szkoda kontuzji Zanettiego, ale Marchisio gra bdb
P.S. Policzyłem dobre podania, strzały, zgrania, dobre przyjęcia itp oraz straty, faule, niecelne podania, złe przyjęcia i wyszło 13-8 na korzyść Pavla
EDIT: Push3k kartka chyba zasłużona, Jeda wypuścił sobie piłkę a minimalnie później Kielon w niego wjechał :C przynajmniej ja tak to widziałem
P.S. Szkoda kontuzji Zanettiego, ale Marchisio gra bdb
P.S. Policzyłem dobre podania, strzały, zgrania, dobre przyjęcia itp oraz straty, faule, niecelne podania, złe przyjęcia i wyszło 13-8 na korzyść Pavla

EDIT: Push3k kartka chyba zasłużona, Jeda wypuścił sobie piłkę a minimalnie później Kielon w niego wjechał :C przynajmniej ja tak to widziałem
Ostatnio zmieniony 31 stycznia 2009, 21:40 przez juveninhoo, łącznie zmieniany 2 razy.
"Pragnienie bycia kimś innym to marnowanie osoby, którą się jest"- Kurt Cobain
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Dzisiaj to je szczerze przyznam, że Alex gra średnio. Za to Amauri czarował.Enzo_Maresca pisze:Mam już dośc widoku "księcia"(DP) w pierwszym składzie.Ktoś mu powinien wytlumaczyc ze po boisku sie biega a nie chodzi i ze czasami mozna podac piłke to partnera z ataku.Przydalby sie Capello na pare meczy.
- quentin
- Juventino
Alex-Amauri
Na razie kompletne dno. Prócz asysty Alexa przy bramie Momo i dwóch ładnych tricków Amauriego, ten duet nie pokazuje niczego. Powinni obaj odpocząć trochę. Zresztą, nasza obrona też jest fatalna. Dobrze, że wszedł Marchisio, bo Zanetti jest beznadziejny. Szkoda tylko, że znów kontuzję złapał. Niedźwiedź w końcu się przebudził, choć przez 30 min grał piach. Czekam na kolejne bramy Juve i przebudzenie naszych napadziorów.
Na razie kompletne dno. Prócz asysty Alexa przy bramie Momo i dwóch ładnych tricków Amauriego, ten duet nie pokazuje niczego. Powinni obaj odpocząć trochę. Zresztą, nasza obrona też jest fatalna. Dobrze, że wszedł Marchisio, bo Zanetti jest beznadziejny. Szkoda tylko, że znów kontuzję złapał. Niedźwiedź w końcu się przebudził, choć przez 30 min grał piach. Czekam na kolejne bramy Juve i przebudzenie naszych napadziorów.
- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Nadal gramy słabo. Druga bramka strzelona nieprawidłowo, Molinaro wypuścił piłkę na aut a gra nie została wstrzymana.
Ranieri nadal kurczowo trzyma się jednego składu i liczy, że a nóż, może tym razem zagrają dobrze. W ten sposób daleko nie zajedziemy.
Po pierwszej połowie jedyne co jest moim zdaniem godne uwagi to uraz Zanettiego...
Ranieri nadal kurczowo trzyma się jednego składu i liczy, że a nóż, może tym razem zagrają dobrze. W ten sposób daleko nie zajedziemy.
Po pierwszej połowie jedyne co jest moim zdaniem godne uwagi to uraz Zanettiego...
- stahoo
- Juventino
Gdyby Nedved nie strzelił gola, napsiałbym, że gra żałośnie, fatalnie, komicznie. Że biega wolniej od mojej babci, podaje gorzej od mojej siostry i strzela mniej celnie niz dziewczyny na WFach. No ale bramke zdobył. Mam nadzieję, że w 2 połowie zobaczymy De Ceglie.
Na plus Amauri, który zgrywa wiele piłek, robi "wiatr", oraz Marchisio. Wnosi duzo w środku pola. Marchionni w maire dobrze.
PS. Gdyby Nedved wykonał rzut rożny zamiast udeptywac trawe, to moze byłaby groźna sytuacja... :? :roll:
Na plus Amauri, który zgrywa wiele piłek, robi "wiatr", oraz Marchisio. Wnosi duzo w środku pola. Marchionni w maire dobrze.

PS. Gdyby Nedved wykonał rzut rożny zamiast udeptywac trawe, to moze byłaby groźna sytuacja... :? :roll:
- Kamex22
- Juventino
Jak dla mnie kartka niezaslzona Chiellini wedlug moich obserwacji chyba jednak trafil najpierw w pilke, co do autu byl ale minimalny, choc juz widze krzykaczy co to powiedza ze sedzia kupiony. Gole ladne, a co do postawy Nedveda no coz do czasu bramki gral piach, pare razy pobiegl nie w ta strone co trzeba, ale jak mial okazje strzelil i chwala mu za to. Ogolnie wszyscy procz DP i Nedveda graja bardzo dobrze. Obrona jeden blad przy bramce, pomoc tez w porzadku, Marchionni jest wszedzie i stara sie wziasc ciezar na siebie, DP drepta, a Amauri czaruje stara sie cos sei z tego moze urodzic. no to Forza i na druga polowe.
- Lypsky
- Juventino
Po bramce obudził się i przez ostatnie 20 min zagrał lepiej niż w trzech ostatnich meczach łącznie.stahoo pisze:Mam nadzieję, że w 2 połowie zobaczymy De Ceglie.
Amauri?! To nie wiesz, że on nie potrafi minąć rywala i jest całkowicie bezproduktywny?stahoo pisze:Na plus Amauri
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Wesoł
- Juventino
Jak na razie w naszej ekipie zdecydowanie najjaśniejszym punktem jest Sissoko (nie bierzcie tego dosłownie
) Pięknie walczy, odbiera piłki, no i bramka
Współpraca na lini DP - Amauri beznadziejna. A wręcz nie ma jej wcale. Ten drugi miał kilka udanych zagrań, ale generalnie obaj słabo.
Od dostania kartki od modów za wulgarne komentowanie gry Nedveda powstrzymuje mnie tylko jego bramka. Na razie.

Współpraca na lini DP - Amauri beznadziejna. A wręcz nie ma jej wcale. Ten drugi miał kilka udanych zagrań, ale generalnie obaj słabo.
Od dostania kartki od modów za wulgarne komentowanie gry Nedveda powstrzymuje mnie tylko jego bramka. Na razie.
"Życie to jedna wielka impreza, rób wszystko żeby nie być na niej kelnerem"
- eslk
- Juventino
Obejrzałem pierwszą połowe meczu Juventus - Cagliari (2:1).
Po 45 minutach wnioski sa nastepujace: Sissoko rozgrywa swietny mecz, odbiera, przerzuca, biega, jest po prostu wszedzie. Fatalnie gra Marchionni (standard) - zawalil pierwsza bramke i jest kompletnie bezproduktywny w przodzie. Mellberg w miare, orientuje sie w defensywie. Srodek czyli Legro + Kielon, dosc poprawnie. Generalnie obrona gra calkiem niezle. Del piero niezle rozpoczal mecz, ale potem zbyt duzo strat. Amauri odwrotnie - dlugo sie rozkrecal, ale przez ostatnie 20 minut pierwszej połowy popisał sie 2 swietnymi akcjami. Dobrze na postawe Starej Damy podziałała zmiana Zanettiego na Marchisio, poniewaz ten drugi nie tylko pomaga w defensywie, ale takze umie swietnie przerzucic pilke przez pol boiska z dokladnoscia co do centymetra. W ogole, od wejscia Claudio cos sie ruszylo w przodzie (strzelilismy 2 bramki:)).
Aha, Nedved mimo strzelonego gola, gra słabo. Za duzo strat i niecelnych podan. Juve po stracie bramki chyba przerzucilo się na gre 4312. Czech bywa zdecydowanie czesciej w srodku pola za napastnikami. Czekam na 2 połowe. No ale w takiej sytuacji bardzo zaluje, ze dzisiaj nie moze zagrac Giovinco - idealnie by pasował do tego ustawienia. Dobrze, ze Ranieri zauwazyl, ze skrzydłami nie ma sensu się pchac i zmienil delikatnie ustawienie druzyny.
Szkoda tez, kontuzji Zanettiego. Zapowiada sie, ze znow dosc dlugo bedzie pauzował, bo trzymal sie za czworogłowy.
Po 45 minutach wnioski sa nastepujace: Sissoko rozgrywa swietny mecz, odbiera, przerzuca, biega, jest po prostu wszedzie. Fatalnie gra Marchionni (standard) - zawalil pierwsza bramke i jest kompletnie bezproduktywny w przodzie. Mellberg w miare, orientuje sie w defensywie. Srodek czyli Legro + Kielon, dosc poprawnie. Generalnie obrona gra calkiem niezle. Del piero niezle rozpoczal mecz, ale potem zbyt duzo strat. Amauri odwrotnie - dlugo sie rozkrecal, ale przez ostatnie 20 minut pierwszej połowy popisał sie 2 swietnymi akcjami. Dobrze na postawe Starej Damy podziałała zmiana Zanettiego na Marchisio, poniewaz ten drugi nie tylko pomaga w defensywie, ale takze umie swietnie przerzucic pilke przez pol boiska z dokladnoscia co do centymetra. W ogole, od wejscia Claudio cos sie ruszylo w przodzie (strzelilismy 2 bramki:)).
Aha, Nedved mimo strzelonego gola, gra słabo. Za duzo strat i niecelnych podan. Juve po stracie bramki chyba przerzucilo się na gre 4312. Czech bywa zdecydowanie czesciej w srodku pola za napastnikami. Czekam na 2 połowe. No ale w takiej sytuacji bardzo zaluje, ze dzisiaj nie moze zagrac Giovinco - idealnie by pasował do tego ustawienia. Dobrze, ze Ranieri zauwazyl, ze skrzydłami nie ma sensu się pchac i zmienil delikatnie ustawienie druzyny.
Szkoda tez, kontuzji Zanettiego. Zapowiada sie, ze znow dosc dlugo bedzie pauzował, bo trzymal sie za czworogłowy.