Smycze JUVE - Zamówienie zrealizowane
- Szymek
- Juventino
Z tego co pamiętam, panorama Turynu na szaliku, to był pomysł Dionizosa.
Skoro możemy wykorzystać dwie strony, to niech jedna będzie skromniejsza a na drugiej niech będzie więcej elementów.
Skoro możemy wykorzystać dwie strony, to niech jedna będzie skromniejsza a na drugiej niech będzie więcej elementów.
Ostatnio zmieniony 17 października 2007, 21:33 przez Szymek, łącznie zmieniany 1 raz.
- Radek_88
- Qualità Juventino
- wloski
- Juventino
Tak macie racje, przyznam się do błędu, chodziło o Dionizosa, a przez przypadek tutaj zapisałem zasługę dla Dragona, mocne sorry.Szymek pisze:Z tego co pamiętam, panorama Turynu na szaliku, to był pomysł Dionizosa.
Myślę, że gotycka odpada, lepiej jeśli tekst będzie bardziej taki czytelny powiedzmy, bo mi się gotyckie napisy nie bardzo podobają, zaś tło do napisów mogłoby by być jakieś ciekawe, czy to data powstania by się znajdowała, czy np. postać jakiegoś piłkarza / legendy (oczywiście nie cała tylko taka wielka) niewiem sam, ile głów tyle pomysłów, spróbuje zrobić własny projekt i wam pokazać, najlepiej jak takich chętnych znajdzie się więcej

- fan_of_juve
- Juventino
ja tez jestem za smycza choc vlepki tez moga byc z pewnoscia jak mi sie projekt spodoba to go kupie.Problem bedzie z projektem z mojej strony-gdyz brakuje mi czasu,a i nie mam jakis zdolnosic w tworzeniu projektow
Wiec powodzenia panowie w projektach!!
Czekam z niecierpliwoscia ;D
Wiec powodzenia panowie w projektach!!
Czekam z niecierpliwoscia ;D
- Zikson
- Juventino
- Kamil_on
- Juventino
BianconeroFan pisze:[img=http://img86.imageshack.us/img86/6981/projektdf2.th.jpg]
mój projekt z paint'a
Bardzo fajne projekty

Ostatnio zmieniony 24 października 2007, 15:46 przez Kamil_on, łącznie zmieniany 1 raz.
"Przejście do Juventusu, klubu, w którym pracuje się najciężej na świecie, to był wielki postęp. Wspiąłem się na poziom, którego nie osiągnąłbym nigdzie indziej" - Zinedine Zidane
- Zikson
- Juventino
To jest projekt jednej smyczyKamil_on pisze:BianconeroFan pisze:[img=http://img86.imageshack.us/img86/6981/projektdf2.th.jpg]
mój projekt z paint'a
Bardzo fajne projektyWedług mnie ten na górze lepszy.

- Szymek
- Juventino
Mój projekt. Brzegi smyczy są białe. Wokół napisów i daty jeszcze powinna być jeszcze żółta obwódka, ale w paincie nie mogłem jej zrobić.
- darek
- Juventino
Lewa strona mogłaby być troszkę lepsza. Prawa mi się podobaSzymek pisze:Mój projekt. Brzegi smyczy są białe. Wokół napisów i daty jeszcze powinna być jeszcze żółta obwódka, ale w paincie nie mogłem jej zrobić.
- LordJuve
- Juventino
Między tymi herbami spokojnie zmieszczą się daty, więc można je tak wlepić, bo trochę pusto.Szymek pisze:Mój projekt. Brzegi smyczy są białe. Wokół napisów i daty jeszcze powinna być jeszcze żółta obwódka, ale w paincie nie mogłem jej zrobić.
A czy byłby możliwość dodania na każdą smycz nicku jej posiadacza czy wszystkie musza byc takie same

- Radek_88
- Qualità Juventino
Nie mam aktualnie przy sobie linijki zadnejk0sa pisze:Jakiej szerokości byłaby ta smyczka?

Z tego co mi wiadomo to musza byc jednakowe, ale spytam jeszcze produenta.Lord_ Juve pisze:A czy byłby możliwość dodania na każdą smycz nicku jej posiadacza czy wszystkie musza byc takie same
- LordJuve
- Juventino
Tzn, chodzi mi tylko o różnice w jednym miejscu, gdzie bylyby nasze nicki a nie o jakieś znaczące różnice. Jakbyś mogl to sie zapytaj.Radek_88 pisze:Z tego co mi wiadomo to musza byc jednakowe, ale spytam jeszcze produenta.Lord_ Juve pisze:A czy byłby możliwość dodania na każdą smycz nicku jej posiadacza czy wszystkie musza byc takie same

Mógłbyś troszkę rozwinąć? Czy nasz klub nazywa się w takim razie "FC Juventus Torino"?juveluck pisze:Ludzie nauczcie się w końcu, że nasz klub nie nazywa sie "Juventus Turyn" !!!!!
Uhu, dzieki za info, bede juz teraz z pewnością wiedział.
Ostatnio zmieniony 18 października 2007, 17:34 przez LordJuve, łącznie zmieniany 1 raz.