II Ogólnopolski Turniej Kibiców "Gramy z Sercem"

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
Bobeknaklo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 lutego 2008, 21:42

Czym byłoby JPC bez kibiców? :doh:

Radek_88

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 lutego 2008, 21:52

Pawełek pisze:Skończyłeś? Bo ja tak.
Ciesze sie niezmiernie.
Pawełek pisze:Rada na przyszłość: zanim coś napiszesz najpierw czytaj wcześniejsze posty :)
Dobre rady schowaj sobie do kieszeni. Chciales mi dogryzc, nie wyszlo niestety... Sledzilem temat od poczatku, jak tylko Lopez go zalozyl. Zreszta gdzie napisalem cos co by wynikalo z mojej nieznajomosci tematu?
Pawełek pisze:Jeszcze jedno. Marudzisz jak byś to Ty należał to władz. Jeżeli będzie to dla nich problem to sprawę będziemy wyjaśniać z nimi, a nie z Tobą.
Nie marudze, tylko zapytalem z ciekawosci, bo wiem, ze zarzad JPC jak i JP juz niejednokrotnie przy roznych okazjach nie pozwalal uzywac swojej nazwy, wiec zdziwilem sie, ze na wspomnianych stronach wyczytalem 'JuvePoland Club', podczas gdy wczesniej 'osoby nalezace do wladz' (do ktorych ja nie naleze :płaczę: ) sie temu w tym temacie stanowczo sprzeciwialy.
Pawełek pisze:Nie mam zamiaru z Tobą dyskutować.
No nie, bo przeciez ja nie naleze do wladz, ot taki ze mnie lumpenproletariat.
Lopez pisze:Rozumiem, ze JPC to jedno a kibice Juventusu to drugie.... Myslałem, ze jest inaczej...
Jesli nie widzisz roznicy pomiedzy byciem czlonkiem JPC, a kibicem Juventusu to szczerze gratuluje :lol:
Bobek1991 pisze:Zresztą na otrzymanym dyplomie widnieje nazwa "JUVENTUS CF" chcesz moze skana?
Jasne, moze go sobie jeszcze wydrukuje i powiesze nad lozkiem :P

Bobeknaklo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 lutego 2008, 22:03

asne, moze go sobie jeszcze wydrukuje i powiesze nad lozkiem
Ok, nie ma sprawy, zgłoś się do Lopeza bo on ma dyplom, może ma skaner to ci udostępni i nie bedzie problemu nawet mozesz kilka kopii dostac :-D

Ciesze sie niezmiernie.
Ja tez sie ciesze, bo temat jest zamkniety, na turnieju wystapila druzyna "Juventus Turyn" inaczej nazywana "Juventus", "Juventus cf"
A wieć nie dostrzegam nigdzie z ww nazw nazwy jakiegos fanklubu, na dodatek do ktorego bym nie nalezal :D
Jezeli sadzisz inaczej, to czekam na dowody :)

od taki ze mnie lumpenproletariat.
Noo, skoro tak uważasz...to pewnie tak jest :)
Ostatnio zmieniony 10 lutego 2008, 22:08 przez Bobeknaklo, łącznie zmieniany 1 raz.

Radek_88

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 lutego 2008, 22:07

Ja Wam niczego udowadnial nie bede, bynajmniej nie mam takich zamiarow..

Poczytalem strony o turnieju, znalalem cos co mnie zaciekawilo. Zadalem pytanie, padla odpowiedz. Koniec tematu.

Martin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lutego 2008, 11:29

Nie pozostaje mi nic innego jak Wam szczerze pogratulować! Ciesze się, że jako reprezentanci fanów Juventusu pokazaliście się z dobrej strony i zajęliście drugie miejsce.
Teraz to musicie pojawić się na zlocie, najlepiej w tym samym składzie i podnieść jego poziom.
Co do użycia nazwy będziemy wyjaśniać to z administratorami owych portali. I pozycja przez was zajęta nie ma tutaj nic do rzeczy. Nie wspominając o notorycznie błednie pisanej nazwie. Poza tym stowarzyszenie musi szanować swoją nazwę.
Jeszcze raz gratuluję i już teraz zapraszam na zlot!
Bobek1991 pisze:Czym byłoby JPC bez kibiców? :doh:
Oczywiście, ale to samo działa w drugą stronę...

Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
Bobeknaklo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lutego 2008, 15:28

Oczywiście, teraz nie widzę zdanych zastrzeżeń aby się nie pojawić. Jeżeli udałoby się w tym samym składzie byłoby super

Abi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lutego 2008, 15:39

A co, nawet gdybyśmy grali jako JPC to wstydu chyba nie przynieśliśmy?
Moim zdaniem już kompletną kompromitacją jest używanie przez kibiców Juve błędnych nazw klubu,
na turnieju wystapila druzyna "Juventus Turyn" inaczej nazywana (...) "Juventus cf"
ale co ja tam mogę wiedzieć...
:?

Lopez

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lutego 2008, 19:12

Martin pisze:
Hehe... zachowujecie sie jak "Kosciół"
Jak nie naleze do JPC to nie jestem kibicem Juve ?! dajcie spokoj prosze...

Tez czepiacie sie literowki, wiadomo, ze używano nazwy "Juventus"
Ach.. nawet nie chce mi sie z wami dyskutowac...

Obrazek
Tsubasa10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lutego 2008, 20:18

Dobra najlepiej skonczmy ten temat, bo sie nieciekawy robi.

Gralismy pod nazwa ,,Juventus" i juz nie ma co sie czepiac.
Powinniscie nam pogratulowac i to by bylo na tyle. :)

Mysle ze to koniec tematu, a na zlocie mozliwe ze sie pojawimy :)

,,To mozliwosc Spełnienia marzeń sprawia że zycie staje sie tak fascynujace"

,,Juve" ,,Juve" ,,Juve" !!!!
Mati

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lutego 2008, 22:00

Lopez pisze:
Martin pisze:
Hehe... zachowujecie sie jak "Kosciół"
Jak nie naleze do JPC to nie jestem kibicem Juve ?! dajcie spokoj prosze...
Martin na pewno nie miał tego na myśli.Chodziło tylko o to, że - fakt, JPC bez kibiców by nie istniało, ale z drugiej strony bardzo pomaga ono w wielu sprawach, jak przede wszystkim wyjazdy na mecze.To raczej absurdalne by ktoś kto nie jest członkiem klubu podpisywał się jego nazwą, stąd cały ten temat.
Aha i dziwi mnie zachowanie niektórych osób które piszą że nie będąc w JPC czuję się nieoficjalnie jego członkami.Jak dla mnie takim kimś będę się mógł czuć tylko, gdy go fanklubu się zapiszę.A póki nie mam takiej możliwości wystarcza mi poczucie, że jestem kibicem Starej Damy :).

Oczywiście nie mam do was żadnych pretensji za tę sprawę z nazwą, zdziwiła mnie tylko (moim zdaniem) zła interpretacja słów Martina.

Byłbym zapomniał: gratuluję świetnego występu.Brawo panowie :)

Bobeknaklo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lutego 2008, 23:18

A ile razy trzeba napisać, że nie podpisaliśmy się pod tą nazwą.
Wyraźnie było napisane wcześniej, że nie użyliśmy tej nazwy, że została podana "Juventus Turyn" i że na turnieju 9, 10 lutego we wszystkich możliwych miejscach napisane było "Juventus" lub "Juventus Turyn"?
Spiker używał właśnie takich tytułów.

Ok, przyznam, okłamaliśmy was. Raz powiedział "Sympatycy Juventusu Turyn"

Jeżeli ktoś jeszcze chce w moją stronę lub innych biorących udział w tym turnieju kibiców, grających w ekipie Juve powiedzieć jak bardzo źle się zachowaliśmy, że zachowaliśmy się absurdalnie to niech czyta wcześniejsze posty, ze zrozumieniem!

Nie użyliśmy nazwy JPC! Już wcześniej podałem wam adres strony z wynikami turnieju gdzie wszędzie nazywamy się "Juventus Turyn"!!!

Zapraszam do lektury!!! --> http://www.lubuszanin.trz.pl/

A tu komplet wyników --> http://www.lubuszanin.trz.pl/index.php? ... _st_id=237

Ludzie! Co z wami? :doh: :doh: :doh:

Przy okazji pragnę zauważyć, że w Niedzielnych meczach, w grupie B powinniśmy zająć 1 miejsce w grupie. Bilans bramek oraz bezpośredni pojedynek przemawia za nami. Jest to tylko i wyłącznie błąd na stronie
Wyszliśmy z 1, bo inaczej nie gralibyśmy z Młodą Elitą

Mati

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lutego 2008, 23:26

Bobek1991 pisze:A ile razy trzeba napisać, że nie podpisaliśmy się pod tą nazwą.
(...)
Jeżeli ktoś jeszcze chce w moją stronę lub innych biorących udział w tym turnieju kibiców, grających w ekipie Juve powiedzieć jak bardzo źle się zachowaliśmy, że zachowaliśmy się absurdalnie to niech czyta wcześniejsze posty, ze zrozumieniem!

Nie użyliśmy nazwy JPC! Już wcześniej podałem wam adres strony z wynikami turnieju gdzie wszędzie nazywamy się "Juventus Turyn"!!!

Zapraszam do lektury!!! --> http://www.lubuszanin.trz.pl/

A tu komplet wyników --> http://www.lubuszanin.trz.pl/index.php? ... _st_id=237

Ludzie! Co z wami? :doh: :doh: :doh:
Czy mi się dobrze wydaje że tego posta napisałeś pod wpływem mojego ?
Jeśli masz na myśli moją osobę to nie masz co się tłumaczyć, nigdzie nie napisałem że zrobiliście coś złego, a moje słowa odnośnie podpisywania się jako JPC nie dotyczyły turnieju tylko tego co ktoś z uczestników pisał wcześniej, że czuje się członkiem fanklubu.
Za całą otoczkę związaną z turniejem nie mam do nikogo żadnych uwag, i nigdzie nie mogłeś ich wyczytać :-)

Aha, jeszcze jedno.Nie spinajcie się tak, każdy tutaj docenia to co zrobiliście, nie ma sensu wprowadzać nerwowej atmosfery.
Pozdrawiam chłopaki :)

squash

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 lutego 2008, 23:32

koledzy ja bym na waszym miejscu uważał, użyliście nazwy Juventus Turyn, on także ma osobowość prawną, za chwilę z pewnością pojawi się jakiś prawnik Juve i zażąda od Was wyjaśnień, jak mogliście użyć bez żadnego pozwolenia nazwy Juventus Turyn ( bez zgody władz klubu!), mniejsza z użyciem nazwy JPC, ale Juventus Turyn, bez żadnego kontaktu z Giglim, naraziliście cały Juventus Turyn na kompromitację, wyobrażacie sobie co by było jakby każdy używał sobie nazwy Juventus Turyn wg własnego uznania, a przypomnę Wam, że nie jesteście członkami klubu...

oczywiście to u góry to trochę ironii z mojej strony, której nie warto brać na poważnie, ale trochę kpiny z wszechobecnego formalizmu chyba nie zaszkodzi nikomu, oczywiście wielkie gratulacje za świetny rezultat.

"życie nie jest ani lepsze ani gorsze od naszych marzeń, jest po prostu inne"
Mati

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lutego 2008, 23:47

squash pisze:koledzy ja bym na waszym miejscu uważał, użyliście nazwy Juventus Turyn, on także ma osobowość prawną, za chwilę z pewnością pojawi się jakiś prawnik Juve i zażąda od Was wyjaśnień, jak mogliście użyć bez żadnego pozwolenia nazwy Juventus Turyn ( bez zgody władz klubu!), mniejsza z użyciem nazwy JPC, ale Juventus Turyn, bez żadnego kontaktu z Giglim, naraziliście cały Juventus Turyn na kompromitację, wyobrażacie sobie co by było jakby każdy używał sobie nazwy Juventus Turyn wg własnego uznania, a przypomnę Wam, że nie jesteście członkami klubu...

oczywiście to u góry to trochę ironii z mojej strony, której nie warto brać na poważnie, ale trochę kpiny z wszechobecnego formalizmu chyba nie zaszkodzi nikomu, oczywiście wielkie gratulacje za świetny rezultat.
Wydaje mi się że ironia nie do końca Ci wyszła.Nazwa Juventus Turyn nie jest bowiem prawnie zastrzeżona a już na pewno nie przez nasz klub który się tak nie nazywa !

m-a-t-t-e-o

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lutego 2008, 23:49

squash pisze:koledzy ja bym na waszym miejscu uważał, użyliście nazwy Juventus Turyn, on także ma osobowość prawną,
Zapewniam cię że nie ma... :)

ODPOWIEDZ