Sparing (06.08): Manchester 0-0 JUVENTUS
- steru
- Qualità Juventino
<brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> i chamem to można nazwać tego co podpisał to zdjęcie "MU szmaty". Dowód jego niesamowitej inteligencji.
Jeśli określenie "donkey" jest dla Was takie obraźliwe to współczuje :roll:
- bolec_juve
- Juventino
Ty dobra jak jesteś człowiekiem który lubi patrzeć jak jest obrażany lub jak obrażają kogoś kogo on lubi to sory.Ja takim człowiekiem nie jestem i chętnie bym pokazał tym nadętym anglikom jak okazywać szacunek niestety to mało prawdopodobne to chocaiz tak sobie napisze a nóż jakiś fan Mu to zobaczy, niech widzi co o nich myśle.Aha i od dzisaij mówie do ceibie per Ośle bądz ty Ośle taka ksywka, przecież nie obraźliwe to jest.steru pisze:<brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> i chamem to można nazwać tego co podpisał to zdjęcie "MU szmaty". Dowód jego niesamowitej inteligencji.
Jeśli określenie "donkey" jest dla Was takie obraźliwe to współczuje :roll:
EDIT:Nie no dobra z tym nazywaniem cie Ośle przesadziłem sory ale dla mnie to jest obraza Momo bo chłopak daje z siebie wszystko a oni wszystko poza swoim Mu i swoimi zawodnikami wyśmiewają i mówią że są słabe a mnie to denerwuje.
Tu sei la squadra del cuore
Sempre in campo undici eroi
Forza JUVE!!!!Forza Juve!!!!
- pan Zambrotta
- Juventino
bolec_juve - możesz podać dokładnego linka skąd wytrzasnąłeś to zdjęcie?
Nazywanie Osłem Sissoko jest na pewno obraźliwe, ale może jest jakiś podtekst o którym nie wiemy a chciałbym sprawdzić.
EDIT:
Nazywanie Osłem Sissoko jest na pewno obraźliwe, ale może jest jakiś podtekst o którym nie wiemy a chciałbym sprawdzić.
EDIT:
No wiem, że Liverpool i ManU to dwie wrogie strony, ale czemu akurat "Donkey" ? mnie to interesuje.Ein pisze:Momo grał w l'pool'u. Podejrzewam, anglikom to wystarczy. Mam fana MU, opowiadał mi, że takie zachowanie w stosunku do piłkarzy, nawet byłych, nie jest zaskoczeniem. Sissoko mógł też udzielić kiedyś wywiadu obrażając kibiców czerwonych diabłówpan Zambrotta pisze:Nazywanie Osłem Sissoko jest na pewno obraźliwe, ale może jest jakiś podtekst o którym nie wiemy a chciałbym sprawdzić.![]()
Sądzę, że o nic innego nie mogło chodzić.
Ostatnio zmieniony 05 sierpnia 2008, 20:48 przez pan Zambrotta, łącznie zmieniany 1 raz.
- steru
- Qualità Juventino
Na pewno Sissoko czuje się dotknięty tą fotką. Na szczęście znalazł się obrońca uciśnionych, który zwalczy wyzwiska swoim własnym wulgarnym orężem :lol:bolec_juve pisze:Ty dobra jak jesteś człowiekiem który lubi patrzeć jak jest obrażany lub jak obrażają kogoś kogo on lubi to sory.
Mało prawdopodobne? Wchodzisz na angielską stronę MU, logujesz się, piszesz "jesteście bandą nadętych anglików bo nazwaliście Sissoko osłem" i czekasz na efekty. Aż tak trudno? :lol: :rotfl:bolec_juve pisze:Ja takim człowiekiem nie jestem i chętnie bym pokazał tym nadętym anglikom jak okazywać szacunek niestety to mało prawdopodobne to chocaiz tak sobie napisze a nóż jakiś fan Mu to zobaczy, niech widzi co o nich myśle.
Pożyjemy, zobaczymybolec_juve pisze:Aha i od dzisaij mówie do ceibie per Ośle bądz ty Ośle taka ksywka, przecież nie obraźliwe to jest.

Człowieku to jest piłka. Tu kibice nie lubią piłkarzy przeciwnych drużyn. Co Ty nigdy na meczu nie byłeś? Nigdy nie obrażałeś w nerwach innych zespołów albo piłkarzy? Jeśli nie to współczuje bo to jeden ze smaczków tego sportu...bolec_juve pisze:EDIT:Nie no dobra z tym nazywaniem cie Ośle przesadziłem sory ale dla mnie to jest obraza Momo bo chłopak daje z siebie wszystko a oni wszystko poza swoim Mu i swoimi zawodnikami wyśmiewają i mówią że są słabe a mnie to denerwuje.
- Ein
- Juventino
Momo grał w l'pool'u. Podejrzewam, anglikom to wystarczy. Mam fana MU, opowiadał mi, że takie zachowanie w stosunku do piłkarzy, nawet byłych, nie jest zaskoczeniem. Sissoko mógł też udzielić kiedyś wywiadu obrażając kibiców czerwonych diabłówpan Zambrotta pisze:Nazywanie Osłem Sissoko jest na pewno obraźliwe, ale może jest jakiś podtekst o którym nie wiemy a chciałbym sprawdzić.

Sądzę, że o nic innego nie mogło chodzić.
- bolec_juve
- Juventino
Mało prawdopodobne? Wchodzisz na angielską stronę MU, logujesz się, piszesz "jesteście bandą nadętych anglików bo nazwaliście Sissoko osłem" i czekasz na efekty. Aż tak trudno?
Aha to ty żyjesz w tym świecie w któym "Słowo" może zdziałać wszystko, miałem tu na myśłi troche inne pokazanie jak okazywać szacunek ale przeceż słowo ma największą wartość...poprostu

Już pisałem, jak jesteś tpem człowieka który tylko patrzy jak sie z innych śmiejąto OK nic nie mam są tacy i są inni.Na pewno Sissoko czuje się dotknięty tą fotką. Na szczęście znalazł się obrońca uciśnionych, który zwalczy wyzwiska swoim własnym wulgarnym orężem
Człowieku, to jest forum, czy ty tutaj piszesz w nerwach? Na spokojnie nigdy nie obrażam żadnego piłkarza naprawde,wiem co to znaczy byc piłkarzemi.Naprawde nielubiea wręcz nienawidze Ronaldinho ale szanuje go bo żeby dość do tego do czego on doszedł trzeba dużo poświęcić, wiele sie wyrzec (już od małego) i włożyć bardzo, bardzo dużo pracy.Człowieku to jest piłka. Tu kibice nie lubią piłkarzy przeciwnych drużyn. Co Ty nigdy na meczu nie byłeś? Nigdy nie obrażałeś w nerwach innych zespołów albo piłkarzy? Jeśli nie to współczuje bo to jeden ze smaczków tego sportu...
- juveman7
- Juventino
Po ostatnim poczynaniach Juventusu w Emirates Cup to szczerze mówiąc Juventus nie ma żadnych szans na dobry wynik z Manchesterem.
Musiałby nastąpić jakiś przełom albo super zwyżka formy u zawodników Juve żeby dobrze wypaśc w tym meczu. Ja to po prostu ten mecz czarno widzę.
Musiałby nastąpić jakiś przełom albo super zwyżka formy u zawodników Juve żeby dobrze wypaśc w tym meczu. Ja to po prostu ten mecz czarno widzę.
...kiedyś przyjdzie prawdziwy deszcz i zmyje cały ten gnój...
- bolec_juve
- Juventino
Skoro po meczu z Borusią był super spadek formy to czemu by nie walnąć super zwyżkijuveman7 pisze:Po ostatnim poczynaniach Juventusu w Emirates Cup to szczerze mówiąc Juventus nie ma żadnych szans na dobry wynik z Manchesterem.
- Tharp
Dobra, panie swiety paladynie, czekam az zamiesicsz jakies zdjecie Zlatana podpisane "Juve szmaty". No co, w koncu tifosi Juve (i nie tylko!) na niego zingaro/cygan wołaja! Ba, OSMOLONY cygan. Co teraz?bolec_juve pisze:(...) Już pisałem, jak jesteś tpem człowieka który tylko patrzy jak sie z innych śmiejąto OK nic nie mam są tacy i są inni.
Człowieku, to jest forum, czy ty tutaj piszesz w nerwach? Na spokojnie nigdy nie obrażam żadnego piłkarza naprawde,wiem co to znaczy byc piłkarzemi.(...)Człowieku to jest piłka. Tu kibice nie lubią piłkarzy przeciwnych drużyn. Co Ty nigdy na meczu nie byłeś? Nigdy nie obrażałeś w nerwach innych zespołów albo piłkarzy? Jeśli nie to współczuje bo to jeden ze smaczków tego sportu...

Ale tak na powaznie, jak chcesz juz komus pokazywac ze jest 'nadetym anglikiem', czy jak to sobie tam smiesznie okresliles, to zrob jak kolega zasugerowal, wpisz sie na ich forum i im to rzuc w twarz, bo takim podpisywaniem zdjec "MU szmaty" to conajwyzej wiecej nam, kibicom Juve napsocisz (reputajca!) niz tym z MU.
- bolec_juve
- Juventino
Tharp pisze: Dobra, panie swiety paladynie, czekam az zamiesicsz jakies zdjecie Zlatana podpisane "Juve szmaty". No co, w koncu tifosi Juve (i nie tylko!) na niego zingaro/cygan wołaja! Ba, OSMOLONY cygan. Co teraz?![]()
![]()
![]()

- juveman7
- Juventino
O zwyżke formy jest trudniej niż o jej spadek. Dobra forma sama z niczego nie powstanie. Trzeba cięzkich treningów żeby ją podnośic. A o słabą formę nie trzeba się starać 8)bolec_juve pisze:Skoro po meczu z Borusią był super spadek formy to czemu by nie walnąć super zwyżkijuveman7 pisze:Po ostatnim poczynaniach Juventusu w Emirates Cup to szczerze mówiąc Juventus nie ma żadnych szans na dobry wynik z Manchesterem.
Musiałby nastąpić jakiś przełom albo super zwyżka formy u zawodników Juve żeby dobrze wypaśc w tym meczu. Ja to po prostu ten mecz czarno widzę.Myśle że bedzie dobrze i pokażemy dobry Futbol :-D 8)
...kiedyś przyjdzie prawdziwy deszcz i zmyje cały ten gnój...
- qazwsx
- Juventino
Czy mógłby mi ktoś przedstawić historię meczów Juventusu z Manchesterem United? Moga być tylko wyniki. Ale dobrze by było, gdyby były też strzelcy itp. itd. Może być równiez odnośnik do jakiejś strony, gdzie znajdę tę informację.
Pozdrawiam.
Czekam.
Pozdrawiam.
Czekam.
- steru
- Qualità Juventino
Dla Ciebie pokazanie jak okazywać szacunek to coś w stylu : skoro nazywasz Momo osłem to wiedz że ja uważam, że MU to szmaty :lol:bolec_juve pisze:Aha to ty żyjesz w tym świecie w któym "Słowo" może zdziałać wszystko, miałem tu na myśłi troche inne pokazanie jak okazywać szacunek ale przeceż słowo ma największą wartość...poprostu![]()
Przeczytaj tekst który tu cytuje, porównaj z tekstem "MU szmaty" i zastanów się czy nigdy nie obrażasz piłkarzy. Bo jak na mój gust to obraziłeś ich w tej chwili przynajmniej tuzinbolec_juve pisze:Człowieku, to jest forum, czy ty tutaj piszesz w nerwach? Na spokojnie nigdy nie obrażam żadnego piłkarza naprawde,wiem co to znaczy byc piłkarzemi.Naprawde nielubiea wręcz nienawidze Ronaldinho ale szanuje go bo żeby dość do tego do czego on doszedł trzeba dużo poświęcić, wiele sie wyrzec (już od małego) i włożyć bardzo, bardzo dużo pracy.

Z mojej strony koniec off topa...
- qazwsx
- Juventino
Naprawdę potrzebuje tego. Chciałbym wiedzieć, jak moi ulubieńcy grają. FORZA JUVE!qazwsx pisze:Czy mógłby mi ktoś przedstawić historię meczów Juventusu z Manchesterem United? Moga być tylko wyniki. Ale dobrze by było, gdyby były też strzelcy itp. itd. Może być równiez odnośnik do jakiejś strony, gdzie znajdę tę informację.
Pozdrawiam.
Czekam.
- Sapo
- Juventino
Oficjalnie graliśmy z nimi 12 razy (5 zwycięstw, 2 remisy, 5 porażek / Bilans bramek 15-15) także dość wyrównany bilansqazwsx pisze:Naprawdę potrzebuje tego. Chciałbym wiedzieć, jak moi ulubieńcy grają. FORZA JUVE!qazwsx pisze:Czy mógłby mi ktoś przedstawić historię meczów Juventusu z Manchesterem United? Moga być tylko wyniki. Ale dobrze by było, gdyby były też strzelcy itp. itd. Może być równiez odnośnik do jakiejś strony, gdzie znajdę tę informację.
Pozdrawiam.
Czekam.

źródło: http://juvepoland.com/schedule.php?op=opponent
EDIT.
Wiem. 8)qazwsx pisze:Dzięki SapoJesteś wielki

Ostatnio zmieniony 05 sierpnia 2008, 22:55 przez Sapo, łącznie zmieniany 1 raz.