LM (Gr. H) [01]: JUVENTUS 1-0 Zenit
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Szczerze powiedziawszy dziwię się tym osobom,które odczuwają strach przed spotkaniem z Zenitem...To kibice ekipy z Rosji powinni drżeć przed spotkaniem na Olimpico...Bianconeri są obecnie w formie-jest to jedyny zespół z czołowych ekip Serie A,który nie powinien się wstydzić swoich ostatnich występów...Zenit natomiast gra w kratkę,czego najlepszym przykładem może być stosunkowo niska pozycja zespołu w tabeli ligi rosyjskiej.Nie sądzę,że mamy podejść do tego meczu pozbawieni koncentracji czy wręcz lekceważący w stosunku do Rosjan.Myślę jednak,że w każdym aspekcie piłkarskiego rzemiosła stoimy na najwyższym światowym poziomie...Nie zapominajcie również,że przecież będzie to pierwsze spotkanie w LM od dłuższego czasu,więc z całą pewnością będzie spektakularne w wykonaniu naszego Juve.Determinacja u naszych graczy jest tak wielka,że dostrzegają to wszyscy obiektywnie nastawieni do futbolu.Pozostali nie mówią o tym głośno.W tym sezonie możemy naprawdę wznieść Puchar Mistrzów i głęboko w to wierzę.Powinniśmy szanować Zenit za to,co prezentowali ostatnio w Europie,ale to Juve jest zdecydowanym faworytem tego meczu i nie zapominajcie o tym.
- Monte Cristo
- Juventino
Wyszla z grupy, a w 1/8 odpadla przeciwko Fenerbahce po karnych.Karol_Juve pisze:W lidze mistrzów nie pokazała nic szczególnego (o ile dobrze pamiętam to nawed z grupy nie wyszła)Z zenitem będzie tak samo zobaczycie

- Arcasto
- Juventino
Biorąc pod uwagę jak w przeszłości drużyny hiszpańskie radziły sobie z Juve to ja się dużo bardziej w tej grupie obawiam właśnie Zenithu, bo z Realem raczej powinniśmy sobie poradzić.
Btw, jaki duet napastników wybiega jutro w pierwszej jedenastce?
Btw, jaki duet napastników wybiega jutro w pierwszej jedenastce?
"Because life is not about how hard you can hit, it's about how hard you can get hit and keep moving forward..."

- Venomik
- Juventino
To już jestem spokojny, skoro najgroźniejszym rywalem jest drużyna, której nazwy nawet nie potrafisz napisać.Biorąc pod uwagę jak w przeszłości drużyny hiszpańskie radziły sobie z Juve to ja się dużo bardziej w tej grupie obawiam właśnie Zenithu
BTW: jak to sobie świetnie Juventus radził z hiszpańskimi klubami w trakcie rozgrywek LM? 6 wygranych Juve, 9 remisów, 6 porażek.
Bilans iście fascynujący, właśnie przestałem się baćczegokolwiek co ma związek z hiszpanią.
Dirty mind
- Sapo
- Juventino
Nareszcie! Mecz na który czekałem dwa, długie lata! Gdy dzisiaj słyszałem hymn LM oglądając Chelsea - Bordeaux to już mnie trochę ciarki przechodziły gdy myślałem, że już jutro usłyszę hymn przed meczem JUVE
Byle przetrwać lekcje i skupiamy się na meczu :twisted:

- Łukasz
- Juventino
Obawiam się Zenitu, niestety. Biorąc pod uwagę, jak niekonwencjonalny futbol serwują piłkarze Advocaata, niczego nie można być pewnym...
Nikomu źle nie życzę, ale ...oby spaliła ich debiutancka trema. Chociaż jak przypomnę sobię bezradnego Scholesa próbującego strzelac ręką - szczerze w to watpie.
Nikomu źle nie życzę, ale ...oby spaliła ich debiutancka trema. Chociaż jak przypomnę sobię bezradnego Scholesa próbującego strzelac ręką - szczerze w to watpie.
Jednak w ostatnich latach w pojedynkach z Hiszpanami szło nam naprawdę dobrze. Najgorzej było z Depor...Venomik pisze:.
BTW: jak to sobie świetnie Juventus radził z hiszpańskimi klubami w trakcie rozgrywek LM? 6 wygranych Juve, 9 remisów, 6 porażek.
Bilans iście fascynujący, właśnie przestałem się baćczegokolwiek co ma związek z hiszpanią.
- Venomik
- Juventino
Szło umiarkowaine. Z Realem dzieliliśmy się zwycięstwami - oni u siebie, my u siebie. A tu jest faza grupowa. Tutaj powtórzenie takich wyników sprawi, że wszystko okaże się w meczach z Bate i Zenitem. Tym Zenitem, którego, wedle Ciebie, powinniśmy się najbardziej obawiać.
Więc zgroza :doh:
Więc zgroza :doh:
Ja tam otwarcie mówię: póki są przeszkodą to życzę im jak najgorzej. nawet i czwartego miejsca w grupieNikomu źle nie życzę, ale

Dirty mind
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Nadszedł wielki czas! Czas otworzyć naszą książkę zatytułowaną ,,Juventus w Lidze Mistrzów'' by już dziś dopisać do niej kolejny rozdział, historię, zwycięstwo. Jestem pewnien, że slysząc hymn LM i widząc naszych 11 bohaterów, ciarki mnie nie opuszczą choc na chwilę a oczy się zaświecą.
Mecz jest trudny, ale to LM. Niemniej jednak nie obawiam się tego pojedynku aż tak. Zadużo argumentów jest po naszej stronie. Najważniejszy to taki, że żaden zesspól nie jest tak zmotywowany jak my, żaden! Ambicje naszych zawodników, ich pragnienie, już dawno osiegneły swoje apogeum. Gramy ponadto u siebie, oczekuję więc 11 LWÓW, ktore zagryza swoje ofiary we własnej klatce :twisted:
FORZA JUVENTUS!! Czas na pierwszy krok, hisotria lubi zataczać koło, powtarzać się, Rzym czeka ragazzi...FORZA :!: :!:
Mecz jest trudny, ale to LM. Niemniej jednak nie obawiam się tego pojedynku aż tak. Zadużo argumentów jest po naszej stronie. Najważniejszy to taki, że żaden zesspól nie jest tak zmotywowany jak my, żaden! Ambicje naszych zawodników, ich pragnienie, już dawno osiegneły swoje apogeum. Gramy ponadto u siebie, oczekuję więc 11 LWÓW, ktore zagryza swoje ofiary we własnej klatce :twisted:
FORZA JUVENTUS!! Czas na pierwszy krok, hisotria lubi zataczać koło, powtarzać się, Rzym czeka ragazzi...FORZA :!: :!:

- marcinek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
zuwazyliscie ze kiedys nie mielismy problemow ze slabiakami a z b dobrymi druzynami to byla meczarnia a TEN JUVENTUS RANIERIEGO wydaje sie byc niemalze odwrotny. to budzi wielkie nadzieje jezeli chodzi o LM. kiedys gralismy najbrzydszy football z mozliwych... teraz to wszystko ma rece i nogi i wyglada to dobrze.
dzis musimy zrobic pierwszy krok do wyjscia z grupy!!!
dzis musimy zrobic pierwszy krok do wyjscia z grupy!!!
Stefano Tacconi o pseudokibicach: "Szkoda, że czyjeś starania, by zrobić coś dla sportu są niszczone przez bandę idiotów..."
- Donnie
- Juventino
Nie ma takiej opcji, żebyśmy przegrali, u siebie gramy świetnie. Co więcej, liczę że strzelimy przynajmniej dwa gole, nie tracąc ani jednego. Mamy naprawde świetny zespół, grający piłą, a nie wrzutami na aferę. Jesteśmy dobrze poukładani na boisku, zgrani i sprytni
Myślę, że Zenit będzie miał duże problemy z przedostaniem się pod bramkę. stawiam 2:0 dla nas, bramki Treze i Alex.
FORZA JUVE!! Dwa lata czekałem, nie zawiedźcie mnie!

Myślę, że Zenit będzie miał duże problemy z przedostaniem się pod bramkę. stawiam 2:0 dla nas, bramki Treze i Alex.
FORZA JUVE!! Dwa lata czekałem, nie zawiedźcie mnie!
- Corcky
- Juventino
Marcinek zgadzam się z Tobą, ale trzeba pamiętać o tym, ze Liga Mistrzów, to zupełnie co innego niż Serie A. Zenit czy Real prezentują zupełnie inną kulturę gry niż Roma, Milan, czy Inter. Świadczy o tym chociażby przypadek Interu, który w Serie A wygrywa, a w CL odpada zwykle dość wcześnie.
Mimo wszystko , taka determinacja jaką pokazaliśmy w starciach z wielkim, w poprzednim sezonie, jest niezbędnym fundamentem pod jakikolwiek sukces w LM.
Mimo wszystko , taka determinacja jaką pokazaliśmy w starciach z wielkim, w poprzednim sezonie, jest niezbędnym fundamentem pod jakikolwiek sukces w LM.
- Ivory
- Juventino
Wśród doświadczonych typerów na różnych forach panuje przekonanie, że warto postawić dziś na Zenit chociaż najmniejszy handicap.
Jednak ja uważam inaczej i skończy się 1;0 dla nas po bramce któregoś z naszych snajperów.
O 20:45 nadejdzie piękna chwila oczekiwana po ponad 2-letniej przerwie.
Jednak ja uważam inaczej i skończy się 1;0 dla nas po bramce któregoś z naszych snajperów.
O 20:45 nadejdzie piękna chwila oczekiwana po ponad 2-letniej przerwie.
- mesju
- Qualità Juventino
Prawdziwy test przed naszymi wojakami. Osobiście nie mogę się doczekać wieczornego spotkania, ale wyobrażam sobie co muszą przeżywać zawodnicy, którzy jeszcze tak niedawno grali na drugoligowych boiskach... Z jednej strony Del Piero, z drugiej De Ceglie czy Marchisio, którzy Ligę Mistrzów znają tak jak my - z tv.
Liczę oczywiście na zwycięstwo, chociaż Zenitu się obawiam, bo, jak uczy historia, nigdy nie wiadomo do końca jak to z tymi Ruskami jest. Mamy niezły skład, który stać na wyjście z grupy. Czas to udowodnić!
Liczę oczywiście na zwycięstwo, chociaż Zenitu się obawiam, bo, jak uczy historia, nigdy nie wiadomo do końca jak to z tymi Ruskami jest. Mamy niezły skład, który stać na wyjście z grupy. Czas to udowodnić!
- ewerthon
- Juventino
Czekaliśmy na to dwa lata... i jest!! Nareszcie nasze Juve w Champions League. Mimo, że Zenit jest silny to nie wyobrażam sobie innego wyniku na inauguracje fazy grupowej jak zwycięstwo Juventusu!
Dzisiaj urodziny ma De Ceglie, może jakiś prezent sobie sprawi

Dzisiaj urodziny ma De Ceglie, może jakiś prezent sobie sprawi

- alexgol
- Juventino
moim zdaniem Zenit jest groźniejszy od Realu ale u siebie będzie dobrze
Mówcie co chcecie ja stawiam 3-0 i pa
2 bramki siaśnie Del Piero, jedną dorzuci Treze i ruskie do domu...
P.S. ktoś się orientuje czy Rai Due jest kodowane na mecze?

Mówcie co chcecie ja stawiam 3-0 i pa

P.S. ktoś się orientuje czy Rai Due jest kodowane na mecze?