Coppa Italia (1/4): Inter 2-2 JUVENTUS
- juveluck
- Juventino
a gdyby twoja stara nie miała wąsa to byś dzisiaj nie był fajtłapą z interu i cała sprawa. Nigdy byście nie wygrali tytułu gdyby nie guido niedopchaniec rossi.Internazionale pisze:Liczy się efekt końcowy, nie poszczególne mecze.Radek_88 pisze:Przypominam, ze w ostatnich bezposrednich pojedynkach Primavera Juve wygrywala 2-0 (Superpuchar Wloch, 3.10.2007), czy tez rok wczesniej, rowniez w spotkaniu o Superpuchar Wloch 5-1 :!:
Nie moich tylko waszych. - to po pierwszeOkoni pisze: No widzisz my przynajmniej mamy powód żeby was wyzywać a wy dopiekacie nam 100 razy bardziej mimo że:
a)Nic na nas nie macie oprócz tego, że w ostatnich latach byliście w naszym cieniu, ale wtedy mieliśmy lepszą drużynę od was.
b)Przez nasz durny zarząd dostaliście dwa mistrzostwa Włoch i dwóch drewniaków za połowę ceny![]()
PS. Podaj mi jeden powód dla, którego mielibyśmy odpuścić sobie ten temat, żeby nie ranić Twoich uczuć??? :lol:
Nie przyszedłem się tu kłócić a wy znów zaczynacie - to po drugie
Gdyby nic na was nie mieli to byście nie zlecieli do Serie B - to po trzecie
Nie przez nasz durny zarząd tylko przez wasz - to po czwarte
My nie mamy wam w czym dopiekać. Odpowiadamy tylko na wasze zaczepki - to po piąte
A po szóste moglibyście się się przyznać do winy i przestać udawać niewiniątka skoro wiecie, że jesteście winni! Nie możecie po prostu w to uwierzyć, że Juventus okazał się takim a nie innym klubem i teraz ponosicie tego konsekwencje. Wyzywając Inter po prostu się ośmieszacie. Groziliście nam, że wielce wspaniały Juventus na zniszczy nas jak wejdzie do Serie A i teraz patrzy na tabele a tam Inter na czele. I wasi czy nasi dwaj zawodnicy - Z Vieiry zero pożytku bo to chodząca kontuzja, a Ibra owszem dobry, ale jak nie jego to innego napastnika byśmy kupili, może i lepszego.
I dla mnie to koniec tematu. Nie wiem, czego chcecie w nim więcej szukać...

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- meri
- Juventino
Z czego sie orientuje to raczej meczyk nie bedzie transmitowany na Polsacie Sport. Maja oni wykupione mecze Pucharu Włoch tych słabszych druzyn jak Empoli, Siena,itp Inter slaba druzyna raczej nie jest wiec trzeba bedzie poszukac gdzies indziej transmisji. Obym sie mylil:)
Forza Grande Juve!!!!!!
- juvepavel11
- Juventino
Ja mam nadzieje że Juve przynajmniej zremisuje na wyjeżdzie najlepiej 2:2 lub 3:3 ale oczywiście licze na zwycięstwo.Martwi mnie to że w ostatnim meczu ligomym Inter przegrywał do 87 minuty 1:2 ! A WYGRAŁ 3:2 :evil:
FORZA GRANDE JUVE
- Szilgu
- Juventino
Jeśli nie wiesz, to może lepiej się nie odzywać?meri pisze:Z czego sie orientuje to raczej meczyk nie bedzie transmitowany na Polsacie Sport. Maja oni wykupione mecze Pucharu Włoch tych słabszych druzyn jak Empoli, Siena,itp Inter slaba druzyna raczej nie jest wiec trzeba bedzie poszukac gdzies indziej transmisji. Obym sie mylil:)
PS ma podpisany kontrakt na PW i nie chodzi o słabsze drużyny a o wszystkie mecze. Puchar to nie liga.
- kendo
- Juventino
ja to czekam tylko na to az federacja wprowadzi limit na obcokrajowców i z interu zostanie tylko Francesco Toldo, Nicolás Burdisso, Marco Materazzi 3 wlochow i to sie nazywa wloski klub zenada moze i wywalcza mistrza ale nastepny sezon tylko juveeeeeee
- Kryształ
- Juventino
Nie ogarniam tej chorej sytuacji z meczem, to jest paranoja. Pokazac mecze udine czy jakiegos innego ascoli a nie pokazac meczu Juve z interam - żalt.
Mam tylko nadzieje ze do środy pozbędziemy się Boumsonga

- Sapo
- Juventino
tez mam taka nadzieje - juz lepiej dac jakiegos mlodziaka z Primavery albo nawet kontuzjowanego Giorgiostara_dama pisze:Nie ogarniam tej chorej sytuacji z meczem, to jest paranoja. Pokazac mecze udine czy jakiegos innego ascoli a nie pokazac meczu Juve z interam - żalt.

- C-Bart
- Juventino
Będzie można oglądać przez TVU i PPMate, przynajmniej na razie tak jest napisane ale może się to zmienić.Meelex pisze:GolTV mozna ogladac takze przez neta spokojnie, bodajze przez TVUP, poszukaj linkow, jest duzo
- mateo369
- Juventino
nie rozumię dlaczego niektórzy userzy (bo juveluck na forum to akurat jest takim samym userem jak każdy i obowiązuje go ten sam regulamin) czują się mądrzejsi czy ważniejsi od innych pisząc takie cuś :? , moze juz czas wydorośleć nie tylko pod wzgledem wieku ale i intelektualniejuveluck pisze:a gdyby twoja stara nie miała wąsa to byś dzisiaj nie był fajtłapą z interu i cała sprawa. Nigdy byście nie wygrali tytułu gdyby nie guido niedopchaniec rossi.

a zeby nie było ze nie na temat to napiszę jakąś gadkę jak większość coby sobie jednego posta nabić
"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood