Serie A (19): JUVENTUS 0-0 Sampdoria

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Venomik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 stycznia 2008, 16:33

Nie było. Czyściutki wślizg prosto w piłkę. Podręcznikowa interwencja.

Dirty mind
Meelex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 stycznia 2008, 16:35

Przy akcji Trezeguet tez ? :?

CZAT JEST NA STRONIE
white_wolv

JuvePavel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 stycznia 2008, 16:45

A powiem jedno panowie dupa blada
z przecietną sampa sobie nie radzimy i nie zrzucajmy winy na sedziego.
powoli okienko transferowe sie konczy a juve jak nie pozyskało nowego piłkarza tak nie pozyska.Modlmy sie zebysmy chociaz na baraze LM sie zakwalifikowali

Sid

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 stycznia 2008, 16:48

Ja bym się wstydził takie rzeczy mówić, Juve jest i będzie wielkie. W tym sezonie cel jest jeden - zagrać w przyszłej edycji LM. Po sezonie daje sobie łapy uciąć będą zmiany i to nie tylko w kadrze ale i na górze.

Dajmy naszym chłopcom grać i wierzmy w nich non stop, bo jak widze miauczenia, że o baraże będzie ciężko, albo że Serie A jest już stracona to mnie krew biało-czarna zalewa.

W niedzielę do kościoła iść zamiast takie idiotyzmy wypisywać na forum.
Forza JUVE!

Tharp

Nieprzeczytany post 20 stycznia 2008, 16:50

Te zmiany z kosmosu sa chyba... zmienil wszystkich, ktorzy cokolwiek robili na boisku. Gdyby byly do dyspozycji 4 zmiany, to by pewnie jeszcze Tiago wpuscil za Nedveda. Ranieri chyba kombinuje co zrobic, zeby Juventus nie wygral.
maxtomek pisze: (...) brak sluw..(...)
polecam przeczytanie jakiejkolwiek ksiazki, znajdziesz tam mnUstwo slUw
Ostatnio zmieniony 20 stycznia 2008, 16:58 przez Tharp, łącznie zmieniany 1 raz.

maxtomek

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 20 stycznia 2008, 16:53

padaka.brak pomyslu na gre..skutecznosc brak sluw..zmiany ???
trzeba waliczcy w lidze a ten puchar to mam w d.....rezerwy niech graja,,.

Adi10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 stycznia 2008, 16:54

szkoda sytuacji z pierwszej połowy, w drugiej nie pokazalismy nic, poza tym ze daleko nam do Interu... niestety :?

czaszka

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 20 stycznia 2008, 16:54

Jasna choleraaaa co to było znowu pkt nam uciekły z jakimiś słabiakami no nie moge Ranieri powinien nieźle ochrzanic Treze i Marchionniego za te 100% sytuacje niech im najlepiej trening zrobi jak trafic 2m do pustej bramki normalnie szok dalej nie moge w to uwierzyć że nie wygraliśmy Sampdoria nic nie grała zero totalne zadowoleni z remisu byli choćby LM wygrali normalnie nie moge jestem ciekaw co Ranieri powie po meczu.

FelekJUVE

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 stycznia 2008, 16:55

Słabo!! Słabo!! Słabo!!! Co zrobł Ranieri zmienił Del Piero który cofał sie po piłke i chyba byl jednym z najlepszych w 1 polowie!!! Wogole mecz zenada!! ZARZAD!!!! NIE SKĄPCIE KASY NA WZMOCNIENIA!!!!!!!!!!!!!!! BO JAK TAK DALEJ POJDZIE TO O 4 miejscu tez mozemy zapomniec!!

krop

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Sid pisze:Ja bym się wstydził takie rzeczy mówić, Juve jest i będzie wielkie. W tym sezonie cel jest jeden - zagrać w przyszłej edycji LM.
Z taka gra to mozemy sobie grac puchar wojta w B klasie... Nasz atak i pomoc spisali sie dzisiaj "bosko" zamiast skoncentrowac sie na akcjach ofensywnych to kopali po nogach graczy z Sampy, oni sie kladli a sedzia gwizdal na ich korzysc. Sedzia tez dzisiaj "super" niezlaiczony gol bo nie widzial ze pilka za linia, 2 karne, te decyzje moga irytowac ale bez przesady nasi powinni grac a nie faulowac :| i dalej mowcie ze nie potrzebujemy playmakera... w koncu po co na VdV nie? mozna zagrac tak jak dzisiaj i z prezcietna Sampa zgarnac 1 punkt. w Drugiej polowie jak i w prawie calym meczu przewazalismy ale nie potrafilismy tego wykorzystac bo nie mial kto dograc do napastnikow... jednym slowem ZENADA. (niech Ranieri i zarzad alej nikogo nie kupuja, moze sami sobie zagraja w jakims meczu)

zoff

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nadziei brak, marzenia prysły...

Słaby mecz w naszym wykonaniu, nie umiemy celnie strzelić na bramkę przeciwnika... Bramkarz rywali nie miał zbyt wiele pracy, przewaga optyczna jest, ale brak jakiegokolwiek celnego i groźnego strzału. Mecz podobny do ostatniego w Serie A.

Ciao Scudetto...

Obrazek
white_wolv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 stycznia 2008, 16:56

czaszka pisze: jestem ciekaw co Ranieri powie po meczu.
Jak to co ? To co zwykle - "..Rywal postawil trudne warunki, probowalismy , mielismy swoje szanse, szkoda niewykorzystanych sytuacji. Bedziemy dalej walczyc etc."

Ten zespol potrebuje troche czasu i wzmocnien. Na dzien dzisiejszy nie stac nas na wiecej niz 4 miejsce w lidze i mam nadzieje ze przynajmniej to dowieziemy do konca.

Mr Cezary

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 stycznia 2008, 16:57

Żenujące widowisko, akcje przypdakowe, zupełny brak pomysłu na grę. Dobrze, że Sampa grała także asekurancko, bo mogło by się to zemścić na nas. No i jak u licha Marchionni mógł nie wykorzystać szansy z 10 minuty??? :doh: Aż tak trudno jest trafić z metra w prostokąt 2-8m???

delpierofan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 20 stycznia 2008, 16:58

Ale żenada. Jeden z lepszych na boisku, Alex, schodzi po 45 minuatch. Ranieri ma nasrane pod czerepem. Iaquinta nie dorastał do pięt Alexowi. Był słaby jak cholera. Zawsze broniłem Claudio, ale to co dziś zrobił w głowie się nie mieści. Ja chcę Lippiego, bo przez Ranieriego skończymy na 10 miejscu. Nie dość,że nie chce transferów, to jeszcze popełnia kardynalne błędy taktyczne.

"Maszeruj albo giń"
Meelex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 stycznia 2008, 16:58

Wiedzialem ze tak bedzie :angry: :angry: :angry: :angry:

Marchionni nie wiem jak mogl nie trafic :angry:

Treze kilka swietnych sytuacji, poprzeczka, centymetry.

Wiecej nie powiem - :angry: :angry: :angry:

Zablokowany