GDAŃSK- JOGA BONITO!
- rogowianin
- Juventino
jak bedzie nie za drogo to gdyby wam brakowalo kogos to z przyjemnoscia wpadne i jeszcze moge kogos zabrac
a poza tym uważam ze juventus jest najlepszy teraz i zawsze i na wieki wieków ...
- Luciano_Moggi
- Juventino
Na to liczę obywatelu!Jak będzie większe zainteresowanie, to się rozejrzę za halą.
Nie brudź w mym genialnym temaciwie!P.S. Proszę zaglądać tutaj!
Właśnie szkoda, że termin mi nie dopisał. Tak bardzo pragnąłem podawać Wam ręczniki.Jestem jak najbardziej za, Północ musi trenować, żeby na zlocie wyżej zajść

- hara
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
A widzisz, szkoda, bo pod prysznicem musiałem na grzejnik położyć, przydałbyś się i po mydełko byś sięgnąłLuciano_Moggi pisze:Właśnie szkoda, że termin mi nie dopisał. Tak bardzo pragnąłem podawać Wam ręczniki.Jestem jak najbardziej za, Północ musi trenować, żeby na zlocie wyżej zajść

A w trakcie turnieju to bardziej by się przydały jakieś maszyny z tlenem, bo po fazie grupowej wszyscy na ryj padaliśmy

Co do piłki, proszę zorganizujmy to na ten weekend. Jest świetna okazja, żebyście poznali moich friends/brothers, a zacne z nich kozaki... Abi Ty tu nie wyganiaj Grzesia, bo Grzesiu to sickness i szczelił ważną bramkę z lublinem i należy mu się rispekta. Zawsze marudziłes, że frekwencja niska, to nie zniechęcaj swoim brzydkim avatarem nowych

Capo di tutti capi