Serie A (02): JUVENTUS 1-0 Udinese
- Pawel1897
- Juventino
http://ebramki.pl/view,mecz-na-zywo-juv ... ,1576.html
ja tu ogladam ale teraz jakies reklamy puścili :evil:
ja tu ogladam ale teraz jakies reklamy puścili :evil:
- Kapitan Groszek
- Juventino
- Lypsky
- Juventino
gramy naprawdę dobrze. niesamowicie irytujący jest brak szczęścia, co najmniej kilka razy zabrakło dosłownie centymetrów, największe powody do narzekania ma Iaquinta. Pozostaje mieć nadzieję, że druga połowa przyniesie bramkę dla nas.
p.s.
podoba mi się atak Iaquinta Amauri.
p.s.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- gawron
- Juventino
W pierwszej połowie widać było naszą przewagę.. Mieliśmy dużo okazji na strzelenie bramki ,ale ich nie wykorzystaliśmy. Zobaczymy, co przyniesie nam druga połowa - jeżeli będziemy grać podobnie jak w pierwszej połowie i wykorzystamy przynajmniej jedną sytuację to powinniśmy wygrać to spotkanie.
Narazie jestem zadowolony z gry naszych zawodników, ale niezadowolony z wyniku. Obyśmy w drugiej połowie oglądali piękne gole gospodarzy
Narazie jestem zadowolony z gry naszych zawodników, ale niezadowolony z wyniku. Obyśmy w drugiej połowie oglądali piękne gole gospodarzy

- Pablo109
- Juventino
Nie tylko brakuje nam szczescia ale sedzia nam nie gwizdnal paru faulow.DjJuve pisze:gramy naprawdę dobrze. niesamowicie irytujący jest brak szczęścia, co najmniej kilka razy zabrakło dosłownie centymetrów, największe powody do narzekania ma Iaquinta. Pozostaje mieć nadzieję, że druga połowa przyniesie bramkę dla nas.
p.s.
- Karol_Juve
- Juventino
- Tharp
Pierwsze 15 min swietne, pozniej coraz bardziej nerwowo i niedokladnie.
Poza zmarnowanym rzutem wolnym, i paroma niezbyt udanymi akcjami nie widze minusow. Poulsen i Sissoko swietnie czyszcza. Nedved, jak na swoje lata, to calkiem szybki. Camor - ogolnie to co zwykle, tylko cos mu dzisiaj srednio wrzuty wychodza. De Ceglie calkiem pewnie, wydaje mi sie ze jest lepszy od Molinaro. I potrafi wrzucac. Mellberg i Chiellini narazie pewnie w obronie... No i duet Iaquinta-Amauri. Dzieki tym dwom panom, rownie dobrze moglibysmy teraz prowadzic 3:0. Iaquinta po prostu swietnie, brakuje tylko gola ktory by podkreslil to co dzisiaj pokazuje.
He he, i podobalo mi sie to co mozna bylo slyszec z trybun ok 38 minuty ;-)
"ora tutta quanta la curva cantera per te ... !"
Ciekawe czy na zczuba.pl beda sie rozpisywac o spodenkach Grygery
Poza zmarnowanym rzutem wolnym, i paroma niezbyt udanymi akcjami nie widze minusow. Poulsen i Sissoko swietnie czyszcza. Nedved, jak na swoje lata, to calkiem szybki. Camor - ogolnie to co zwykle, tylko cos mu dzisiaj srednio wrzuty wychodza. De Ceglie calkiem pewnie, wydaje mi sie ze jest lepszy od Molinaro. I potrafi wrzucac. Mellberg i Chiellini narazie pewnie w obronie... No i duet Iaquinta-Amauri. Dzieki tym dwom panom, rownie dobrze moglibysmy teraz prowadzic 3:0. Iaquinta po prostu swietnie, brakuje tylko gola ktory by podkreslil to co dzisiaj pokazuje.
He he, i podobalo mi sie to co mozna bylo slyszec z trybun ok 38 minuty ;-)
"ora tutta quanta la curva cantera per te ... !"
Ciekawe czy na zczuba.pl beda sie rozpisywac o spodenkach Grygery
Ostatnio zmieniony 14 września 2008, 21:27 przez Tharp, łącznie zmieniany 1 raz.
- Kapitan Groszek
- Juventino
To co robi Handanovic :shock: bardzo ladnie broni i kilka razy ratowal Udine przed strata bramki. A szkoda :?
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 21 razy
- Otrzymał podziękowanie: 71 razy
45 minut to gra pod nasze dyktando. Jak koledzy wyżej pisali o wyniku 0-0 zadecydował brak szczęścia.
Irytują niepotrzebne długie piłki w sytuacji w której kontrolujemy środek pola. Świetny początek spotkania, bardzo podoba mi się zaangażowanie drużyny w defensywie.
Spodenki Grygery
Irytują niepotrzebne długie piłki w sytuacji w której kontrolujemy środek pola. Świetny początek spotkania, bardzo podoba mi się zaangażowanie drużyny w defensywie.
Spodenki Grygery

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- Karol_Juve
- Juventino
- meda11
- Juventino
Przy wślizgu zawodnik Udine wjechał mu w tyłek korami i...rozdarł prawą nogawkę w poprzek - mimo to Zdenek dograł do końca 1szą połowę(bohater :-D ).Karol_Juve pisze:O co chodzi z tymi spodenkami Grygery?Ja relacje teraz oglondam bo mecz mi bardzo się tnie i nic nie zauważyłem w spodenkach Grygery
Jeśli Paolo bedzie się nadal rozwijał to myśle, że lewą obronę za rok, dwa mamy "grubą".