Coppa Italia (1/4): JUVE 2-3 Inter (I mecz 2:2) awans: Inter
- kornknot
- Qualità Juventino
Tylko, ze wg mnie to ze nie mieszkamy w Turynie ani we Włoszech bardzo duzo zmienia.hara pisze:A moim zdaniem ta analogia jest trafna, bo zauważ, że dla mieszkańców Turynu pójście na stadion na mecz Juve, jest równie powszednie jak bochenek chleba...kornknot pisze:Chodzenia na mecze na stadion a do knajpy to wg mnie dwie rozne sprawy. Nie chce mi sie wymieniac powodow, kazdy kto pomysli je zna.
Dobra nie gadajmy nie na temat juz.
Juventus wygra ten mecz, musi.
- meca
- Juventino
A właśnie, że nie musikornknot pisze: Juventus wygra ten mecz, musi.

Przed pierwszym meczem pisałem, że każdy bramkowy remis da nam awans do półfinału. Dziś nie wydaje się już to takie oczywiste, ale mam nadzieję (jestem pewien), że to wystarczy

- MeHoweck
- Qualità Juventino
Lazio ponownie wygrało 2-1 z Violą, tak więc po przejściu Interu zagramy z nimi. Poza nimi, do półfinału przeszła Roma i Catania.MeHoweck pisze:http://www.lega-calcio.it/comun/0708/Ta ... im_Cup.pdfJimmy Fast pisze:no kogo możemy trafić w 1/2 ???
Lazio lub Fiorentina. W pierwszym meczu Lazio wygrało u siebie 2-1 z Violą.
- Monte Cristo
- Juventino
MeHoweck pisze:Lazio ponownie wygrało 2-1 z Violą, tak więc po przejściu Interu zagramy z nimi. Poza nimi, do półfinału przeszła Roma i Catania.MeHoweck pisze:http://www.lega-calcio.it/comun/0708/Ta ... im_Cup.pdfJimmy Fast pisze:no kogo możemy trafić w 1/2 ???
Lazio lub Fiorentina. W pierwszym meczu Lazio wygrało u siebie 2-1 z Violą.
Czyli ze jesli dzisiaj awansujemy to prawdopodobnie w finale spotkamy sie z Roma.
- Zawidowianin
- Juventino
Takiś pewny, że Lazio wyeliminujemy 

- mpolek
- Qualità Juventino
Pierwsza połowa była bardzi dobra. Muszę przyznać, że mecz jest bardzo emocjonujący. Ciężko powiedzieć kto jest lepszy, ale inter strzelił praktycznie 2 bramki z niczego;/ Najlepszym zawodnikiem na boisku jest zdecydowanie Del Pieo;) Strezlił przepiękną bramkę z wolnego + genialny drybling. Raz przebiegł z piłką połowę boiska i wywalczył wolnego;)
- C-Bart
- Juventino
No i jesteśmy w punkcie wyjścia. Wynik jak na razie kiepski. Wystarczy, że Inter strzeli bramkę my będziemy musieli strzelić dwie. Ale cała druga połowa przed nami. Czułbym się lepiej gdyby w bramce grał Buffon, bo to co Belardi wyprawia przyprawia mnie o gęsią skórkę. Nie umie złapać lecącej piłki... A widzieliście minę Belardiego tuż po strzale Manicha? Ja myślałem, że nasz golkiper się popłakał. Tak przynajmniej wyglądał.
- Del
- Juventino
Gra dobra, wynik nie za bardzo. Stwarzamy cos tam akcji, jednak oczywiscie (wedlug mnie nieslusznie) podyktowany karny i 2:2.
Dziwnie by bylo jakby kazdy pilkarz mial biegac z rekoma przy ciele zeby przypadkiem nie dostac w reke pilka... On sam nie wykonal jakiegos ruchu reka w strone pilki to nie rozumiem tej decyzji. Chronil twarz, tak jak robi to KAZDY pilkarz, wiec karny co najmniej dziwny
Piekna bramka Alexa, Asysta Stendardo przy bramie Iaqiunty.
Go go go Juve!!
Dziwnie by bylo jakby kazdy pilkarz mial biegac z rekoma przy ciele zeby przypadkiem nie dostac w reke pilka... On sam nie wykonal jakiegos ruchu reka w strone pilki to nie rozumiem tej decyzji. Chronil twarz, tak jak robi to KAZDY pilkarz, wiec karny co najmniej dziwny

Piekna bramka Alexa, Asysta Stendardo przy bramie Iaqiunty.
Go go go Juve!!

- ArtHur
- Juventino
Z tym, że to była słuszna decyzja sędziego. Mecz na prawdę świetny + super komentarz pary Kołtoń-BorekPablo109 pisze:<brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> mnie to że w każdym meczu Inter ma karnego. A mówili że to JUVE kupowało mecze :x

- hijjawi
- Juventino
First Goal for Inter Milan by Balotelli 9
Click Here for Video
Draw Goal for Juventus by Del Peiro from a free kick 13
Click Here for Video
Second Goal for Juventus by Iquinta 30
Click Here for Video
Second Goal for Inter Milan by Cruz from a PK 38
Click Here for Video
Third Goal for Inter Milan by Balotelli 52
Click Here for Video