Wrocław gra w gałę
- Buczus_JuveFan
- Juventino
No właśnie czekam na odzew Granta jak to z tym turniejem. Ja już jestem gotowy na treningi wypoczęty po Zlocie
.

- wojti-s
- Juventino
Boczuś - i nawet Browarks chyba się zjawi
Treningu nie robimy, pójdziemy z marszu od razu na turniej. Jutro czeka mnie wyjazd na UMK do Torunia więc nie wiem czy dam radę wrócić wieczorem czy dopiero w sobotę rano. Ale jest jeszcze tydzień żeby się zorganizować tak na cacy

Treningu nie robimy, pójdziemy z marszu od razu na turniej. Jutro czeka mnie wyjazd na UMK do Torunia więc nie wiem czy dam radę wrócić wieczorem czy dopiero w sobotę rano. Ale jest jeszcze tydzień żeby się zorganizować tak na cacy
- Buczus_JuveFan
- Juventino
Super jak Browaks będzie to <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>. Impreza z Browaksem, nie da rady inaczej "Przyjacielu Sympatyczny" musisz być z namiwojti-s pisze:Boczuś - i nawet Browarks chyba się zjawi![]()

- Buczus_JuveFan
- Juventino
szkoda naprawdę, ale coś się wymyśli w tym sierpniuBrowaks pisze:Sorry chłopaki, ale niestety nie będę mógł grać 28 bo mam wyjazd rodzinny:((((
A będziecie grać coś w sierpniu?

- Grant
- Juventino
Turniej się odbędzie na bank. Jestem na etapie załatwiania dwóch ostatnich drużyn. W końcu wystawiacie dwa składy? Bo musze to wiedzieć... Na razie mamy Real, Barce, dwa Juventusy, Man Utd, Śląsk Wrocław w składzie juniorskim (taki akcent regionalny) i najprawdopodobniej Arsenal i Liverpool 

- bolec_juve
- Juventino
wojti-s pisze:A żart znasz mistrzuPush3k pisze:Ironie znasz?WADMIN pisze:
Wiesz ja nie jade tam żeby pokazać sie klijętką tylko żeby spotkać z fanami JUVE i innych klubów . Jak bym chciał wyrywać ### to pójde na dyskoteke albo na miasto ;]?
Skoro tak mało chętnych to odwołujemy trening. My sobie w Oleśnicy sami formę doszlifujemy. Zatem widzimy się 28 na boisku. Skład jakoś ustalimy wszyscy razem i najwyżej jak nie będzie szło to spróbujemy coś pozmieniać w trakcie turnieju.
Witam po przerwie...szkoda że tego treningu nie będzie ale jak mało chętnych to co zrobisz...ja też sobie sam forme doszlifuje bo już mi się treningi w klubie zaczęły

Tu sei la squadra del cuore
Sempre in campo undici eroi
Forza JUVE!!!!Forza Juve!!!!
- WADMIN
- Juventino
Ok Ja jestem za , to nie glupi pomysl ;] zeby przyjechac wczesniej . Ale mi sie to bardzo nie podoba że nie będzie treningu ;/ Wolal bym żeby byl , żeby wiedzieć na czym stoimy
Na zawsze wierny biało-czarnym barwom!!! JUVENTUS Per Sempre!!!
"Hej, hej, życie to bajka, gdy wiatr szumi na wantach."
"Hej, hej, życie to bajka, gdy wiatr szumi na wantach."
- bolec_juve
- Juventino
też bym tak wolał no ale cóż...żeby chociaż te 9 osób przyjechało żeby mieć skład roszady robićWADMIN pisze:Ok Ja jestem za , to nie glupi pomysl ;] zeby przyjechac wczesniej . Ale mi sie to bardzo nie podoba że nie będzie treningu ;/ Wolal bym żeby byl , żeby wiedzieć na czym stoimy

- Buczus_JuveFan
- Juventino
ja bede napewno, trza wymyslic jedynie nazwe naszego teamubolec_juve pisze:
też bym tak wolał no ale cóż...żeby chociaż te 9 osób przyjechało żeby mieć skład roszady robić![]()
- bolec_juve
- Juventino
Najpier chyba zgoda Granta musi być bo z tego co wiem to tylko prawdziwe nazwy klubów będąBuczus_JuveFan pisze:ja bede napewno, trza wymyslic jedynie nazwe naszego teamubolec_juve pisze:
też bym tak wolał no ale cóż...żeby chociaż te 9 osób przyjechało żeby mieć skład roszady robić![]()

- bolec_juve
- Juventino
O skład to bym się nie martwił może najwyżej zabraknie 2 osób...bardziej bym się martwił o Juve I bo oni się razem wybierają i mają tylko 6 osób chybawojti-s pisze:Na miejscu pomyślimy. Z tym będzie chyba najmniejszy problem. Zobaczymy za to jak wyjdzie ze składem.