Gilberto Silva ponownie na celowniku...

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Radek_88

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 lutego 2008, 20:40

Sapo_JuveFan pisze:Mnie tam sie podobala ta akcja :D Ta z meczu z interem gdy dogrywal do Camora takze :P po prostu go lubie i juz - dlatego chce zeby zostal :wink:
Akcja byla ladna, owszem, ale ja mowie, ze podanie, a co za tym idzie caly udzial Palladino w tej akcji, nie byly jakies nadzwyczajne.
A jesli chodzi Ci o mecz z 4 listopada, to do Camora odgrywal z tego co pamietam Iaquinta.

shnatyk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 lutego 2008, 20:42

Sapo_JuveFan pisze:nasz kochany Secco wpadl na pomysl by wymienic Palladino na Gilberto Silve z Arsenalu :lol:
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Dla mnie byłoby to trochę głupie...po co wymieniać tak młodego i utalentowanego włocha na 31 letniego nie wiadomo jak dalej grającego Gilberto.Palladino się nieźle zapowiada, widać, że będzie kiedyś ostro mieszał.Lepiej przeznaczyć kasę na Zapatę i jakiegoś ofensywnego finezyjnie grającego środkowego pomocnika 8)

mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 07 lutego 2008, 21:35

Takie rozwiązanie z Palladino byłoby zwyczajnie nielogiczne.Jeśli już zarząd będzie zdecydowany oddać utalentowanego reprezentanta Włoch,to niech przemyśli to 2 razy,zanim podejmie jakiekolwiek negocjacje z innymi klubami.Widziałem skróty wczorajszego spotkania Włochy-Portugalia i muszę przyznać,że momentami naprawdę Juventino prezentował się wspaniale-wspomnieć tu należy przede wszystkim o znakomitym przyjęciu piłki piersią i uderzeniu na bramkę,który to strzał cudem wybronił Ricardo.Piłkarz ten jest wart około 10mln euro.Pisząc tę kwotę byłem całkowicie świadomy-oferty,jakie przypływają za tego gracza opiewają nawet na większe sumy-np.Ferguson zaoferował za niego aż 20 "tałzenów"w ogólnoeuropejskiej walucie...Ponadto Gilberto Silva ma już swoje lata,a i w chwili obecnej mamy dwóch znakomitych defensywnych pomocników-Zanettiego oraz Sissoko.Moim zdaniem jest to zwykła dziennikarska plotka,bo nie wierzę,że zarząd ma zamiar sprowadzić kolejnego,usposobionego defensywnie pomocnika.Secco oraz Blanc będą teraz skupiać się przede wszystkim na operacji "Diego",bądź w alternatywie "Van der Vaart".Jakby tego było mało,z tego co wiem,zarząd wolałby zdecydowanie oddać już Palladino jako część zapłaty za Amauriego.Jakby nie było,szefostwo powinno zastanowić się,czy gracz ten,młody i z pewnością perspektywiczny,nie powinien pozostać w dziale "nie na sprzedaż".Jeśli zaś chodzi o powyższą wymianę-nie wierzę w pomyślność takiego rozwiązania i w ogóle chęci rozpoczęcia negocjacji na ten temat.

Safin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lutego 2008, 09:38

Dokladnie jak mowi Mrozzi to byloby nielogiczne i glupie po co wymieniac Palladino na kolejnego defensywnego pomocnika :?: Silva moze i nie jest zly ale my na brak def. pomocnikow nie mozemy narzekac , oby to tylko plota bo choc Palladino nie gra fenomenalnie, to z meczu na mecz forma rosnie i jest to juz klasowy zawodnik. No i z niczego zainteresowanie ManU i Arsenalu sie nie bierze. Ze jest to wartosciowy zawodnik pokazal w meczu z Portugalia. :!: :!:

Lubie i cenie tego zawodnika dla tego chce zeby zostal. :smile:

krop

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lutego 2008, 09:44

Sapo_JuveFan pisze:nasz kochany Secco wpadl na pomysl by wymienic Palladino na Gilberto Silve z Arsenalu :lol:
?!?!?! to by bylo baaardzo zle posuniecie :/ gdyby tylko Palla zechcial sie "przeniesc" na prawa pomoc moznaby z niego zrobic na prawde klasowego pomocnika. Juz w ostatnich paru meczach popisal sie swietnymi podaniami. Gorzej u niego niestety z wykanczaniem akcji :/

Okoni

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lutego 2008, 10:54

Nie wiem po co jeszcze gadamy o Gilbercie Silvie po pierwsze piłkarz powiedział, że zostaje w Arsenalu, a po drugie następne okienko transferowe dopiero w lecie.A jeśli chodzi o zawodnika nie jest taki dobry i mamy jeszcze naszego nowego Sissoko.

ODPOWIEDZ