Serie A (14): JUVENTUS 4-0 Reggina
- $urfer
- Juventino
Na C+ komentatorzy o JP wspomnieli. No nasi admini mają wtyki w telewizji :C . Nie ma jak to dobra reklama.
Nigdy nie wdawaj się w dyskusje z idiotą najpierw zniży cię do swego poziomu a potem wykończy doświadczeniem

- Baala
- Juventino
Mecz bez historii, Reggina przeraźliwie słaba, ale to wiedziałem przed meczem i na luzie im cztery bramki załadowaliśmy. Nieźle napadało, wpierw deszcz, później śniego i chyba tylko to plus wynik bedzie do zapamietania. Nieźle DP i Nedved i Camor czyli stara gwardia.
- Samsung~~
- Juventino
Akurat news o Wawrzyniaku był czymś zbędnym.$urfer pisze:Na C+ komentatorzy o JP wspomnieli. No nasi admini mają wtyki w telewizji :C . Nie ma jak to dobra reklama.
Ogrywamy słabą Regginę z czego możemy być niezmiernie zadowoleni. Trzeba ciułać te punkty bo czasami przeciwnik może być inaczej nastawiony niż dzisiejsza Reggina i sprawić nam dużo więcej problemów. Trochę wkurzył mnie Giovinco swoim aktorstwem, dzięki temu przynajmniej Alex zdobył swojego jubileuszowego gola. Końcówka straszna, ale to wszystko przez padający śnieg. Obie drużyny chciały jak najszybciej zejść już do szatni i nie kwapiło im się do strzelania bramek. Liczę na potknięcie Milanu i Interu w jutrzejszych spotkaniach.
- Vincitore
- Juventino
Planowana wygrana, dodatkowy plus że w niecodziennych warunkach. Standardowo dobry mecz Chielliniego, Sissoko, Del Piero. Doskonały powrót po kontuzji Camoranesiego i prawdopodobnie następna kontuzja, oby mało poważna bo ten mecz pokazał ile znaczy dla nas Mauro. Bardzo pozytywna zmiana Giovinco który wywalczył* karnego i poprawnie rozprowadzał ataki Bianconerich, dodatkowo na pełnym luzie mieszał obronę Regginy i próbował kombinacyjnych akcji. Jeżeli w Juventusie mają jakiekolwiek wątpliwości do tego czy powinni go wypożyczyć aby się ogrywał to takimi wejściami na 20-25 minut jak dzisiaj chyba wybił im to z głowy. Liczę że będzie dostawał jeszcze więcej szans.
* - Zanurkował jakbym widział Cristiano Ronaldo
.
FORZA JUVE!
* - Zanurkował jakbym widział Cristiano Ronaldo
FORZA JUVE!
- Gotti
- Juventino
Mi się bardzo podobały zmiany Ranieriego. Ofensywny Giovinco za defensywnego Marchisio
. I jak widzieliśmy opłaciło się, bo Sebastian zaprezentował się bardzo dobrze i według mnie Ranieri mógłby spróbować gry trójzębem Del Piero-Amauri i tuż za nimi Giovinco rozprowadzający piłki.
ps. Chiellini powoli staję się naszą ikoną i zawodnikiem od, którego zaczyna się ustalanie wyjściowej jedenastki
.

ps. Chiellini powoli staję się naszą ikoną i zawodnikiem od, którego zaczyna się ustalanie wyjściowej jedenastki
- Monte Cristo
- Juventino
Nie przypominaj mi... az sie lezka w oku kreci gdy o tym mysle, ze juz nigdy na tym Delle Alpi nie zagramy..JuveFanik pisze:Ostatni mecz Juve w śniegu to ten z Pucharu Włoch z Romą na Delle Alpi.

Co do meczu:
Taki Juventus ja chce ogladac! Przynajmiej gdy gramy ze slabiakami
Szkoda Camora, ledwo co rozpaczal mecz i kontuzja, mam nadzieje ze to nic powaznego. Ale i tak w tej pierwszej polowie praktycznie wygral nam mecz.

Akcja przed bramka Mauro cudna. Jedyne co martwi to to ze byla to akcja Del Piero - Nedved - Camor... Czyli cala stara gwardia, ile to jescze oni beda decydowac o naszej sile? Trzeba kupic talenty ktore beda nasza przyszloscia, z induwidualnymi umiejetnosciami - pilkarze tacy jak np. Pavel czy Del piero.

Amauri nareszcie gol, ten facet to ma fizyke! Tak jak go zacytowal szwedzki komentator: ,,Gdybym nadal gral w Chievo to by mnie nazywano Ibrahimoviczem Chievo''.
Drugapolowa to juz pod nasze dyktando. Szacun dla Molinaro za technike w 58 minucie

Cieszy gra Giovinco, trzeba powiedziec ze nawet ladnie zagral, mial pare udanych dryblingow i podan, mysle ze gdyby nie sieg to udalo by mu sie nawet strzelic gola. No ale karnego wypracowal i dal Alexowi tego 250 gola.

Czas na Lecce, potem BATE i juz wkrotce Milan!
FORZA JUVENTUS!
- stahoo
- Juventino
Patrząc pod kątem pozycji graczy, nie wiem co było w tym mądrego przy stanie 3-0... :roll:Gotti pisze:Mi się bardzo podobały zmiany Ranieriego. Ofensywny Giovinco za defensywnego Marchisio.
Patrząc pod kątem drużyny, to dobrze, ze wreszcie Giovinco sobie pograł. Iaquinta tez w miare wcześnie (75') wszedł na boisko.
Cieszy wynik, mniej gra, ale nie mozna narzekac. 4 bramki o tak z niczego wpaść nie mogły.
Ciekawie będzie w tabeli jak jutro kluby mediolańskie przegraja ;]
4 zespoły z 27 pkt

edit.
\/
No, pochrzaniło mi się ;p Zapomniałem, ze Intery maja 30 pkt xD A szkoda

Ostatnio zmieniony 29 listopada 2008, 22:43 przez stahoo, łącznie zmieniany 2 razy.
- Dybala 4ever
- Juventino
[/quote]
4 zespoły z 27 pkt
[/quote]
Nie 4 tylko 3 bo Napoli ma 24 Lazio 23 a Milan 27
4 zespoły z 27 pkt

Nie 4 tylko 3 bo Napoli ma 24 Lazio 23 a Milan 27
- Gotti
- Juventino
Gdyby tej zmiany nie zrobił czwarta bramka by nie wpadła. 3:0 to już spokojna wygrana i mi się spodobało, że Ranieri poszedł za ciosem i wpuścił na boisko ofensywnego Giovinco.Patrząc pod kątem pozycji graczy, nie wiem co było w tym mądrego przy stanie 3-0... Rolling Eyes
- Łukasz
- Juventino
Bardzo dobry mecz w naszym wykonaniu, zrealizowaliśmy plan w 100%. Jestem przede wszystkim pełen podziwu dla Camora, bo niezwykle ciężko utrzymać równowagę w biegu z podkurczoną ręką, a on nie dość, że nie miał z tym problemów, to jeszcze był motorem napędowym naszych akcji.
Słowa uznania należą się też Ranieriemu, który wreszcie zrobił dobre zmiany (czas, rodzaj).
Acha: jak dla mnie ozdobą meczu wślizg Sissoko po własnej stracie w pierwszych minutach meczu.
Słowa uznania należą się też Ranieriemu, który wreszcie zrobił dobre zmiany (czas, rodzaj).
Przy 1:0, czy 2:0 to rzeczywiście byłoby niemądre, ale już przy 3:0 nie można tego powiedzieć. Seba mógł wreszcie pograć na pozycji Nedveda, dotąd Claudio raczej bał się wystawiać młodego Włocha z boku pomocy (no ale już przy stanie 3:0 ryzyko konsekwencji jego ewentualnych strat było znikome), zaś Czech po raz kolejny miał okazję pograć w środku, a być może w najbliższym czasie, z uwagi na kontuzję Tiago oraz fakt, że wciąż nie w pełni sił jest Zanetti, przyjdzie mu występować na tej pozycji.stahoo pisze:Patrząc pod kątem pozycji graczy, nie wiem co było w tym mądrego przy stanie 3-0... :roll:Gotti pisze:Mi się bardzo podobały zmiany Ranieriego. Ofensywny Giovinco za defensywnego Marchisio.
Acha: jak dla mnie ozdobą meczu wślizg Sissoko po własnej stracie w pierwszych minutach meczu.
Ostatnio zmieniony 29 listopada 2008, 22:50 przez Łukasz, łącznie zmieniany 1 raz.
- stahoo
- Juventino
No fajnie, że wszedł Giovinco, nie mówie, ze nie. Tez sie cieszyłem, że wreszcie zagrał ciut dłużej niz ostatnie 3 minuty.
Ale powiedz mi, jaki jest sens wpuszczac przy 3:0 ofensywnego pomocnika? Żeby strzelic 4 bramkę... tylko po co?
Bardziej należałoby wprowadzic środkowego pomocnika (o podobnym typie do Marchisio) aby zagęścić pole. Giovinco takim typem garcza na pewno nie jest
Żeby nie było- ja tej zmiany nie krytykuje, dobrze że Seba sobie pograł.
Oby tylko Ranieri robił podobne zmiany jak jest remis czy przegrywamy. A nie wprowadzał wtedy defensywnych garczy.
Tak czy siak, zmiany trafione ;]
Ale powiedz mi, jaki jest sens wpuszczac przy 3:0 ofensywnego pomocnika? Żeby strzelic 4 bramkę... tylko po co?

Żeby nie było- ja tej zmiany nie krytykuje, dobrze że Seba sobie pograł.
Oby tylko Ranieri robił podobne zmiany jak jest remis czy przegrywamy. A nie wprowadzał wtedy defensywnych garczy.
Tak czy siak, zmiany trafione ;]
Ostatnio zmieniony 29 listopada 2008, 22:51 przez stahoo, łącznie zmieniany 1 raz.
- quentin
- Juventino
Szkoda tylko, że 250 bramka NASZEGO MISTRZA padła z karnego, a nie np. z wolnego. Najważniejsze, że jest z nami, był z nami i będzie z nami. Grazie Alex! Piętka była genialna. Oby ten mecz to był początek nowej serii zwycięstw.
- IronAdi
- Juventino
Aktorstwem? Ty sie znasz na piłce? To był czysty, wywalczony karny. Tak robią zawodnicy którzy maja szybkie nogi , i dobre przyspieszenie. Wypuszcza piłke tuż przed nogą obrońcy, i daje sie faulować. Pojęcie o piłce - tragedia.Samsung~~ pisze:Akurat news o Wawrzyniaku był czymś zbędnym.$urfer pisze:Na C+ komentatorzy o JP wspomnieli. No nasi admini mają wtyki w telewizji :C . Nie ma jak to dobra reklama.
Ogrywamy słabą Regginę z czego możemy być niezmiernie zadowoleni. Trzeba ciułać te punkty bo czasami przeciwnik może być inaczej nastawiony niż dzisiejsza Reggina i sprawić nam dużo więcej problemów. Trochę wkurzył mnie Giovinco swoim aktorstwem, dzięki temu przynajmniej Alex zdobył swojego jubileuszowego gola. Końcówka straszna, ale to wszystko przez padający śnieg. Obie drużyny chciały jak najszybciej zejść już do szatni i nie kwapiło im się do strzelania bramek. Liczę na potknięcie Milanu i Interu w jutrzejszych spotkaniach.